Pervy Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 (popravljeno) Da ne bom smetil v drugih temah odpiram to, sploh ker je zelo priporočljivo za vse popotnike če nameso raziskovanja na lastno pest vejo kje v tujini dobro in ugodno jesti. Ker mnogi dostikrat hodite v ali mimo Munchna je to moj nasvet za božansko hrano pa še časa ne zgubljaš ker je praktično na avtocesti. Na avtocesti samo glejte izvoz Aying, prvi ko se pelješ iz Munchna po A8 ali zadnji preden prideš na Munchensko obvoznico. "Landgasthof Werner"! :OK: internetna stran s tekočini informacijami, navodili za prihod in ceniki: http://www.landgasthof-werner.de/ specialitete: Riesen schnitzel (glej sliko), krače, divjačina, sladice,....................ma vse no :grim za pirrules-a in zdrawca pa kar direktno na šnicl karto: http://www.landgasthof-werner.de/speisekar...itzelkarte.html pa Gutten apetit!!!!! :blush: PS: zbiram predloge za najboljšo (a po normalnih cenah) restavracijo na Lošinju, po možnosti kako bolj domačo in ne preveč high-class turistično. Doslej me je najbolj prepričala tista čisto ob mostu v Osorju, odsvetujem pa novoobnovljeni hotel v centru marine v Nerezinah. Popravljeno Februar 23, 2006. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 PS: zbiram predloge za najboljšo (a po normalnih cenah) restavracijo na Lošinju, po možnosti kako bolj domačo in ne preveč high-class turistično. Doslej me je najbolj prepričala tista čisto ob mostu v Osorju, odsvetujem pa novoobnovljeni hotel v centru marine v Nerezinah. Ko si že omenil Osor, ti predlagam gostilno.ki ja bolj v centru Osorja z istoimenskim nazivom - gstiona OSOR Malo boš moral peš po mestu mimo cerkvice, pa po eni ožji ulici do gostilne. Kadar sem se mudil na Cresu ali Lošinju, sem jih vedno obiskal. Lastnik govori lepo slovensko ( verjetno naše gore list ). Ne vem kako je trenutno stanje, ker sem bil nazadnje tam, pred dvema leteoma. Če se stanje ni spremenilo, odgovarja tvojim zahtevam; meni je odgovarjalo. Hrana zelo dobra, ambient prijeten (vrt), postrežba dobra, cene pa normalne. Če boš preizkusil - poročaj! Lp Regi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 LANDGASTHOF "HIRSCHEN" Familie Ebner - Einungsstraße 38 - 79774 Albbruck - Birndorf - Telefon 07753 / 52 83 www.hirschen-birndorf.de Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 (popravljeno) Barkly Homestead, :OK: Northern Teritorry, Australia (Ampak, tam še najbolj voda paše!!!) Popravljeno Februar 25, 2006. Popravil fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Pri Poreču oz. v turističnem naselju Špadiči, se nahaja gostilna/picerija "Palma 5". Ko zavijete v naselje Špadiči, za tablo 350 metrov na levo ob cesti.... Izvrstne pice, prijazna postrežba + sprejemljive cene.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno Februar 26, 2006 Deli Objavljeno Februar 26, 2006 Ristorante - pizzeria "Al Saraceno", severno od Tricesima (Udine Nord). Stara cesta Udine - Tarvisio. SS13. Tisti, ki hodite po nakupih v Udine (med nakupovalnim centrom Pitarellom in Alpe Adria). Solidne cene, dobre pizze. Slovenski natakar Milan. (govorijo tudi nem.). Vendar kot večina restavracij v italiji med 14.30 in 18.30 ne dobite tople hrane (niti pizze). :BUA: Srečno Tonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Februar 26, 2006 Deli Objavljeno Februar 26, 2006 Gasthaus Renko Ferlach (Borovlje),kelnarca Anita govori tudi slovensko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 (popravljeno) Ako se boste kdaj vozili preko tehle rid, od Cetinj proti njegoševemu mavzoleju na Lovčenu, boste nekje na pol poti prišli v selo Njegoši cca 300 metrov nižje te table boste na desni strani tik ob cesti ugledali lično gostionu z imenom Sara (se mi zdi), katere lastnik je prijazen možic (normalno, saj je kamionđija :OK: ) z občutkom za suhomesnate izdelke (cca 7000kom/letno :eek: ) poleg katerih vam postreže tudi z dobrim domačim sirom :yes: Popravljeno Marec 3, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Ako vas pot ponese iz Slovenije proti Zgornji Avstriji / Češki / Nemčiji itd.. preko relacije Dravograd - Wolfsberg - Hohentauern - Judenburg - Liezen - Phyrn Pass - Windischgarsten St. Pankratz in nato naprej proti Welsu, Linzu in Češki, vam priporočam, da se ustavite na Shellovem Autohofu v St. Pankratzu link, natankate motor in podkrepite še sebe, z kakšno svinjsko kračo :OK: , golaževo juho, wiener šniclom..... Zadeva se nahaja tik ob glavni cesti B138 ali pirnski avtocesti A9, tako, da je nemogoče zgrešit :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 Nemarnost bi bila, .....če ne bi omenil oštarije v kateri sma se v soboto basala s PERVYem :yes: Imena se sicer ne spomnim :? , je pa na levo tik ob cesti, ki pelje iz Sremske Mitrovice proti Rumi - Beogradu (tam nekje pri zadnjem semaforju) :krneki: Z očmi samo iščite pripravo za obračanje slastnih dobrotk, ki se sukajoče pečejo ob vhodu na na prijetn letni vrt :yes: ....