jose Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Slika 3 Misty, še mal pa boš potreboval drsnike na komolcih :whistle: :worship:
Roky Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 sam tale rumeni tisk je pa jeba. se že počutm k britni spirs :lol1: prasci :P Če pa tko fajn polagaš Yamahco :winkiss: Jest bi se tud rd tko nauču polagat...motor... :whistle:
misty Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 u tale ovinek ni šlo na max nagib. Maksimalen je bil v zadnjih dveh desnih ovinkih pred ciljno ravnino. Tam sem za foro probal dejansko komolc malo dol porinit vendar nisem porajsal, kolk je falilo pa ne vem. Roky, tnx za slike, ostalo pa na mail, če je pa več robe se pa priporočam za kak CD ali pa kak drug način :beer2:
Roky Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 u tale ovinek ni šlo na max nagib. Maksimalen je bil v zadnjih dveh desnih ovinkih pred ciljno ravnino. Tam sem za foro probal dejansko komolc malo dol porinit vendar nisem porajsal, kolk je falilo pa ne vem. Roky, tnx za slike, ostalo pa na mail, če je pa več robe se pa priporočam za kak CD ali pa kak drug način :beer2: Sem ti poslal na PM,kar je od mojga šmorna ratalo :whistle: Naslednič prnesem digitalca pa prazne CDje pa mal več cajta si bom uzel, da bo več slik ratal pa takoj k bo konc potalam CDje pa je to-to :photo:
Gamma Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 u tale ovinek ni šlo na max nagib. Maksimalen je bil v zadnjih dveh desnih ovinkih pred ciljno ravnino. Tam sem za foro probal dejansko komolc malo dol porinit vendar nisem porajsal, kolk je falilo pa ne vem. Misty, ne rabiš bit skromen; tvoje vožnje so bile nekaj, kar na Marofu še nisem (nismo) videl(i). :OK: :OK: Če ta vikend ni bil uspešen zate.....v soboto "cestaški" rekord Marofa......v nedeljo osebni rekord Grobnika..... :worship: Za rumeni tisk se pa ne sekirat.....vedno spremlja uspešne kot nujno zlo :grim
Gamma Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Slika 2 Še malce rumenga tiska: če bi ne bil tam in bi videl le tole sliko, bi komentiral: Opa Gregs, ti pa obvladaš polaganje na travci.... :naughty: :D
bajsi Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 EEEEhhhhmmmm, sem prelistal zadnjih nekaj strani....... in kdaj boste spet doli?? V nedeljo ali soboto? Lahko tudi na PM. LP Bajsi
Gallus Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 ... malo off topic, pa vendar ... ... še malo pa bo odprta nova proga v neposredni bližini NEK Krško ... ... so že položili asfalta ... ... dolžina cca 1 km ... ... namen, gokart, super moto, moto ... ... širina asfalta 5 m ...
Terminator Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Kot rečeno: jaz sem bil pleskar te slike... ;) Z zatisnjenim nosom, seveda... :lol1: :lol1: :lol1: Pa še vedno trdim 100m stran z digitalnim zoomom na full! :D u tale ovinek ni šlo na max nagib. Maksimalen je bil v zadnjih dveh desnih ovinkih pred ciljno ravnino. Tam sem za foro probal dejansko komolc malo dol porinit vendar nisem porajsal, kolk je falilo pa ne vem. Roky, tnx za slike, ostalo pa na mail, če je pa več robe se pa priporočam za kak CD ali pa kak drug način :beer2: Cajt za novo temo; how to get your elbow down? Še malce rumenga tiska: če bi ne bil tam in bi videl le tole sliko, bi komentiral: Opa Gregs, ti pa obvladaš polaganje na travci.... :naughty: :D Ja sam moramo u fotoshopu mal tiste sivine pozelenet k se spredaj malce vidi. :naughty:
SiR Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Deal. .) In prideš kdaj ti pogledat dol? Letos verjetno ne, ker so vožnje z motorji letos zame zaključene. Morda drugo leto.
