Pervy Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Jesus Pervy pa kje si kupu ta blago telečji pogled :eek: :P draga vale, tak pogled ti pričara kombinacija petkove noči, posledično pomanjkanje spanja in kako pivo po poti v CE, za konec pa blesk zloščene pločevine in odsev deklotejev v le-njej. ko pa naletiš na dve brhki someščanki se ti od sreče in ponosa more orositi oko. :ninja: Pirrules: Kje za vraga vidiš ti kako vodo? 15 min že bulim v sliko pa je še vedno ne najdem :eek:
aselak Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Mene samo zanima ali sem jaz cuden ali na moto boomu nisem videl kawasaki stanta?
Noise Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Mene samo zanima ali sem jaz cuden ali na moto boomu nisem videl kawasaki stanta? Ga ni.
tomazsk1 Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Danes bil tam, malo je ponagajalo vreme, drgugače pa hostese 1A, motorji tud, pa Stanovnika sem vidu tam pri BMW štantu. Če bo drugo leto spet, grem ponovno! LP!
Lowrenc Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Jst nevem al ste bli vi vsi prvič na moto boomu al kaj, k ga tk hvaite :eek:
Ris Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Vsi ste v soboto in nedeljo vabljeni na MV Agusta, Husqvarna in Cagiva štant, kjer bom tistim, ki me pocukajo za rokav poskušala priskrbet kak dodaten plakat, nalepke, avtogram Husqvarninih dirkačev... ;) Bomo vidli kaj bo za potalat :OK: Bil v nedeljo pri Teyi. Punca je 1a :OK: Čao Teya :004
Saint Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Malo prazen štant ampak hostesa je bila pa huudddaa. :kva2: :OK: lp rudi
Original-One Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Malo prazen štant ampak hostesa je bila pa huudddaa. :kva2: :OK: lp rudi ksna slika od "stanta"? .) :)
Hornet Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Bil na sejmu v nedeljo. Ljudi je bilo ogromno prevzaprav preveč ker smo skoraj hodili drug po drugem tako da si normalno razstavljenih motociklov nisti nisi mogel u miru pogledat. Motocikle so stisnili v premajhno halo in v prihodnje si vsekakor zasluži več razstavnega prostora še najraje pa kar poseben sejemski dogodek. Je pa imel recimo ktm na 20 kvadratnih metrih razstavljenih 15 motociklov. Obiskal motosvetov štant in končno dobil nalepko ki gre verjetno še ta teden če bo lepo vreme na novga skuterja. Pa upam da bom še kdaj koga spoznal pa čeprav sem "le" skuterist. Hvala za nalepko in LP
Mopedist Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Na sejmu je blo ful dobr.Pa hostese :OK:
GrCaR Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 evo par fotk za tekmovanje za najlepše hostese :OK: a nista lušne :devil:
Gionni Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Muhuhahahaha... Barbara in Žana vas pričakujeta na razstavnem prostoru... :devil: Tisti, ki pa jutri naredi najboljšo fotko z motosvetovimi hostesami in jo prilepi v forum, dobi motosvetov T-shirt ! In kdo je srečnež? Kaj pa, če bi bli kr vsi, ki smo prilimali taprave fotke? :P
_strudl_ Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 kak zna barbara pohotno gledat rrrrr :devil:
#46# Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 danes sem si ogledal sejem, dobre so motosvetove punce pa vsi motori samo sem pa pogrešal kawasaki :( :OK: :OK: :OK: :OK:
Kruse Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Ko sem klecal in gledal enemu pod oklep, me je ena puncka vprasala:" Ti je vsec?" :glare: "NE... .... vsec so mi z dvema cilindoma." In sem videl razocaranje v njenih modrih oceh.... :kva2: Pa s takim veseljem mi je hotela dati..... :headbang: :headbang: :headbang: Zgleda bo treba rafinirati taktiko...paziti na jezik...Ne blekniti prvo stvar, ki ti pride na misel.....taksnih deklic pa res ne gre kar tako razocarati ....Naslednja zrtev....v njenih rjavih oceh sem videl zanimanje....potem sem jo ocaral z nekaj stavki.... in mi je dala.... :OK: Postajam boljsi..... hehe....naslednji sem se prav lepo smehljal... in sem ze od dalec videl, da ji kolena klecajo... HAHA.... KDO JE CAR.. ..mi je hotela dati, se preden sem prisel do nje....Cista fantazija..... In tako sem izboljseval svoj nastop.....Ce bi ostal se kaksen dan, bi dobil marsikaj.... :D Hehe.... motoboom....naslenje leto bom prisel pripravljen... :blush: Bom treniral na Hondinem simulatorju.... :devil: Sem kar videl, kako so se eni zmehcala kolena, ko je videla mojo tehniko voznje.... :P
Godfather Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Fotograf-MaraudeR :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: [attachmentid=67457] [attachmentid=67458] :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
king Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: [attachmentid=67457] [attachmentid=67458] :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: ..vidm da si Katjo doma pustu,... ti baraba ti :lol1:
pirrulz Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 [attachmentid=67458] Katera je pa ta bejba čisto na levi? :wub: :lol: :lol:
Špilferderber Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 zakaj se mi zdi, da imamo vsi bolj ali manj iste slike na fotoaparatih?! :lol1:
SiR Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 zdej sam še kdo reče, da je bil motoboom čisti adrenalin, pa se poserjem od smeha :)
bmwslo Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 zakaj se mi zdi, da imamo vsi bolj ali manj iste slike na fotoaparatih?! :lol1: Ja razen mene :naughty:
Zdrawc Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 (popravljeno) @Symru zdej sam še kdo reče, da je bil motoboom čisti adrenalin, pa se poserjem MotoBoom je čisti Adrenalin! :kva2: :eek: Popravljeno April 12, 2006. Popravil Zdrawc
CAPIROMZY Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Kaj pa če bi šel v četrtek v Celje a mislite da bo še kaj za vidit :?
Alla Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Iskreno upam, da se ne bo usral tukaj. :doze:
Priporočene objave