Skoči na vsebino

Srecanje v Krskem!

master 007

Priporočene objave

V soboto sem kljub slabemu vremenu sel v Krsko na srecanje. Vse je blo OK, le to bi rad sporocil, da drugic, ko bodo organizirali panoramsko voznjo, naj pocakajo, da se folk nabere, ne pa da se en za drugim vozimo ko na Grobniku. Tricetrt folka se je kr mal zgubil na sami poti (nismo vsi iz Krskega).

Drgac pa brez pripomb. skoda le, da jim vreme ni sluzilo.

Master 007

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bi jih pa okaral, da je mi nismo dobil... Sedem motorjev, pa so nas zignorirali, k pozabljene plasce :)

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja sranje. Drugic pa mort bit bolj glasni. Jest sem dobil pa kr dve (svojo pa se od moje boljse polovice).

Master 007

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Ja sranje. Drugic pa mort bit bolj glasni. Jest sem dobil pa kr dve (svojo pa se od moje boljse polovice).

Master 007

:)) mislim, da glasnejsega kluba ni bilo (razen mogoce Satanov)... samo predelani chopperji z vecino straight pipe-i + harley l.73 s fishtaili...

Je pa res, da smo prisli v najvecjem nalivu (po katerem smo vozili ze 80km prej), tko da mozno da je vratar pobegnil pod streho.

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako je pa kaj zgledalo zvečer? A je bilo kaj dogajanja? Žal nisem mogel prit, sem mel drugo žurko, ampak me vseen firbec matra, ker sem tam bil že prejnša leta, pa je blo fino.

Burn to be wild

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Kako je pa kaj zgledalo zvečer? A je bilo kaj dogajanja? Žal nisem mogel prit, sem mel drugo žurko, ampak me vseen firbec matra, ker sem tam bil že prejnša leta, pa je blo fino.

Burn to be wild

V principu niti ni bilo slabo, ampak smo se bolj zadrzevali v klubskem krogu (plus prijatelji - pa dolocena motosvetovka). Zur je bil precej dober, muska v redu, pijace prevec (kot vedno).

Skoda da jim je malo vreme zasralo - drugace bi bilo super.

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni je pa v petek zvečer nekaj reklo, da zna bit v soboto dež in ker imam že dovolj pranja za letos, sem se ob devetih zvečer vsedla na motor, naredla 120 km in prišla ravno pravi čas....tudi za medico (mmmmm).

Žur - dober, samo mal prehitro je blo konc (okrog treh?!?), ker pol sem morala it spat....v glavi (in krvi) pa cel rokenrol....

Skratka - pohvala za ozvočenje, bende, organizacijo (vsaj v petek je vse štimalo).....in gostoljubje določenih RR.

Motosvetove majčke pa nobene nisem vidla....??

LP Aja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz pa sem v soboto z kolegi iz kluba ( 5 motorjev) bil v krskem ampak ker nismo vedli da je srecanje smo sli naprej. v mestu ni blo nobenih tabl.

eh pa drugic!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja,folka je bilo bolj malo,sem se v soboto pripeljal ravno,ko je štartala panoramska,mi je bilo bolj malo jasno kaj se dogaja,drugače pa...

LP DAN

If you need A BIKE that´s faster you´re either a)WSB Champion b)New to biking

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Moram jih se pohvaliti, da medico majo pa ful dobro.

Master 007

quote:

Jaz bi jih pa okaral, da je mi nismo dobil... Sedem motorjev, pa so nas zignorirali, k pozabljene plasce :)

Einherjer

Ja no, ni vse v številu ... me smo ble pa samo tri, pa še brez motorjev, pa nam je vseeno uspelo prepričat "kletarja" ...no, pravzaprav ga sploh ni blo treba kaj dosti prepričevat...

Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje.

LuCy

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Ja no, ni vse v številu ... me smo ble pa samo tri, pa še brez motorjev, pa nam je vseeno uspelo prepričat "kletarja" ...no, pravzaprav ga sploh ni blo treba kaj dosti prepričevat...

Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje.

LuCy

Seveda, tri dobre bejbe v avtu v primerjavi s sedmimi premocenimi in precej cudnimi bikerji (jest bi tudi raje vam dal - skoraj karkoli - kot pa nam)

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!