mkosir Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 joj tko pa moje mokre sanje zgledajo!!! :) :) :) :) :) :OK: :OK: :OK:
Lowrenc Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Enega imam že, ki bo za v kolekcijo enkrat :grim ampak prej bo mogu še kakšnihpar deset tisoč kilometrov nardit... Srčno upam, da se mu nebojo ''znucale'' vilce, maska, šofer :eek: ,...
Valetski Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Te starine so vredne ogromno dinaros :grim
Špilferderber Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 namesto, da bi jih imel v garaži, ready to go.. pohvale na ideji, moti me edino salonska statika.. :yes:
SiR Objavljeno Februar 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 namesto, da bi jih imel v garaži, ready to go.. pohvale na ideji, moti me edino salonska statika.. :yes: Emm, sprehodi se po strani, boš videl, da je kar nekaj dinamike:
Zdrawc Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 legende iz časov Mad Maxa :OK: The 25th Anniversary Mad Max Ride Day
strom Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 legende iz časov Mad Maxa :OK: The 25th Anniversary Mad Max Ride Day Tok se pa že neki cajta nism slinu... nazadne k sm vidu enga podobnga zelenga Z900 na zboru u medvodah. LP
Zdrawc Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Ah, prdule stare. ;) mal rešpekta do starejših, prosim :angry2:
kekec III Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 i tata bi :blush: ..i deda bi,sine.... B)
Tanjuška Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 ..i deda bi,sine.... B) Jap mau rešpekta bi tud jaz prosila, ker takileh motorjov ni za zaničvat, ga mam doma pa greva kr po luftu. Pa lih tko je star
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se