misty Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 vem da sva se menila ;) samo zanimalo me je če je še kdo kaj slikal. saj veš, več fotografov, več možnosti da sem na kakšni u pozi k si bom ušeč :P :naughty: O:-) :lol1: Prehit za tele novodobne digitalce :D hehe, bomo naslednjič postavli motor na bok sredi ovinka pol pa en photo session naredli. Sej najbrž se ne bo opazilo razike :P
GhostRR Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 [attachmentid=79075] :lol1: tale slika pa seka... a je kdo opazil, kako vsi gledajo mistya? :lol1: Kot profesorja na učni uri v naravi :surrender: :hooray:
Brihta Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 [attachmentid=79075] :lol1: tale slika pa seka... a je kdo opazil, kako vsi gledajo mistya? :lol1: Kot profesorja na učni uri v naravi :surrender: :hooray: Pa sam sedi na največji klopci :)
misty Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 :lol1: tale slika pa seka... a je kdo opazil, kako vsi gledajo mistya? :lol1: Kot profesorja na učni uri v naravi :surrender: :hooray: :winkiss: lih gregsa smo takrat obiral :D Pa sam sedi na največji klopci :) jest nism kej dost zbiral kam sem se usedel, pač kjer je bil plac. A teb je blo pa nerodno zraven mene sedet, si raje stal :P
moto_freak Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Kako bo kaj vreme v Nedeljo? :hmm:
SiR Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Pa sam sedi na največji klopci :) ko si na vrhu, si vedno najbolj osamljen človek na svetu ;)
greenninja Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 ko si na vrhu, si vedno najbolj osamljen človek na svetu ;) Kako je*eno vezo pa ma ta globoka z Novim Marofom? :hmm: Tisti, ki so na vrhu (s časi) majo skos gužvo.. Tistih, ki jih lovijo oz. grejo za njimi. Mimogrede, malo bolj in topic vprašanje: gre kdo v soboto dol? Glede na lepo napoved.. No, LP.
moto_freak Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Kak zdaj v soboto al nedeljo? Zgleda da bo v nedeljo dež. --> @suzuki: gremo v soboto?
SiR Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Kako je*eno vezo pa ma ta globoka z Novim Marofom? :hmm: Tisti, ki so na vrhu (s časi) majo skos gužvo.. Tistih, ki jih lovijo oz. grejo za njimi. ah, joke je bil, pozabi, ... podoben, kot Terminatorjev zapis "Kings sit alone..." ...
greenninja Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 ah, joke je bil, pozabi, ... podoben, kot Terminatorjev zapis "Kings sit alone..." ... Deal. .) In prideš kdaj ti pogledat dol?
Terminator Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Kako je*eno vezo pa ma ta globoka z Novim Marofom? :hmm: Tisti, ki so na vrhu (s časi) majo skos gužvo.. Tistih, ki jih lovijo oz. grejo za njimi. Mimogrede, malo bolj in topic vprašanje: gre kdo v soboto dol? Glede na lepo napoved.. No, LP. Kako to misliš ma gužvo? Po dveh krogih s 4 sekundami prednosti na krog se voziš sam... ;)
Brihta Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Kako to misliš ma gužvo? Po dveh krogih s 4 sekundami prednosti na krog se voziš sam... ;) Ja samo potem spe hitro koga ujameš.
greenninja Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Kako to misliš ma gužvo? Po dveh krogih s 4 sekundami prednosti na krog se voziš sam... ;) Tako kot ti je Brihta spodaj razložil. .)
Terminator Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Ja pa kaj še a zdej ste pa skor 20 krogov na enkrat vozil al kaj - nehajte nakladat! :slap: Je pa res, da bi misty verjetno spet naletu na koga k se je čez 2 minuti na krog pelu. :P
Brihta Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Ja pa kaj še a zdej ste pa skor 20 krogov na enkrat vozil al kaj - nehajte nakladat! :slap: Je pa res, da bi misty verjetno spet naletu na koga k se je čez 2 minuti na krog pelu. :P Nas je bilo tudi do 10 na pisti .)
Terminator Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Nas je bilo tudi do 10 na pisti .) Kaj a niste dirkal in vsi skupaj štartal? :P Sej vem ampak misty je itak pregnan maček je zihar užival v prerivanju in gužvi k vas je dol pokal.
Gregs Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Seveda sem te,sej sva se zmenila .) Jutr dobim USB kabl za kamero in dobiš pa Gregs in Brihta tud,če sem vaju kaj ujel Fino! Če si ujel, kar pošlji na grrregs@yahoo.com. :worship: Hvala... lih gregsa smo takrat obiral ....ki je ravno slikal... :whistle:
jose Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Pa sam sedi na največji klopci :) kaj pa če mu kombinezon že tako zaudarja po švicu, da so se vsi raje umaknili :whistle: :devil: :P :lol1:
Gregs Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 kaj pa če mu kombinezon že tako zaudarja po švicu, da so se vsi raje umaknili Bravo, Jose, povedal si pravilen odgovor... samo jaz se mu nisem hotel zameriti, pa nisem tega napisal... :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
Terminator Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 (popravljeno) Bravo, Jose, povedal si pravilen odgovor... samo jaz se mu nisem hotel zameriti, pa nisem tega napisal... :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: Se pravi ti imaš tako občutljiv nos, da te sploh ni na sliki, ker si 100m stran zbežu? :hmm: Ampak slika je res kul - ono; jeboga - jednog dana ču biti brz ko ti! :whistle: Popravljeno Avgust 22, 2006. Popravil Terminator
Gregs Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Se pravi ti imaš tako občutljiv nos, da te sploh ni na sliki, ker si 100m stran zbežu? Kot rečeno: jaz sem bil pleskar te slike... ;) Z zatisnjenim nosom, seveda... :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Evo neki slikc... Slika 1 Slika 2 Slika 3 Slika 4 Slika 5 Slika 6 Slike so dost slabe,ker sem prvič delov s kamero,naslednjič morm obvezno digitalca uzet sabo,ker sm ga že bl navajen.Posnetek je pa 500mb velk in ga morm še pregledat pa razrezat po delih..Mogoče še iz videota pade kšna uredu slikca .)
misty Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 sam tale rumeni tisk je pa jeba. se že počutm k britni spirs :lol1: prasci :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se