m@dness Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 najboljše sredstvo za odstranjevanje lepila je POLIRNA KREMA.. mantral sem se z fenom, alkoholi, stelexom in nevem s čem še pa je vedno ostalo nekaj lepila gor.. pol pa vzamem samo malo polirne kreme in v parih zamahih s krpo ni bilo nobene sledi več.. preizkušeno na kovini in plastiki (lakirani) Lp
zagor Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 najboljše sredstvo za odstranjevanje lepila je POLIRNA KREMA.. mantral sem se z fenom, alkoholi, stelexom in nevem s čem še pa je vedno ostalo nekaj lepila gor.. pol pa vzamem samo malo polirne kreme in v parih zamahih s krpo ni bilo nobene sledi več.. preizkušeno na kovini in plastiki (lakirani) Lp Tocno tako,polirna pasta za avtolak,odstrani lepilo.
sayo Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Navaden čisti bencin isto lepo odstrani lepilo od nalepk DAMI34 in sayo 2
partyzan07 Objavljeno Januar 7, 2012 Opozori Objavljeno Januar 7, 2012 Lep pozdrav sam sem mal študiral da bi na mojo mašinco spredaj na maski dal neko čist preprosto nalepko, ki bi jo dal delat po meri. Zdej me pa zanima a se dajo naredit tut nalepke ki se dajo kasneje (ko bom prodal motor) kako lažje odstraniti, da si ne bom potem lasi pulil ko nebo šlo dol
Sinki Objavljeno Januar 9, 2012 Opozori Objavljeno Januar 9, 2012 http://www.at-team.s...razmastilo.aspx jest za tovrstne probleme uporabljam tole KENT -ACRYSOL...super spuca lepilo... Sigurno 100% drži res spuca lepilo in ne razžre nikršne barve ( že večkrat testirano, kdor ne verjame lahko pride in demonstriram na mojem plehu) Problem je lahko edino kakšna slabša plastika, da jo Acrysol lahko stopi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se