bladzo Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 Bi šel enkrat septembra za 14 dni na Sardinijo. Baje so na Sardiniji ful hude ceste, vreme septembra vedno sončno, temperatura cca 30°C, pa še ceneje je po glavni sezoni. Ali je kdo že bil (koko je kej blo)? lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 Bojda ni tako fejst kot Korzika, a vseeno vredna vožnje. Jaz tudi nameravam tja dol, a skupaj s Korziko... za kakšna dva, tri tedne vsega skupaj... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 Sardinijo sem obdelal leta 1999 - z avtom. Lepa ko sam satan! Grem takoj se enkrat tja na dopust. Plaze, da se ti strga. Mi smo sicer obdelali jug, vzhod in sever, edino zahoda nismo... Cas ni bil nas zaveznik... Prelazi so prakticno prazni (vsaj konec julija so bili), lepa pokrajina, nobene guzve ni bilo pretirano, ljudje prijazni... Ma, se ti splaca! Ce je pa lepsa kot Korzika, ti povem pa po obisku Korzike... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 September mi ustreza, 14 dni tudi Sardinija tudi, samo ne vem če bo dovolj kinte, ker moram prej moped kupit. Sardinija je bomba sm bil leta 2000 z avtom in premalo videl, ampak tisto kar pa sem videl me vleče da grem še enkrat. Moji lepši 1/2 se bolj dopade kot Korzika, ker je manj prepadov ob cestah. Jaz pa sem navdušen nad obema otočkoma. Če bi se slučajno zgodila kaka nesreča in bi dnara blo, grem sigurno letos. Se bomo še kaj čuli. Tvrdo pa živi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Maj 17, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: Bojda ni tako fejst kot Korzika, a vseeno vredna vožnje. Jaz tudi nameravam tja dol, a skupaj s Korziko... za kakšna dva, tri tedne vsega skupaj... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Zakaj pa bojda ni tako fejst??????? Jst sm pa slišu, da je ful hudo, bojda najhujš med temi otoki. puuuuuuuuuniiiiiiiiiim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Maj 19, 2002 Deli Objavljeno Maj 19, 2002 Bladzo tale s Sardinijo se mi zdi pa dobra ideja. Samo kakšna podrobnost še manjka, recimo kdaj bolj točno in po kakšni poti bi šli. MotoManiac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Maj 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2002 quote: Bladzo tale s Sardinijo se mi zdi pa dobra ideja. Samo kakšna podrobnost še manjka, recimo kdaj bolj točno in po kakšni poti bi šli. MotoManiac Kdaj? Recimo zadnja dva tedna v septembru ( normalnejša temp., nižje cene). Pot? Jah, jst sm mislu, da bi šu dol do Sardinije po najkrajši poti, pol pa bi otok prefuru po dolgem in počez. Sicer pa stvar dogovora! lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 LP. A ima kdo namen iti na Sardinijo v letu 2003? Jaz in moja boljsa 1/2 bova skoraj po vsej verjetnosti sla. Casovno zame ni problem dobim dopust kdaj hocem (no skoraj). :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Sardenija? Corsica? čudovito - biblijske pokrajine (ZA Samce:Osebno še nisem videl lepših deklet na svetu kot na Ajacio, al kaj je ze!?) Hmmm! dobra ideja, fajn otoki! Hmmm, pa september hmmm! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rac Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Jaz sem Korziko in Sardinijo "obdelal" v enem delu pred leti septembra. Priporočam. Trajekt Mobby Peck- all in one( beri ena karta za vse potrebne fure).Štart LIVORNO- BASTIJA. Držal sem se obalne ceste, pa tudi v hribovje sem pogledal. Priporočam v septembru. Obalne ceste na Korziki (Napoleonka) ozka in polna kamenja, ki gleda iz asfalta. Bolj je podobna povečanem "šmirgl papirju". Panorama o.k. Vozniki avtomobilov zaradi prepadnih previsov in skalnatih sten vozijo vsi bolj na črto v zavojih. Za francoze je to moto raj?!!! Korzika je relativno draga. Sardinija je road 66.Kampi o.k. Raj. Turistiv ni. Cene o.k. live slow, ride fast! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Jest imam to v planu za prvomajske praznike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 19, 2003 Deli Objavljeno Februar 19, 2003 Sardenija? Corsica? čudovito - biblijske pokrajine (ZA Samce:Osebno še nisem videl lepših deklet na svetu kot na Ajacio, al kaj je ze!?) Z bladzom ti pa lahko zagotoviva, da je na Korziki pomanjkanje dobrega materiala... :wink: :twisted: :D Sva skoraj vsak vecer podeljevala ocene, pa vec kot do 8 skozi prste privleceno nisva prisla (od 10 kot najvisje ocene)... :twisted: :twisted: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Z bladzom ti pa lahko zagotoviva, da je na Korziki pomanjkanje dobrega materiala... :wink: :twisted: :D Sva skoraj vsak vecer podeljevala ocene, pa vec kot do 8 skozi prste privleceno nisva prisla (od 10 kot najvisje ocene)... :twisted: :twisted: :twisted: :D Pozabil si povedati, da je tisto 8 vsak večer dobila Polona, ko smo se razočarani vrnili v camp :D :D :D :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Jest imam to v planu za prvomajske praznike... Lani konec maja sem se na Korziki celo kopala (morje je ful čisto, obale prekrasne). Vreme je bilo čudovito. Korzika je v resnici raj za motoriste (moje mnenje pač). Z mojim sva bila doli z elektrotehniškim društvom z avtobusom ( zagotovo pa mora bit še dosti lepše če greš v lastni izvedbi z motorjem; slednje je konkretno bolj praktično tudi zaradi ozkih cest). Šoferjem avtabusa pa vsaka čast za vožnjo po teh cestah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Bladzo, če mi slučajno ne bo zneslo z Marokom, se čist zna zgodit, da bi se ti pridružila (no, če je ta post veljal tudi kot vabilo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Pozabil si povedati, da je tisto 8 vsak večer dobila Polona, ko smo se razočarani vrnili v camp Ehehehehehehehe.... ja, ni dalec od resnice.... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 :lol: Gregs! meni so bile vse všeč - Calvi, Ajacio ...okusi, mogoče sem naletel, ne vem!? :wink: Za Bolgarke tudi velja kao, da so bradate, mozate itn...Daleč od resnice :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 :lol: Gregs! meni so bile vse všeč - Calvi, Ajacio ...okusi, mogoče sem naletel, ne vem!? :wink: Za Bolgarke tudi velja kao, da so bradate, mozate itn...Daleč od resnice :) ...ker se redno brijejo ,skupaj z možmi ,vsako jutro.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 Ne glede kakšne so dol bejbe bo najbrž z večino vsaj tudi boljša polovica zato se le izkašlajte tukaj ker potem bo v praksi tako največ prevladovala tišina vsaj v tej smeri :lol: COPATE :!: :!: :!: Ej ej šala, šala !!! :D Lepo se imejte vsi skupaj :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 LP. Vidim, da ste nekateri bili na Korziki in na Sardiniji, pa zanima kaksne so kaj cene kampov na Sardiniji? Ker na Korziki niso pretirane cene 11-15 evrov, sem bil lani, potem sem se ustavil se na Gardskem jezeru in so bili kampi enkrat drazji 25-30 Evrov. Ker bom letos po vsej verjetnosti sel se ta otocek predelat. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se