routemaster Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Sejem rabljenih delov za motorna kolesa, Oldtimerje in mopede;nova in rabljena oblačcila Vsako drugo soboto v mescu od 11h dalje na Parkiriščcu pred Motocamp-om Las Legas,Spielfeld A 200m od mejnega prehoda Sentilj-Spielfeld Vsak lahko prodaja,mize so na razpolago Info:+43/676/844648691 Start: 8. April 2006 www.motocamp.at
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Če se ne motim, je to tam pri Debeli "Jugoslovanke pokažite torbice" Berti, ne? :hmm:
Zdrawc Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Če se ne motim, je to tam pri Debeli "Jugoslovanke pokažite torbice" Berti, ne? :hmm: Ne wem, jaz sem bil večkrat tam, pa kake Debele Berte nism nikoli videl :?
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 (popravljeno) Ne wem, jaz sem bil večkrat tam, pa kake Debele Berte nism nikoli videl :? Debela Berta je samostalnik, lastno ime, ki je pripadalo štacuni in njeni lastnici (kako ga je dobila lastnica, menda ni treba posebej razlagat, štcuna ga je pa potem dobila po njej, jasno). Lastnica je menda že OFF, štacuna pa še stoji. P.s.: Tri kile riža v ajmarju rulz. :grim :D :P Popravljeno Februar 1, 2006. Popravil pirrulz
vuk76 Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Debela Berta je samostalnik, lastno ime, ki je pripadalo štacuni in njeni lastnici (kako ga je dobila lastnica, menda ni treba posebej razlagat, štcuna ga je pa potem dobila po njej, jasno). Lastnica je menda že OFF, štacuna pa še stoji. P.s.: Tri kile riža v ajmarju rulz. :grim :D :P Na kavo & kinder jajčke si pa pozabil;pa seveda peš čez mejo,ker je bilo boljše parkirat na naši strani,da nisi čakal v tako dolgi vrsti.
Lobo Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Na kavo & kinder jajčke si pa pozabil;pa seveda peš čez mejo,ker je bilo boljše parkirat na naši strani,da nisi čakal v tako dolgi vrsti. Pa da ti niso "naši" jugocariniki cel avto nazaj grede razšraufali, ko so iskali 10 dek kave več kot je bilo dovoljeno nest čez mejo. Ahhhh, mladost norost ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se