Godfather Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Žal ne bom mogel priti.Sin praznuje 7 RD. No pa drugič.
Noise Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Žal ne bom mogel priti.Sin praznuje 7 RD. No pa drugič. Cel teden praznujete??? This is cool, se še mi povabimo na drink :D
Zdrawc Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 A bo kej za spit na MSovem štantu :hmm:
Godfather Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 (popravljeno) Cel teden praznujete??? This is cool, se še mi povabimo na drink :D Cel teden ne soboto in nedeljo pa res.Sem mislu v nedeljo prit ko je tudi delavnica Med tednom pa žal ne morem zaradi službe razen če bom imel kaj službenih opravkov na celjskem koncu :devil: Sej se mogoče res med tednom vidimo Popravljeno April 2, 2006. Popravil Godfather
GrCaR Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 upam da pridem, sam najprej more motor na servis pa za v soboto je treba lepo vreme naročit :D
rosse20 Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 jst definitvno pridem... saj kaj pa tistih 12 kilometrov v eno stran pa ja ni nič!
Teya Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Vsi ste v soboto in nedeljo vabljeni na MV Agusta, Husqvarna in Cagiva štant, kjer bom tistim, ki me pocukajo za rokav poskušala priskrbet kak dodaten plakat, nalepke, avtogram Husqvarninih dirkačev... ;) Bomo vidli kaj bo za potalat :OK:
Vengy Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 upam, da se bo dalo dobiti kakšno nalepko Moto svet za motor. Pridem pa definitivno
Gregc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Se bo dalo dobit/kupit kako motosvet majčko in pa nalepko?
Noise Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Hja, nikoli se ne ve... no, če ne drugega, bodo na motosvetu seksi seksi hostese :K :K :K
Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 če ne drugega, bodo na motosvetu seksi seksi hostese :K :K :K :kva2: :kva2: :kva2: A bo tud kej za spit :?
Noise Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: A bo tud kej za spit :? ??? Nimamo šanka, gostinskih uslug po pravilniku organizatorja ne smeš nuditi...
Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 ??? Nimamo šanka, gostinskih uslug po pravilniku organizatorja ne smeš nuditi... kakšne gostinske usluge :? aperitiv mogoče :hmm: izza pogledov, nadebudnih inšpektoratov :grim
Perla Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Motosvetovci se srečamo v soboto (08.04.06) na Moto-boomu v Celju ob 15. uri pri Motosvetovi stojnici . Dogajalo se ne bo nič posebnega - to je le sklic by Perla, ker se mnogi že dolgo nismo videli in pa da v ponedeljek ne bi tule brali, da smo bili vsi tam, srečali pa se nismo. Potem se razidemo kakor komu drago. :OK: Več v temi: Motosvetovci na Moto-boomu Lp, Perla
hrčo Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ravnokar so mi dostavili dve karti ... :OK:
SiR Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Vsi ste v soboto in nedeljo vabljeni na MV Agusta, Husqvarna in Cagiva štant, kjer bom tistim, ki me pocukajo za rokav poskušala priskrbet kak dodaten plakat, nalepke, avtogram Husqvarninih dirkačev... ;) Bomo vidli kaj bo za potalat :OK: u fak čist noro - jaz bi Nastranov plakat podpisan prosim :)
Teya Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Ravnokar so mi dostavili dve karti ... :OK: Zate bom zrihtala plakat s podpisi celotne ekipe :OK: Pa fotošuting z najlepšo hosteso na štantu - mano :grim :devil: . Pa kako kavico boš dobo .)
Sale Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Eno vprašanje: Ali je na tem Moto Boomu poskrbljeno mogoče za kakšno garderobo za motoriste? V primeru, da pridem z motorjem bi mi bilo dokaj neprijetno po celem sejmu vseskozi vlačiti s sabo čelado, jakno, rokavice itd...
hrčo Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Zate bom zrihtala plakat s podpisi celotne ekipe :OK: Pa fotošuting z najlepšo hosteso na štantu - mano :grim :devil: . Pa kako kavico boš dobo .) :hmm: Bi bla bolj zadovoljna, če bi mi zrihtala kakšnega moškega hostesa :D Za kavico sem pa vedno :whistle: :devil:
rosse20 Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 če že vsak o svojih željah, potem bi pa še jaz... imela bi... :hmm: en plakat od rossi-ja :blush:
vulcan Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Mi bomo tudi v soboto tam. :OK: Se vidimo.
MARJA Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Eno vprašanje: Ali je na tem Moto Boomu poskrbljeno mogoče za kakšno garderobo za motoriste? V primeru, da pridem z motorjem bi mi bilo dokaj neprijetno po celem sejmu vseskozi vlačiti s sabo čelado, jakno, rokavice itd... Torej pridi z avtom, jaz bom z motorjem, pa ne bom nič s sabo nosil.
Priporočene objave