tati Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Zase, vem da bom dol, po možnosti z dvokolesnikom :yes: Boš bivakiral kar cel teden??? Za nas ni panike k mamo blizu... :grim V bifeju levo al desno???? :P :P
dr-big Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Ob spremljanju Siolove spletne strani - portala, kjer se omenja aprilski Moto Boom v CE je zaznati, da na sejmu ne bosta predstavljena dva japonska velikana, Kawasaki in Suzuki. :? Od tavelikih bodo prisotni: Triumph, Aprilia, Ducati, Bmw, Honda, Yamaha, KTM, Husqvarna, Gilera, HD, in malo morje skuterjev, Quad-ov in Atv-jev. :OK: Brez dveh velikanov bi bil salon zagotovo osiromašen, ker imata pokazat tudi marsikaj novega. Se pa do takrat lahko še marsikaj spremeni. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) Pol pa mene ne bo.. :blink:
moto rider Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 a torta bo???? :OK: Je že! Ravnokar jo glodam! :D :OK:
MaraudeR Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 ... na sejmu ne bosta predstavljena dva japonska velikana, Kawasaki in Suzuki.... Po zadnjih informacijah je Suzuki Odar potrdil udeležbo in bo predstavil pet novih modelov Suzukijevih motorjev ...
Hanzi Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 A jo glodaš s tal, tko kot smo jo :devil: (škoda ker ni več mojga diska, mogoče - najbrž je kje v galeriji oziroma na forumu:hmm: ). Lahko samo rečem: tudi s tal je bila dobra :P
Hornet Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Mene pa zanima če se bo dalo tam tud kaj moto oblačil kupit? Če pa ne tam bi blo pa lepo da bi prodajalci v času sejma dali popust na oblačila vsaj v svojih trgovinah.
solo Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Mene pa zanima če se bo dalo tam tud kaj moto oblačil kupit? Če pa ne tam bi blo pa lepo da bi prodajalci v času sejma dali popust na oblačila vsaj v svojih trgovinah. Kolko sem jaz firbcal, se bo prodajalo. Za popuste tudi nekako upam, da so, čeprav me je en prodajalec na vprašanje o popustih vprašal Zakaj? in sem malo pojecljal..jeben*i, zato da bom lažje kupil, bi najrajši prijavil...kej pametnega pa nisem izustu :(
mack Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Sej lani je blo neki malga tud lahk za pokupi!? vem da je mel tc pa se ena druga ne vem vec katera Pr tc so k nori kupovali podkape!
jupiter Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) Mene pa zanima če se bo dalo tam tud kaj moto oblačil kupit? Če pa ne tam bi blo pa lepo da bi prodajalci v času sejma dali popust na oblačila vsaj v svojih trgovinah. Ma vsi bi radi skoz ene popuste (ups, tud jest :) ). Poglejte malo na male oglase na motosvetu (le kje je to :? ) pa na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.), pa v salamoncu... Tam se da zelo ugodno dobiti zadeve, tudi nove :naughty: Kdor ma željo prodat, ti bo tud kam drugam dostavil željeno :worship: Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil jupiter
bmwslo Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Leta 2004 sem se tkole odpravljal na Moto boom. Bilo je 13.03.2004 !! In zunaj so danes , 2 leti in 1 dan kasneje skoraj identične razmere :SS
volk Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Sej lani je blo neki malga tud lahk za pokupi!? vem da je mel tc pa se ena druga ne vem vec katera Pr tc so k nori kupovali podkape! :OK: Lani je blo na Motobumo vse zastonj. :eek: Res, res
MARE 65 Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 :OK: Lani je blo na Motobumo vse zastonj. :eek: Res, res :OK: Točno, odvisno je bilo samo od tega, koliko si lahko odnesel naenkrat. :devil:
SiR Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Sej lani je blo neki malga tud lahk za pokupi!? vem da je mel tc pa se ena druga ne vem vec katera Pr tc so k nori kupovali podkape! a to lani na motoboomu?
cvetoo Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 a to lani na motoboomu? Ja itaq. Saj smo že približno dvakrat napisali, da je Motoboom vsako leto. .) LP Cvetoo.
vulcan Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Mi imamo ze karte. V predprodaji so 700 sit. :)
Hornet Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Mi imamo ze karte. V predprodaji so 700 sit. :) Tud osebno bi rad kupil karto v predprodaji, zanima me samo če se jo da naročit po telefonu oz internetu pa ti jo potem pošljejo po pošti? Hvala
Noise Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Tud osebno bi rad kupil karto v predprodaji, zanima me samo če se jo da naročit po telefonu oz internetu pa ti jo potem pošljejo po pošti? Hvala Tukajle piše kje se da naročiti... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2484 Eventim.si !
Codeine Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Tukajle piše kje se da naročiti... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2484 Eventim.si ! Karte so se dale kupiti v predprodaji do 21. marca :D
rosse20 Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 ne vidim razloga, zakaj kupi karto v predprodaji... kolikor sem zasledila sedaj karta stane 700 SIT + poštnina, kar nanese več kot 900 SIT v redni prodaji. itak pa kart nikoli ne zmanka
Hornet Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 pol pa ni panike če je samo 900 sit vstopnica :grim . Ponavadi so sejemske karte tam okoli 1500.
bandy Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 ...kaj čez teden se zunaj ne bo nič dogajalo? sej je važen da je yamaha tm že to je velik a ne
PERO58 Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 sej je važen da je yamaha tm že to je velik a ne Seveda YAMAHA je :OK: :OK: :OK:
Noise Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 Kaj bomo videli od motorističnih zadev na Motoboomu? Preberi tukaj...
Priporočene objave