moto_freak Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 Ja možno da bi z ss gumami zvozu. Nikoli ne veš :) Baje se pa v Krškem dela ena gokart/supermoto steza ala marof. Kaj veste o tem??? Baje je asfalt že položen, v kratkem pa naj bi bila na sporedu že ena karting dirka...
Brihta Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 (popravljeno) Baje je asfalt že položen, v kratkem pa naj bi bila na sporedu že ena karting dirka... Jeeeej. Pa kako to zgleda. A je ala marof, večje, manjše, kok je dolg krog???? Popravljeno Avgust 20, 2006. Popravil Brihta
goldmeister Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 A mamo kakšen kontaktni telefon za Krško?
misty Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 evo mene, čist preveč zmatran in zaspan Na marofu v soboto je blo noro, odlična družba, nora pista (je treba skoz delat), kamikaze skuteristi (v pozitivnem smislu, vsaka čast fantje), nepozabno če se bo le dalo pridem še kdaj letos @Gregs: 1:14:64 je blo pa res ;) Zaenkrat vredu čas, sem se pa pogovarjal s Tapajnerjem in bo zasigurno še boj za rekord letos :OK: A mojga veleumnega padca pa ne bo noben komentiral :P Drugač pa vsaka čas vsem. Včeraj je bla na pisti kopica divjakov. Čeprav Misty bi lahko, glede na število izletov po travi, začel razmišljati o enduro gumah :D brihta, ni kej komentirat padca. Če veš zakaj si bil na tleh in si se iz tega kaj naučil potem je to to. Morda še nisi vajen tega in kar avtomatsko pričakuješ kako posmehovanje ali kaj drugega (poznam te bolj iz nabijaških tem tukaj na MS), tega med dirkači načeloma ni. Vsak je na tleh, prej ali slej. Kar se pa tiče mojih izletov na travo, hja, šel sem na polno en ovinek v prvem hitrem krogu, čist pozabu da se zalomi in preide v šikano in sem samo malo odpeljal po travi :D v tem je fora piste je pa res bilo dosti (preveč) izletov ko je zmanjkalo asfalta na izhodu iz ovinka (kje so robniki na zunanji strani, ccc). Enduro gum ne rabm dokler je suša in je zemlja trda k asfalt :P
Brihta Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 (popravljeno) Sej jst sem se samo malo hecal. Padec je po moje itaq fora piste. Zato greš tja, da ga tišiš na polno in če padeš ti (ponavadi) ni nič. Drugač pa pridem navijat, ko bo potekal boj za rekord :yes: Popravljeno Avgust 21, 2006. Popravil Brihta
moto_freak Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Zdaj v nedeljo se gre spet dol?
Terminator Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Sej jst sem se samo malo hecal. Padec je po moje itaq fora piste. Zato greš tja, da ga tišiš na polno in če padeš ti (ponavadi) ni nič. Drugač pa pridem navijat, ko bo potekal boj za rekord :yes: :hmm: To je že res na Marofu (relativno majhne brzine), ampak, da ne boš šel s takim razmišljanjem na Grobnik ali na Pannonio ring ali pa na Mizzano itd., ker, ko na teh dirkališčih tiščiš in ubrišeš ti ponavadi ne bo nič ampak bo kr neki... samo friendly advice. ;) Tako kot je Misty povedal vsak padec je treba analizirat in se od njega naučit. Tisti ki odkorakajo od padca in si rečejo fak to sem pa čist sam zajebu so kite, tisti ki pa najdejo milion izgovorov kaj vse je bilo krivo razen njih samih, da so "ruknl" se bodo pa po vsej verjetnosti kmalu spet razsul. ;)
Brihta Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 :hmm: To je že res na Marofu (relativno majhne brzine), ampak, da ne boš šel s takim razmišljanjem na Grobnik ali na Pannonio ring ali pa na Mizzano itd., ker, ko na teh dirkališčih tiščiš in ubrišeš ti ponavadi ne bo nič ampak bo kr neki... samo friendly advice. ;) Tako kot je Misty povedal vsak padec je treba analizirat in se od njega naučit. Tisti ki odkorakajo od padca in si rečejo fak to sem pa čist sam zajebu so kite, tisti ki pa najdejo milion izgovorov kaj vse je bilo krivo razen njih samih, da so "ruknl" se bodo pa po vsej verjetnosti kmalu spet razsul. ;) 1. Se zavedam tega ja. Ko bom mel mal močnejši moped in malo več izkušenj bo šele grobnik padu. 2. Ta padec sem sam zajebu, se zavedam tega. Pač malo utrujenosti pa desna roka več ni bila tako natančna kot bi morala :)
Tamau Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 ..mimogrede, a fotke bodo kake :hmm: .....sem namreč slišal nekaj, da vam je fotograf manjkal :rolleyes: ..mimogrede, a fotke bodo kake :hmm: .....sem namreč slišal nekaj, da vam je fotograf manjkal :rolleyes: Smo vozil in slikal....ja hudo dobr je blo. Miriše na još :OK:
Jure007 Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 A mamo kakšen kontaktni telefon za Krško? Hm, Boštjan, ta k nam šraufa pozna tega tipa. Staut se piše in baje da bo letos naredu eno tako spoznavno dirko dol. No, lahko bi bla celo za DP, če bi se dalo kej zment...
