Dave Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 A danes kdo pride na ta hec? ---- Brez konzervansov, Dave http://www.sinistersystems.com
.T. Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: A danes kdo pride na ta hec? ---- Brez konzervansov, Dave http://www.sinistersystems.com S V E D A !!!! Tadej
Einherjar Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: quote: A danes kdo pride na ta hec? ---- Brez konzervansov, Dave http://www.sinistersystems.com S V E D A !!!! Tadej Katera sveda? Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Krokar Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 ??? Kdaj se pa zacne ta "hec"? In bo kdo prej na 3M? ...SOMEBODY STOP ME!!!...
Hanzi Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Ob 7 maxi ko bo konec 3M do trde teme. Sonce naj sveti vsak dan
kekec III Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Dobimo se ob 18 uri pred 3 M-potem Maxi-izgleda da OLP potem odpade... S.F.S.N.
Perla Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote:...izgleda da OLP potem odpade... ne, ne, to pa ne ... ker smo multiaktivni, nas bo povsod dost - torej, danes zakljucek v OLP. Perla
kekec III Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: quote:...izgleda da OLP potem odpade... ne, ne, to pa ne ... ker smo multiaktivni, nas bo povsod dost - torej, danes zakljucek v OLP. Perla dvomim da bo moja žena zadovoljna z mojo multiaktivnostjo... S.F.S.N.
klimbra Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: quote: quote:...izgleda da OLP potem odpade... ne, ne, to pa ne ... ker smo multiaktivni, nas bo povsod dost - torej, danes zakljucek v OLP. Perla dvomim da bo moja žena zadovoljna z mojo multiaktivnostjo... S.F.S.N. Sva že dva!!!!!!!!!!!!!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Dave Objavljeno Maj 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: quote: A danes kdo pride na ta hec? ---- Brez konzervansov, Dave http://www.sinistersystems.com S V E D A !!!! Tadej A sem te potem nevede spoznal? ---- Brez konzervansov, Dave http://www.sinistersystems.com
Noise Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 In, kako se vam je kaj zdelo? Kaj ste pogrešali, kaj bi spremenili, kaj bi dodali? Meni osebno je manjkalo "dogajanje na odru" oz. kakšna povezovalna stvar, npr. prikaz snemanja čelade (to je bilo rečeno da bo), kakšna muzika... "nekaj"... So se pa "leteči" kolegi zelo lepo potrudili in nam predstavili policijske motorje, opremo itd... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
HHV Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 Meni osebno je manjkalo "dogajanje na odru" oz. kakšna povezovalna stvar, npr. prikaz snemanja čelade (to je bilo rečeno da bo), kakšna muzika... "nekaj"... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com Bilo je lušno, ker smo si lušno sami naredili! Od obljubljenega pa samo razstava motorjev. To lahko vidim v štacuni! Ni bilo fer!!! LP HVV Popravil/a - Horjo horjulis vulgaris dne 16/05/2002 ob 12:01:32
HHV Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 No, ja pa vage z naletno težo so bile pa tudi zanimive! Še nobena vaga do zdaj mi ni pokazala 9,7 ton. Matr sem dec!
pupa Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: No, ja pa vage z naletno težo so bile pa tudi zanimive! Še nobena vaga do zdaj mi ni pokazala 9,7 ton. Matr sem dec! HHV tam si bil???? pa kaj nisi kaj zraven prišel???? Pa ravno na 3M sem razlagala, da bi te full rada spoznala... pa če te kdo pozna. Sicer pa.. si pa res dec... meni je 6,2 toni pokazalo... hihihi.... I want some more!!!!
MARJA Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: quote: No, ja pa vage z naletno težo so bile pa tudi zanimive! Še nobena vaga do zdaj mi ni pokazala 9,7 ton. Matr sem dec! HHV tam si bil???? pa kaj nisi kaj zraven prišel???? Pa ravno na 3M sem razlagala, da bi te full rada spoznala... pa če te kdo pozna. Sicer pa.. si pa res dec... meni je 6,2 toni pokazalo... hihihi.... I want some more!!!! Jez si pa nisem upal gor stopiti. Bi bla cifra prevelka.
Pravokotar Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 Horjo, smotan si ko zajla!!!! Mi lahko zaupaš en dober razlog, da si se skrival PEPE
HHV Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 HHV tam si bil???? Bil, bil, pa pirčka sem tud spil! Ne bat, počas se daleč pride! Sem pa jaz Hanzija spoznal (Hanzi lepo od tebe, da si pristopil), pa ga je ljubezen naprej odnesla. Še večja fora je pa ta, da v družbi s Klimbro, Lojzitom, itd zagledam sošolca iz govnazije! Majhna vas ta Slovenija, a ne? LP HHV
pupa Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: HHV tam si bil???? Bil, bil, pa pirčka sem tud spil! Ne bat, počas se daleč pride! Sem pa jaz Hanzija spoznal (Hanzi lepo od tebe, da si pristopil), pa ga je ljubezen naprej odnesla. Še večja fora je pa ta, da v družbi s Klimbro, Lojzitom, itd zagledam sošolca iz govnazije! Majhna vas ta Slovenija, a ne? LP HHV Užaljena!! I want some more!!!!
transalp Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 Jest tud bil... najprej na 3M, pol pa pred Maxijem. Spoznal nekaj Motosvetovk in Motosvetovcev, srečal nekaj že znanih. Skratka, luštno. Sicer bi res lahko bila na prireditvi vsaj muzka, pa od obljubljenih "demotov" (dohtarji & stuff) tudi ni bilo nič. No, zvedel sem, da imam "ekvivalent" 9,6 tone - pri rukarju z 90 na uro. Upam, da se kakšne deklce niso zasekirale, ko so stopile na to vago... ------------------------------------------------------- I started out with nothing, and I still have most of it left.
lojzi Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: No, zvedel sem, da imam "ekvivalent" 9,6 tone - pri rukarju z 90 na uro. Upam, da se kakšne deklce niso zasekirale, ko so stopile na to vago... Hvala bogu, da je še kdo, ki ima večji moment kot jaz. Ufffff, prou odleglo mi je! Lojzi ma vas rad
transalp Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 Hmmm, Lojzi, mogoče sem se pa zmotu. Če ni bilo 7,6 tone... Ma, da ne bova komplicirala s temi vagami in računala sil pri pojemkih - v kompletni moto opremi s čelado vred imam nekaj manj kot 100kg - pri 2 metrih v višino. No, zdaj je najbrž tudi bolj jasno, zakaj vozim enduro motor - drugi so prenizki zame... ------------------------------------------------------- I started out with nothing, and I still have most of it left.
Hanzi Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 Zgleda da nisem veliko zamudil ker sem prišel po 8 uri važno da je sladoled počakal. Sicer pa upam da se v soboto na rudniku zgodba ne bo ponovila. Kdo bo v soboto ob 9 na rudniku da ga malo zaslišujem če se splača špricat šolo. Sonce naj sveti vsak dan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se