Zarja Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 Pozdravljeni! Zdi se mi prav, da se vam javim, da sem v soboto zvecer srecno prisla domov. Hvala vsem za skrb in lepe zelje pred odhodom. Kot bi rekla Viragica, sem se vedno na off.... Na OFF, ne toliko v smislu fizicnega stanja, kot psihicnega. Nekako mi se ne uspe zbrati misli, vtisov, obcutkov.... Ne morem se preklopit, ne najdem se besed, ki bi jih lahko povezala v stavke, da bi karkoli napisala. Ne vem kdaj bo to, ce sploh. Zaenkrat samo lep pozdrav in zelo sem vesela , da sem spet z vami. Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 quote: Zaenkrat samo lep pozdrav in zelo sem vesela , da sem spet z vami. Zarjica, smo veseli tudi mi... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 jaaaaaaaaa toooooooo. Zarja lepo pozdravljena spet med nami. se že veselim podrobnejšega opisa poti in vtisov. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 Dobrodosla doma! Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 Zarja! Se kar zbiras moci? No ... upam, da bomo prebrali podrobnejse porocilo Oz. ne ... v sredo se vidimo se mi zdi -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 Zarja, kera je že to? Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 quote: Zarja, kera je že to? Lojzi ma vas rad Ti....a ni to una,k je u Grčijo zbrisala?????? WB Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 Meni se zdi da bo ta,ki je res iz Grčije prišla. sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 Zarja... WB! Lepo je slisati, da si tudi ti nekaj posebnega dobila cez praznike... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 Dobrodošla spet med nami potepinka !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 Jep, welcome. Upam da že pridno pišeš poročilo s poti, da ga bomo dali med članke... in pa fotke, seveda ... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 Saj bi človek kaj posebno lepega in doživetega napisal, pa bi menda spet radirka pela Takole na splošno bi pa pripomnil, da so jutra in večeri brez zarje ena taka bolj instantna juha - rumena vodica pa par mastnih cinkov. A sem bil dovolj prefrigan PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 quote: Pozdravljeni! Zdi se mi prav, da se vam javim Zarja Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 Zarja... smo se bali, da zaradi lepote tvoje zarje ostaneš dol.... ker nekaj tujega je vedno baje bolje kot domače... dobro da so te pustili domov. Mogoče pa ne štekajo slovenske Zarje I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 quote: Zaenkrat samo lep pozdrav in zelo sem vesela , da sem spet z vami. Zarja WB! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 Moja kokica je nazaj!!!!!!!!!!!! Ja ja ja... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 Dobro no, kje je zdej tisti potopis, jaz moram danes šekaj druzga delat. Tvrdo pa živi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 It is nice to have you back, babe READ MY FACE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Maj 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2002 quote: Dobro no, kje je zdej tisti potopis, jaz moram danes šekaj druzga delat. Tvrdo pa živi. potrpljenje, potrpljenje... Zarja Popravil/a - zarja dne 14/05/2002 ob 12:13:55 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se