Tamau Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Smo vozil in slikal....ja hudo dobr je blo. Miriše na još :OK: Še ena, da se bo vidlo, da smo bli ljudje :D
moto_freak Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Miriše na još :OK: Kdaj, kdaj? :kva2:
Tamau Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Kdaj, kdaj? :kva2: Suzuki prau da že ta vikend :OK:
moto_freak Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Suzuki prau da že ta vikend :OK: Meni je tut nekaj omenil ja. Upam da bo vreme :OK:
Gregs Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Tamara, ti si pa popravi profil, nimaš več FZR-jke, ampak najboljši motor... :whistle: .) Ej, pa a mi lahko pošlješ slike na grrregs@yahoo.com še od pissmonkeya, pa godya (rdeča Husa), pa od Danija sliko (Falco)? Hvala... :004 PS: Misty, a nisi naredil potem celo 1:14,46? :hmm: Šment, sem pa zajebal... :whistle:
Brihta Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Dej še une slike tko gor, da se jih lahko poveča. K so ene kr hude.
misty Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 mene je kdo ujel v objektiv na pisti? če lahko na mail -> misty@siol.net pa ne unih slik ob pisti limat k je skoz teklo od mene, ccc :P :D
Tamau Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 mene je kdo ujel v objektiv na pisti? če lahko na mail -> misty@siol.net pa ne unih slik ob pisti limat k je skoz teklo od mene, ccc :P :D Prehit za tele novodobne digitalce :D
elbarto Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Prehit za tele novodobne digitalce :D ..novodobne prepoceni digitalce.. :lol1: LP, El B.
Tamau Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 ..novodobne prepoceni digitalce.. :lol1: LP, El B. Ti pa tud nobenga štosa ne razumeš :BUA:
Terminator Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Ti pa tud nobenga štosa ne razumeš :BUA: Dober štos, drugič pa 20 metrov pred njega namerit pa kr škljoc... ;)
emig Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Hm, Boštjan, ta k nam šraufa pozna tega tipa. Staut se piše in baje da bo letos naredu eno tako spoznavno dirko dol. No, lahko bi bla celo za DP, če bi se dalo kej zment... A se morda ve približna lokacija?
Roky Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 mene je kdo ujel v objektiv na pisti? če lahko na mail -> misty@siol.net pa ne unih slik ob pisti limat k je skoz teklo od mene, ccc :P :D Seveda sem te,sej sva se zmenila .) Jutr dobim USB kabl za kamero in dobiš pa Gregs in Brihta tud,če sem vaju kaj ujel :OK:
Gamma Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Seveda sem te,sej sva se zmenila .) Jutr dobim USB kabl za kamero in dobiš pa Gregs in Brihta tud,če sem vaju kaj ujel :OK: A bom lahko pls tud jaz kako slikico si pogledal za lažje podoživljanje te fenomenalne sobote? Če niso za širšo javnost, pa vsaj kak link do njih na PM? Ne morem si kaj, da ne bi ponovno pohvalil vsega, kar se je dogajalo!!! :OK: :OK: :OK:
Roky Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 A bom lahko pls tud jaz kako slikico si pogledal za lažje podoživljanje te fenomenalne sobote? Če niso za širšo javnost, pa vsaj kak link do njih na PM? Ne morem si kaj, da ne bi ponovno pohvalil vsega, kar se je dogajalo!!! :OK: :OK: :OK: Bom jutri proti večeru prilimal slikce sm notr.Misty jih pa še na mail dobi,ker sva se dol tako zmenila :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se