Terminator Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 aha, še to se moramo zment Terminator, se lahko da nekam na net? (seveda zaščiteno z geslom ki ga bomo vedeli samo prisotni na eventu :P :naughty: :lol1: ) danci, lahko tudi prek snail-mail :) Lahko talate delite ama što god očete sa footage... .)
Gregs Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 sem gledal video ... ...in zakaj ga JAZ še nisem videl?! :hmm: .) .) .) .) .) :whistle:
jose Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 pogledal video...... :kva2: :yea1: tnx Terminator za CD :OK:
slovenc46 Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Sem pogledal dva filmcka in lahk sam recem adio pamet kawasaki mi je mal bol vsec ko se mal bol vrti :OK: Kolk je pa kej najvecja hitrost na progi pa kolk povprecna? Ka s kakim zzrjem 250 se splaca it mal pelat gor ma dost moci?
jose Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Ka s kakim zzrjem 250 se splaca it mal pelat gor ma dost moci? :yes: ..... :yes:
danci1973 Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Kolk je pa kej najvecja hitrost na progi pa kolk povprecna? Ka s kakim zzrjem 250 se splaca it mal pelat gor ma dost moci? Povprečna hitrost je tam okrog 50-60km/h... :D Najvišja pa ... hm, pri meni tja do 140, redki dosežejo cca. 150, nekateri pa bojda do konca zvrtijo tretjo in morajo šaltat še v četrto... :blink: Drugač pa je Marof super tudi za manjše mopede - je bil en z neko 250ko (ok, je bla dirkalna, pa vseeno) pa nas je vse po vrsti pral. :OK: D.
Red Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) Ok sori, pa še enkrat sori za ta pozen video vsem ampak s časom se bil okoli božiča res u totalnom dupetu... Distributer je Misty in se prosim za kopije obrnite na njega. (price of premiere viewing - thanks misty.) Ima, da se na Grobniku vsi u vrsto postavte s čevapi in pivom sicer bi blo pa to itak pametno, da vas ne bom vse po vrsti dol stresu... :lol1: Sigurno si se z naslovom zajebavu, he-he....(meškotinedelajopress), čestitam vseeno za trud. Video by Danči &Gody bi bil že hudo zdelan, če bi bil na traku......tak da se vama globoko priklonim ob priliki, Štajerca!! Čevapićiće ti bom pa kar sam ispeko na Grobniku, če se naslikaš 27.4. ! Jose pa plača rundo, ker skrajno neažurno posreduje material...sajavo ti! Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Red
misty Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 ...in zakaj ga JAZ še nisem videl?! :hmm: .) .) .) .) .) :whistle: reci prosim :P danes sem oddal na pošto
jose Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Jose pa plača rundo, ker skrajno neažurno posreduje material...sajavo ti! :baa: O:-)
kekec III Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 pogledal video...... :kva2: :yea1: tnx Terminator za CD :OK: ...priden..
Gregs Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 reci prosim :P danes sem oddal na pošto Priden misty... :D Komaj čakam poštarja danes... :kva2: Danke in finke... ;) Povprečna hitrost je tam okrog 50-60km/h... Najvišja pa ... hm, pri meni tja do 140, redki dosežejo cca. 150, nekateri pa bojda do konca zvrtijo tretjo in morajo šaltat še v četrto... Ehehehe.... povprečna hitrost tistih pod 1:20 je malo večja, a ne Danči?! ;) Recimo, da tja do 80 km/h.... :whistle: Maksimalna pa tja do 140... Ja, jaz sem že skoraj v peto šaltal.... :lol1: ... samo ne na cestaku... :lol1: .) Ok sori, pa še enkrat sori za ta pozen video vsem ampak s časom se bil okoli božiča res u totalnom dupetu... Terminator, glavno, da je... :OK: Hvala že v naprej, ob priliki se pa še kako drugače oddolžimo... ;)
danci1973 Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Ehehehe.... povprečna hitrost tistih pod 1:20 je malo večja, a ne Danči?! ;) No ja, malo večja pa že... :D D.
Gregs Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Terminator, hvala za produkcijo CD Marof... :yea2:.... samo hudič... zdaj sem samo še bolj zrajcan... :kva2: ... ko sem se spet malo videl in slišal, koa poje prasička... :blush: ... Krešoooo... otvaraaaaaj! :yea2:
Red Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Je pa recimo Tapajner s Supercorso in grelniki gum naredil najboljši čas v cestaški kategoriji, tako da se da tudi z SC narediti super kroge. Pa sem prepričan, da Misty z SC prav tako naredi super čase. Seveda pa je pogoj vroč dan za res dobre čase in SC na kolesih... ;) Za večino časa pa mislim, da D208 ali RR dovolj za dobre čase. @Gregs, stari lisjak prisega na Dunlop - vozil s slick gumami, @Furioso je kar blizu....KR????, verjetno res supermekane, močno ogrete. Presenetljivo lepo so se obnesle, proti pričakovanju večine.....(marof-veseljakov). Torej Dunlop vozači vodite, he-he.....
danci1973 Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Pravkar pogledal Terminatorjeve posnetke... :kva2: :ninja: Jutri bi naj na teh koncih bilo lepo vreme - a bo kdo Krešimirja poklical??? :naughty: D.
Gregs Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 @Gregs, stari lisjak prisega na Dunlop - vozil s slick gumami Res? :hmm: Potem sem pa za**bal... :D Hvala za popravek... :worship:
Furioso Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 @Furioso je kar blizu....KR???? http://www.dunlop.it/tires/overview/pdf/20...chungsliste.pdf 106 spredaj, supermehke, 108 zadaj, kvalifikacijske...
elbarto Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Je kdo letos že vozil po pisti na Marofu? Kdaj se začnejo gradbena dela? LP, El Barto
jose Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Še ne, bomo si pa v kratkem ogledali 'teren' in poročamo .)
krava Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 :kva2: Kak je zdaj? Bo? Podnebje v okolici Varaždina je sicer solidno... :blush:
loyo Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 ja odlicno. Snezi :BUA: lp Loyo P.S. vsaj v Mb
atek Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 :kva2: Kak je zdaj? Bo? Podnebje v okolici Varaždina je sicer solidno... :blush: iz tvojih ust v božja ušesa
DenisR Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Kaj solidno! Temperatura je natanko 0˙C. Wunderground
danci1973 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 A je kdo poklical Krešota? Jutri bo ... :whistle: D.
jose Objavljeno Marec 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 danes bil na Marofu.....steza nas že pričakuje :whistle: ...sicer pa je blo vse zaklenjeno in nikjer žive duše :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se