DenisR Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Tudi jaz sem kandidat za v soboto. Upam da ne bo dez. :hmm: Jaz sem tudi zaenkrat v soboto fraj. Bi pa se tokrat mogoče na tvoji prikolici šlepal - gume niso ravno več street legal.
Dani Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Jaz sem tudi zaenkrat v soboto fraj. Bi pa se tokrat mogoče na tvoji prikolici šlepal - gume niso ravno več street legal. Ni problema, v soboto dopoldan pridem nalagat .)
suzuki Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Hola! Midva z lubico sva planirala za tale vikend sicer bolj hribovsko usmeritev, ampak če bo tam dež bi se pa znal zgodit Marof... bomo na vezi, OK?
Gregs Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Hola! Midva z lubico sva planirala za tale vikend sicer bolj hribovsko usmeritev, ampak če bo tam dež bi se pa znal zgodit Marof... bomo na vezi, OK? Imam prosto mesto na prikolici.... pomaga kaj k odločitvi?! :naughty: Mimogrede: za delitev stroškov sem vedno za, če gredo trije motorji na prikolico... :whistle: Ker en izlet na Marof in nazaj stane cca. 15.000 SIT... pa trije pomeni, da pride ceneje kot z motorjem, da ne štejemo možnih padcev in utrujenosti nazaj... :D
hector Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 v soboto odpade., ni nič :( Kaj odpade tebi al odpade na spljoh???? Ob kateri uri nameravate v soboto začet brusit kolena?
Gregs Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Klical Krešota ravnokar in je rekel, da ni problema za soboto, edino jutri se slišiva, da pove zaradi vremena in to je to. Skrakta: gremo žgat... :yea2:
arianna76 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 je pisalo v časopisu, da so zaprli za cel mesec.
suzuki Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Hola Gregs! ne samo na zahodu (in pri nas), zdaj še tle... če to ni ena yeba...
Gregs Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Eh, daj daj, Suzuki... pa menda ne boš verjel temu, da bo scalo cel dan... ;) Kakšna plohica pa ja ni težava... :whistle: Jaz jutri pokličem Krešota tekom dneva, da pove vreme in potem pičimo v soboto žgat... :grim Ti pa pridi, pa naprikoličiva tvojo lubico in pičiva... .)
jose Objavljeno Julij 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Gregs pol samo javi, kdaj Krešo odpira v soboto, pa se vidimo dol :OK:
Gregs Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Gregs pol samo javi, kdaj Krešo odpira v soboto, pa se vidimo dol To mi deliiii.... :yea2: Sporočim sem na forum, ko ga pokličem... :grim
Gregs Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Za jutri so napovedane "djelomične kišice uz sunčana razdoblja", tako da bom zjutraj poklical Krešota še enkrat za natančno vremensko poročilo. Drugače pa je danes rekel, da ni nobenih težav, da bo odprto, samo da ne bo padalo kot iz škafa. Ma jaz bom šel, samo če reče, da ne odpre zaradi dežja, potem bom spal doma.. :D
Dani Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Ma jaz grem. Predolgo se ze nisem vozil. Progo bomo sproti susili, ce bo treba. :kva2:
gody01 Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Za jutri so napovedane "djelomične kišice uz sunčana razdoblja", tako da bom zjutraj poklical Krešota še enkrat za natančno vremensko poročilo. Drugače pa je danes rekel, da ni nobenih težav, da bo odprto, samo da ne bo padalo kot iz škafa. Ma jaz bom šel, samo če reče, da ne odpre zaradi dežja, potem bom spal doma.. :D Eh, proga se posusi v 45-60 minutah ob teh temperaturah. Tako da ne bi smelo biti problematicno, ce kaksna plohica malo zmoci.
Gregs Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Eh, proga se posusi v 45-60 minutah ob teh temperaturah. Tako da ne bi smelo biti problematicno, ce kaksna plohica malo zmoci. To je res... saj za to pa pravim, da napakiram... ;) Vidva prideta?
jose Objavljeno Julij 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 ..z našega konca pridemo trije ziher....Gregs pripravi se prihaja tudi Red s svojo besno ninđo :naughty: :P
Gregs Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 ..z našega konca pridemo trije ziher....Gregs pripravi se prihaja tudi Red s svojo besno ninđo :naughty: :P U, mati mila... to bo pa fajt... :lol1: :naughty: Samo vseeno mislim, da kdaj drugič... ko bodo gume zamenjane... zaenkrat je še ogrevanje... ;)
johan Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 V mb je še kar vzdržno vreme.Upam,da vzdrži. :OK:
jose Objavljeno Julij 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 ..torej, ker je Gregs pozabil napisat....Krešo odpira ob 11-ih, tako da.... navali narode :yea1: ...eni so že na poti za Marof, drugi bomo pa v kratkem odrinili :)
jose Objavljeno Julij 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 ..pravkar nazaj z Marofa, bla gužva dol, vreme je vzdržalo, blo svinjsko vroče :BUA: po dolgem času videl par motosvetovcev :OK: ..je pa bilo danes razmeroma veliko padcev :( ki pa so se na srečo končali samo z razbito/podrsano plastiko :trance_33_sleep: ..fotografov je bilo kar nekaj, tako da fotke sledijo :)
Dani Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 Na Marofu je bilo danes zelo pestro. Po udelezbi pravi "slovenski dan" na Marofu. :OK: Skoda le za 3 padce. :( Upam da pridejo kake slikce ali bliznjice do slik in muvijev. :photo: Lp Dani
Gregs Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 Suzuki in Gregs sta tudi že nazaj in vsaj jaz že naspan... :OK: Bilo je krasno, tokrat prvič precej motorjev, da bi bilo potrebno delati že razpored, nekaj drsalnih neprijetnosti, a na srečo brez velikih telesnih poškodb... vseeno pa lep dan in nekaj novo spoznanih ljudi... :D Prasička je rekla, da hoče čimprej nove gume, da bova naslednjič bolj konkurenčna na stezi, tako da menjava pride kmalu... :grim Potem se pa ponovno vidimo na stezi... :yea2: Aha, slikce in muviji... :whistle: Pridejo, pridejo... :grim (sicer od mene samo muviji)... PS: Probike, naslednjič pa, da prideš s KLEjem... da vidimo 140... ;)
jose Objavljeno Julij 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 ..eni so se pripeljali z 'mini kamionom' :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se