Gamma Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Letos verjetno ne, ker so vožnje z motorji letos zame zaključene. Morda drugo leto. V tem primeru lahko prideš z avtom, vlakom, ..... pogledat :unsure:
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Še malce rumenga tiska: če bi ne bil tam in bi videl le tole sliko, bi komentiral: Opa Gregs, ti pa obvladaš polaganje na travci.... No, saj enkrat je res bila travica... :whistle: ...samo ne v tako nagnjeni poziciji... :D Drugače pa res izgleda, kot da bi se po travi s cestakom vozil... :D
Roky Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Najbl sm se na Marofu smejov k sm Mistya prašov,če ga ni nč strah k iz zadnjega ovinka pred ciljem tko položi,da se pelje par centimetrov od gum na ravnini pa prav Misty "ah sej zamižiš" :lol1: :OK: Faca 1A :photo:
misty Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 :D ti se smeješ, jest sm resno mislu :P pa nehite čez mene pa moj kombinezon k sva čist kul :angry: mi boste vse oboževalke odgnali s takimi komentarji, ccc :lol1: enivej, kdaj spet gremo, po možnosti 2-dnevna varianta :naughty:
moto_freak Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 enivej, kdaj spet gremo, po možnosti 2-dnevna varianta :naughty: Nekaj se govori za nedeljo. Upajmo da bo vreme zdržalo :kva2:
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 enivej, kdaj spet gremo, po možnosti 2-dnevna varianta .....psssst..... baje bo neka varianta 9. in 10. september.... ampak dokler dokončno ne odpovejo dirk v SM, še ne tega okol govort... ;) :whistle:
MaraudeR Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 (popravljeno) @Gregs....za vikend 9.-10.september sploh ni bilo predvidene dirke DPja...predvidene so (bile) za 17. in 24.9. 10.9. pa je maksijeva delavnica, ki pa ne bo odpadla pod nobenim pogojem <KOLEDAR> Popravljeno Avgust 25, 2006. Popravil MaraudeR
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 @Gregs....za vikend 9.-10.september sploh ni bilo predvidene dirke DPja...predvidene so (bile) za 17. in 24.9. 10.9. pa je maksijeva delavnica, ki pa ne bo odpadla pod nobenim pogojem Saj to vem... menda sem si zapomnil, kdaj imam dirke... ;) Ampak če se spomniš debate v nedeljo po delavnici, potem se spomniš rošad, kdaj bo delavnica, če dirke ne bo.... 3. nedeljo... a to naj ne bi veljalo več? Da prestavimo na običajen termin, potem imamo pa 9. in 10. prosto, da gremo na Marof? :hmm:
moto_freak Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Gre kdo s štajerskega konca zdaj, v nedeljo 27.8. dol? Lp, Andrej
_đuro_ Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 To nedeljo bi rad šel dol, in ker dol še nisem bil me zanima če bi se dal vozit nekij cajta po progi pa kolk je cena?
suzuki Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Hola! za nedeljo je slaba napoved, moto_freak, jst bi šel jutri - a bi šel kdo z LJ konca gor s kobijem/prikolico in bi imel prostor za mojo lubico?
moto_freak Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Se popravljam...gre kdo s štajerskega konca to soboto, 26.8. dol? :D
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 To nedeljo bi rad šel dol, in ker dol še nisem bil me zanima če bi se dal vozit nekij cajta po progi pa kolk je cena? Načeloma ti Krešo dovoli 5 krogov, če si prvič ali pa tudi tako... drugače je pa 100 kun ena ura, 200 kun en dan.
bu5a Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Jutr je pol frej steza al so kakšni dogodki organizirani? Bi še šel jst tud mal zapelat.
moto_freak Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Jutr je pol frej steza al so kakšni dogodki organizirani? Bi še šel jst tud mal zapelat. Fraj...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se