Noise Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Jaz mislim, da bi tudi pri nas morali dolociti in izpeljati (z medijskim pompom) en RIDE TO WORK DAY. Folku je treba pokazat, da nismo divjaki, pijanci, mamilaši itn., ampak da smo motoristi kultivirani ljudje vseh spolov, poklicev, družbenih slojev... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Pervy Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 hmmmm, I RIDE TO WORK EVERY DAY. nekaterim pa tako ni pomoci ker je prevec nepredvidljivo pa bi se lahko pooblacilo medtem ko so v sluzbi, al pa bok ne daj da bi dez padal. saj vsi poznamo prednosti motorja in meni je mucno ce morem kdaj z avtom it pa parkplac iskat,... boljsi bi blo ce bi se kake nalepke dobile kjer bi pisalo "sem motorist in imam sluzbo, druzino, nimam pa drog in policijske kartoteke". nalepko pa bi si nalimal na avto, kolo al pa kam drugam da bi ljudje vidli!
Noise Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Zanimiva ideja... Tole sploh ni slaba ideja... Hmmm, bomo zrihtal! --> samo en res fajn tekst si mormo zmislit! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
easyrider Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 quote: ... boljsi bi blo ce bi se kake nalepke dobile kjer bi pisalo "sem motorist in imam sluzbo, druzino, nimam pa drog in policijske kartoteke". nalepko pa bi si nalimal na avto, kolo al pa kam drugam da bi ljudje vidli! ... Se strinjam. Z tistim RIDE TO WORK DAY-em pa žal ne bo nic (400 kozjancev mi prešraufa mašinco v cca 2 min) lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 easy,kje pa sihtas? store,imeno,skofja vas...? best Ice
A_je_to Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 quote: hmmmm, I RIDE TO WORK EVERY DAY. Nekateri pa bi lahko napisali I WORK TO RIDE EVERY DAY hehe
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 Se strinjam s tabo A_je_to!! kisses Pupa
bmw Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 ce bi vec casa preživel na motorju, bi skupaj postala siamska dvojcka z tremi (po potrebi štirimi ) auspuhi.vsak dam v službo ,ce le ne dežuje. lp., bmw
Pervy Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 quote: quote: hmmmm, I RIDE TO WORK EVERY DAY. Nekateri pa bi lahko napisali I WORK TO RIDE EVERY DAY hehe no ja kak obrnes, meni je ljubse prva oblika, ker se pol ne pocutim tako butasto da celi dnar zmecem v motor. ce obrnem se pol sprasujem kaki smisel ma jokat da se ne morem vozit ker delam, oziroma da ko ne delam nimam denarja da bi se resno in dalec vozil.
Špilferderber Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 obujam k življenju 5 let staro temo :OK:
Fritz Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 Jaz pa po petih letih pristavim, da sta že vse povedala Pervy in Bmw :yes:
lasagna Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 http://www.ridetowork.org/home.php
Špilferderber Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 torej, 19. julija bo veselica..
Špilferderber Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 http://wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php...3&ort=Celje vreme očitno bo, zatorej mogoče kakšna objava na naslovnici motosveta, pa na šiht! :OK: 19. se vidimo! :photo:
vuk76 Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 http://wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php...3&ort=Celje vreme očitno bo, zatorej mogoče kakšna objava na naslovnici motosveta, pa na šiht! :OK: 19. se vidimo! :photo: A nimaš dans tudi ride to work day?? .)
Špilferderber Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 (popravljeno) A nimaš dans tudi ride to work day?? .) si me spet videl?! :photo: ja, drži :OK: lej, kak me čaka.. :blush: Popravljeno Julij 14, 2006. Popravil Špilferderber
vuk76 Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 si me spet videl?! :photo: ja, drži :OK: lej, kak me čaka.. :blush: Seveda videl,si glih zavijal na Kardeljevo. Maš pa dober pogled iz šihta nanj.... :D
jetman Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Jaz imam vsak dan ride to work day, sploh letos je vreme odlično. V zadnjem mesecu dni prav vsak dan. 19.7. bom pa na dopustu :P
tati Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 torej, 19. julija bo veselica.. no super, pa še direktno iz službe na srečan je z Štamplčki bom šla..... :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 no super, pa še direktno iz službe na srečan je z Štamplčki bom šla..... :naughty: :naughty: če te bodo spustili iz VVZ-ja :devil: drugače pa danes kar v kratkih hlačah ride to work day B) že jutro je bilo wroče B)
tati Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 če te bodo spustili iz VVZ-ja :devil: drugače pa danes kar v kratkih hlačah ride to work day B) že jutro je bilo wroče B) :rtfm: si neodgovoren, lump, te je škoda, če padeš :cry: :cry: wroče :? :grim :grim
Rude Boy Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 si me spet videl?! :photo: ja, drži :OK: lej, kak me čaka.. :blush: ja pajka sem že klical ! parkiranje na nepravilnem mestu ! :P
Brihta Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 drugače pa danes kar v kratkih hlačah ride to work day B) že jutro je bilo wroče B) Jst sem tut dans v kavbojkah skocu. Sam je bla megla, pa ni blo nc kej prewroce :(
tati Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Jst sem tut dans v kavbojkah skocu. Sam je bla megla, pa ni blo nc kej prewroce :( če si se pa po ljubljani vozil, tam kjer je Zdrawc nimamo megle .) .) :D
Zdrawc Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 si neodgovoren, lump, te je škoda, če padeš :cry: :cry: :grrr 1km do kave + 2km do šihta- brzine pa ne čez 80km/h (ker je pihalo) B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se