Pravokotar Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: Sem gledal, kje je kekšen z žaklom na glav, pa ga ni blo!! Ne ti zdej men, de sem jest kriv! LP HHV A ti si pa bil v rdečem montelčku in popolni bojni opremi? 'benti, sem mislil da je Conan the Destroyer undercover. C U next time. PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel.
bmw Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: No, ja pa vage z naletno težo so bile pa tudi zanimive! Še nobena vaga do zdaj mi ni pokazala 9,7 ton. Matr sem dec! a tebi tudi?????????? jaz sem pa mislil,da je pokvarjena........... lp., bmw
Pravokotar Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 quote: No, ja pa vage z naletno težo so bile pa tudi zanimive! Še nobena vaga do zdaj mi ni pokazala 9,7 ton. Matr sem dec! To ni še nič, sem vidu enga, ki mu je vaga napisala NE VSI NAENKRAT!! PEPE
Thundercat Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 Ja sploh ni blo tizga kar so rekli! Je pa tisto dober plac ker se nobenga ne moti bi se lahko tam kdaj dobili če nas s 3M spodijo!!! Thundercat
Noise Objavljeno Maj 16, 2002 Opozori Objavljeno Maj 16, 2002 Se strinjam Thudercat, plac je fajn in velik, barcki so tudi okrog (slascicarna in se tist proti slovenski cesti)... Je pa res da ni tako dobrega sladoleda in je manjsa frekvenca mimoidocih... sej ves... djevojke u letnim haljinama voolliiiiimmmm... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
Wild thing Objavljeno Maj 17, 2002 Opozori Objavljeno Maj 17, 2002 Škoda, ko sem mogla tako kmalu it... Live free, ride free, die free!
kekec III Objavljeno Maj 17, 2002 Opozori Objavljeno Maj 17, 2002 quote: Škoda, ko sem mogla tako kmalu it... Live free, ride free, die free! in sreča za tistega s katerim si šla.... S.F.S.N.
Gregs Objavljeno Maj 18, 2002 Opozori Objavljeno Maj 18, 2002 Uuuuu... pri meni je pa bila vaga bolj prizanesljiva... tam okoli 5,7 je kazala... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
SiR Objavljeno Maj 18, 2002 Opozori Objavljeno Maj 18, 2002 Pri meni je pokazala cca. 11 ton +-100 kil... Beat this :) Pozdrav, Sym
Ice Objavljeno Maj 18, 2002 Opozori Objavljeno Maj 18, 2002 quote: Pri meni je pokazala cca. 11 ton +-100 kil... Beat this :) I would....but I couldn´t be there ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se