žal midva do jagenjča nisva prišla :cry: , čeprav so ga pekli in ga nekaj minut po najinem prihodu tudi odnesli na neko privat fešto :angry2: No ja kakorkoli že... Od špecijalitet: roštilajdeeeee, čewapiii, pljeskaviceeee, wešaliceee, pač tisto, kar se ti zahoče od srbskih špecijalitet :D Lahko pa tako, kot sva nardila midwa, vsakega po malo, da ne bi čega po nepotrebnem izpustila :P in ker je konobare :OK: videl, da sma fajn dečka O:-) je kuharju naročil naj nabaše talerje, kot se spodobi :worship: Na koncu swa res komaj zbasala vse zadeve vase :wacko: Wse skupaj sva seveda sproti močila in splakovala z hladnim pirom* :beer2: Če boste v tistih koncih pa le navalite :yes: :yes: * tudi Laška dobrotka se je našla v hladilniku :grim ewo še približna slikca, kje bi naj ta zadeva stala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 13, 2006 Deli Objavljeno Maj 13, 2006 Zdrawoslaw, ti boš moj uradni svetovalec za gurmanske zadeve na naslednjem road tripu. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 17, 2006 Deli Objavljeno Maj 17, 2006 (popravljeno) Zdrawoslaw, ti boš moj uradni svetovalec za gurmanske zadeve na naslednjem road tripu. :grim Pa PERVY še gre zarvn :yes: To bo pestro :whistle: B) Popravljeno Maj 17, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domobran Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 na poti od hrvaske meje proti bg se z ac zavije na vojasko lovisce. probajte tam divjacino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezst Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Če boste kdaj zašli v Sarajevo. Nikakor (pod nobenim pogojem) ne smete spustit čevapđinice "Kod Želje" na Baščaršiji. V življenju še nisem jedel tako dobrih čevapčičev. In ne verjamem, da se kjerkoli na svetu, da dobiti boljše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 tudi v Sarajevu na Baščaršiji [attachmentid=82852] :OK: [attachmentid=82853] [attachmentid=82854] edina pomanjklivost te oštarije je v tem, da moraš na pir pač k sosedu čez cesto .) , vendar se splača malo potrpet... :grim pa če se pa ne mudi na pir, si lahko na istem dvorišču nabavite tepih takšne ali drugačne sorte [attachmentid=82855] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Malo pozno zaradi sezone. Pa drugo leto. Za hrabre zimske voznike priporočam Starigrad Paklenica točno na vogalu odcepa v Veliko Paklenico Marasovič Dinko & sinovi. Motoristi dobrodošli, saj je en sin s KTM 690 pravi dečko. Specialitet kolko hočeš, priporočam jadranske (ta veliki) lignje na žaru. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 fort apache u samoboru odlicna gostilna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 Najstariji riblji restoran MIŠKO na Adi Bojani Ulcinj. Zan prste polizat pa še pocen je. :naughty: 2X riblja čorba, 2x list, 1x solata "nevemkaj" ogromna okusna, 4x Nikšičko pivo 32€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 14, 2007 Deli Objavljeno November 14, 2007 fort apache u samoboru odlicna gostilna Mi lah prbližn opišeš kje bi se to kaj nahajalo ker sm dostkrat v Samoboru,pa me firbc mantra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Mi lah prbližn opišeš kje bi se to kaj nahajalo ker sm dostkrat v Samoboru,pa me firbc mantra. več pa http://www.fortapache.com.hr/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Kafana Zlate, mal pred Skopjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) V Sarajevu (če vas zamika še kaj drugega kot odlični čevapčiči na baščaršiji): Inat Kuca, Veliki Alifakovac 1, tel 00387 33 447867 Restoran MOD, Hamdije Kreševljakovica 48, u Sarajevu. Tel 00387 033 440324 Oboje dosegljivo peš iz centra mesta. Popravljeno November 15, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) več pa http://www.fortapache.com.hr/ Hvala Zdrawc! Bom šov ta vikend mal pogledat... Popravljeno November 15, 2007. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 v selu Sotonići, ob stari cesti Virpazar Petrovac na moru stoji dobra gostilna Voda u Kršu odlične vešalice vseh vrst :worship: in ostalo nacionalno pečenje karađorđeva šnicla, tako velika, da sm jo komaj komaj zmazal :eek: sline se mi še pa sedaj cedijo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 Sicer so tile napotki kar v redu, ampak tujina ni samo Jugovina. Kjerkoli se na podrocju bivse juge ustavis je dobro in relativno poceni. Po mojem so ti napotki skoraj nepotrebni. Pervy in Area sta nekako nakazala kaj in kje se je ce gres v TUJINO. Mislim da so severnozahodni podatki bolj dobrodosli v tej temi. Je pa res mozno, da se motim. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se