DenisR Objavljeno Julij 1, 2006 Opozori Objavljeno Julij 1, 2006 Drugače pa ni panike: vedno rad pomagam z nasveti... da se imamo vsi še bolje... :grim Se bomo imeli ta vikend še bolje? Gre kdo dol?
loyo Objavljeno Julij 1, 2006 Opozori Objavljeno Julij 1, 2006 Se bomo imeli ta vikend še bolje? Gre kdo dol? Loyo gre na morje :kva2: Burja zge :kva2: Drugac pa uzivajte in se vidimo ASAP lp
dašenka Objavljeno Julij 1, 2006 Opozori Objavljeno Julij 1, 2006 jaz bi tudi.....pa ne morem :angry2: :angry: LP D
Gregs Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Včerajšnji vikend sem dirkal, prihajajoči vikend sem najbrž v Bovcu... planiram pa priti drugi teden med tednom na Marof... če je kakšen kandidat za med tednom, naj se mi javi! Krešo rabi vsaj 4 motoriste, da odpre pisto. Bladzo in jaz sva za, še 2... pa gremo žgat! :yea2:
Terminator Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Včerajšnji vikend sem dirkal, prihajajoči vikend sem najbrž v Bovcu... planiram pa priti drugi teden med tednom na Marof... če je kakšen kandidat za med tednom, naj se mi javi! Krešo rabi vsaj 4 motoriste, da odpre pisto. Bladzo in jaz sva za, še 2... pa gremo žgat! :yea2: Kje v Bovcu boš, če bo lepo vreme pridem gor v nedeljo. PM-i mi mobi, da se z-organizirava za eno pivo. ;)
jose Objavljeno Julij 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 ... planiram pa priti drugi teden med tednom na Marof... če je kakšen kandidat za med tednom, naj se mi javi! Krešo rabi vsaj 4 motoriste, da odpre pisto. Bladzo in jaz sva za, še 2... pa gremo žgat! :yea2: evo jaz sem tretji kandidat :rolleyes: .....bi pa šel dol že tudi ta teden, tam v četrtek, petek, tako da če je še kakšen interesent :unsure:
hector Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 evo jaz sem tretji kandidat :rolleyes: .....bi pa šel dol že tudi ta teden, tam v četrtek, petek, tako da če je še kakšen interesent :unsure: jaz in še mogoče kdo... ta petek? Vreme zgleda bo!
jose Objavljeno Julij 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 jaz in še mogoče kdo... ta petek? Vreme zgleda bo! može v petek :yes: ...bom še jaz probal par 'cestnih dirkačev' nagovorit, pa da na pisti pokažejo kako 'polagajo' :D
Gregs Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 U lepo... samo malo prave vabe, pa "ribe" takoj primejo... :lol1: Ma če bo prasička sposobna, bi prišel tudi ta petek pogledat... je pa od njenega zdravja odvisno, ali bo dihala po Marofu ali ne.... :hmm: Smo na zvezi...
hector Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Bistričana sva za petek dopoldan vsaj dva, popoldan pa še sigurno kdo pride.... A je že kdo kaj vprašal Kreša?
bu5a Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Mogoče bi pa jst tud šel v petek,da vidm kako zgleda ta pista.
greenninja Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Sobota ali nedelja- drugo ne pride v poštev pri meni.
jose Objavljeno Julij 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 ..iz naših krajev sva dva ziher, Red pa bo še sporočil, če gre :)
Gregs Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Dobra novica: prasička diha s polnimi pljuči in frišno zategnjenimi križi, tako da pride v petek pogledat na Marof. Torej štejte Gregsa zraven, mogoče še Bladza... Jose, boš klical Krešota? ;)
hector Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Preden ga kličeš - dajmo se zmenit za približno uro..... iz Bistrice sva dva kandidata za "prej", verjetno pride kdo še popoldan.
johan Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Kolko bi nas blo za soboto popoldan ali pa nedeljo?Da pokličem krešota.
jose Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Dobra novica: prasička diha s polnimi pljuči in frišno zategnjenimi križi, tako da pride v petek pogledat na Marof. Torej štejte Gregsa zraven, mogoče še Bladza... Jose, boš klical Krešota? ;) Preden ga kličeš - dajmo se zmenit za približno uro..... iz Bistrice sva dva kandidata za "prej", verjetno pride kdo še popoldan. bom poklical :yes: ..dajte povedat, kdaj bi radi začeli vozit....a je ob recimo 11-ih dovolj zgodaj :hmm:
jose Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 ..sem klical Krešota in nič ne bo v petek, ker majo cel dan neka snemanja na stezi :( niti ni možnosti, da bi vmes vozili v recimo polurnih intervalih, ker so si tile modeli snemanje rezervirali že mesec dni prej :angry: ..v soboto je pa steza fraj :)
Gregs Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Eh klinac za petek... :( No, pa drugič... mogoče bi lahko tudi sobota bila v igri... :D Če gre kdo, sem tudi za soboto...
jose Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 tudi jaz lahko v soboto, namreč prišla sprememba in ne delam :)
mrki Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Mogoče bi v Soboto tudi jaz prišel! Da naredim vašemu husotu mal konkurence :grim Bom še kakšnega Gorenjca poskusil naštimat. LP
Dani Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Tudi jaz sem kandidat za v soboto. Upam da ne bo dez. :hmm:
atek Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 jaz bi tudi šel pa sem zdaj varuška, gospodinja ........ pa trugič .) .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se