zviz Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 V soboto (11.5.2002) bomo v Cerkljah na MobiKrogu mal treniral. Pridite, peljite se, al pa samo poglejte, spijte pivo in pojejte kak čevapčič. Lep pozdrav - Divji Petelini in ekipa. "Dober petelin ni nikoli debel!"
FP Objavljeno Maj 10, 2002 Opozori Objavljeno Maj 10, 2002 Zviz, daj natres mal več podatkov (cena za vožnjo po pisti). Srečno
zviz Objavljeno Maj 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 Sorry ker nisem prej odpisal! V soboto je bil dez, tako da smo samo tisti, ki smo prisli pred 12h odpeljal nekaj suhih krogov. Popoldne smo norel z avtomobili, da smo vsaj malo osusili pisto, potem smo pa vozil po polsuhi. Po naslednji rundi dezja smo sli na povsem mokro pisto in tut to ma svoj car. Zal je prislo do nekaj skode na motorjih - podrsano, poskodoval pa se ni nihce. Cena piste - 2.000 SIT Ko dobimo pisto vas spet obvestim! "Dober petelin ni nikoli debel!" Obiščite www.divjipetelini.com - hvala
Pervy Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 quote: Sorry ker nisem prej odpisal! V soboto je bil dez, tako da smo samo tisti, ki smo prisli pred 12h odpeljal nekaj suhih krogov. Popoldne smo norel z avtomobili, da smo vsaj malo osusili pisto, potem smo pa vozil po polsuhi. Po naslednji rundi dezja smo sli na povsem mokro pisto in tut to ma svoj car. Zal je prislo do nekaj skode na motorjih - podrsano, poskodoval pa se ni nihce. Cena piste - 2.000 SIT Ko dobimo pisto vas spet obvestim! "Dober petelin ni nikoli debel!" Obiščite www.divjipetelini.com - hvala ti kar obvesti, pa kak teden prej ce bo slo, ker je zadnji trenutek tezko planirat. thanks SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
ak Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 A ni mobikrog mal zaprta pista? kdo je v soboto cbr-a zružu? Ejkej
hard Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Mobi krog je zakon!!!!Za vsakega ki ma mal filinga za tišča mora enkrat probat. Mi smo se vozil po mokri pisti pa je blo super. Izletne cone so dovolj odaljene ker niso velike hitrosti.tako da ste lahko brez skrbi da bi kdo v zaščitno ograjo treščil. V glavnem prihaja do zdrsev, na zavaojih. Brez panike ni tako nevarno kot izgleda
Roman Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: V glavnem prihaja do zdrsev, na zavaojih. Se mi je zdelo, da bo nekaj takega.
Gallus Objavljeno Maj 17, 2002 Opozori Objavljeno Maj 17, 2002 Mobikrog zakon Vozna površina je iz različnih materialov (beri beton in asfalt), izletne cone so zelo kratke in po mojem skromnem mnenju slabo urejene, ob progi so betonske bariere, ki so na določenih mestih tik ob progi .... Glede na to, da je to edina pista v RS je vrjetno res zakon, za varnost pa po mojem skromnem mnenju ni najbolje poskrbljeno, predvsem ne za motoriste. Za vožnjo (dirkanje) po tej progi je potrebno precej razmišljanja (ne samo gaaaaasa!). Pa ne sedaj vsi "vluft" skočit, samo pripomba in moj lasten pogled na zadevo. Sem bil 11.05. v Cekljah in sem imel to (ne)srečo, da sem lahko opazoval tudi padec voznika Honde. Se pa nekateri fantje res znajo peljat, da jih je užitek gledat (tudi zviz - če je to tisti motorist, ki ima enak napis na kombinezonu!). Še vedno pa je bolje sproščat adrenalin na progi, kot na cesti. Ni važno kaj - važno da je Bandit !!!!! LP SBN
easyrider Objavljeno Maj 17, 2002 Opozori Objavljeno Maj 17, 2002 quote: .. Ni važno kaj - važno da je Bandit !!!!! ... ... narobe ... važno je, da brni in drvi ... lp Easyrider
Gallus Objavljeno Maj 17, 2002 Opozori Objavljeno Maj 17, 2002 Kakor za koga Ni važno kaj - važno da je Bandit !!!!! LP SBN
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se