dašenka Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 (popravljeno) No Barto, če je že tak, pa te naj nekdo pelje na tvojem falcotu, bi te resnično rada videla, ko se bosta peljala malo hitreje čez ovinke, ko bosta zavirala.....itd.. :kva2: ...itd.. :kva2: ...itd... kako se boš držal in ali se boš "dotikal" sopotnika ali ne. Ko sva se vozila na TDM-ki, ti ni bilo prav, da sem sedela preveč zadaj, ker sem ti mimogrede zaspala, sedaj te pa moti, če se te dotikam.....še sam neveš kaj bi rad. In kaj sem ukrenla glede tega, kupila sem si motor, ker mi druga ni preostalo. PROSIM ZA PROSOVOLJCA, KI BO PELJAL EL BARTA NA ENO(divjo) FURO........E PA DA TE VIDIM ............................. :angry: :angry: :angry: :friend1: :friend2: Pa Barto ne jezi se več, ker se nimaš za kaj.... :004 :004 :004 :004 LP D Popravljeno April 17, 2004. Popravil dašenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalimero Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 pa kaj vam je kamor pogledam se samo nekaj repenčite,eden nekaj napiše pol pa je cel halo zarad tega in to v večih temah ne sam tu.kaj je res krivo vreme al kaj.pa ljudje pomlad je tu in ne se razburjat,šparajte živce ,saj bo kmal boljš vreme in se bomo lahko peljali potem pa bomo vsi boljš volje.drgač pa moj pravi da sploh ne občuti razlike ali se pelje sam ali pa če ima mene zadej.moje mišljenje je da te kot prvič zadaj ne sme biti nič strah , zaupati šoferju in sodelovati z njim , predvsem pa uživati v vožnji :rolleyes: :friend1: :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 In kaj sem ukrenla glede tega, kupila sem si motor, ker mi druga ni preostalo. Mater ElB. kje si jo najdu?? Jez bi tut eno po takem kalupu izdelano! Dašenka, a maš kako sestro :rolleyes: Ne, ampak prav lepo je slisat, ko si punca želi kaj šele omisli lasten motor........nemam srece u životu :P No tut to je način kako naj se sopotnik/ca drži - za lastno balanco na lastnem motorju B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 Jaz sicer ne vem kaj dela Milenca :wub: , ko sedi za mano. Ponavadi pozabim, da je sploh zadaj in moram z roko probat, če ni kje dol padla :) . Sva pa imela prvih par 100km mal učnih ur ... od takrat pa vedno po P.S., razen če zaspi grem pa malo počasneje in se ustavim, da spije kavico ... .) Za navodila kako in kaj pa vprašajte njo ... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno April 17, 2004 Deli Objavljeno April 17, 2004 Jaz takoj vem, kdaj moja za mano zaspi, ne ni zaj.., je pač taka, da mi je že parkrat med vožnjo zaspala, morem začet bolj divjat, v glavnem, ko čutim na rami njeno čelado vem, da je treba malo ustavit, da se kaj ne naredi. :? :hmm: :cry: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 sem ze imel dneve, ko so mi zenske vzadaj spale tudi po 300+ km naenkrat. ni vse v sunkovitem zaviranju in pospesevanju. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2004 Ice, prav trdno spanje to menda ni moglo biti, kvecjemu dremanje/obcasno "kinkanje", tezko si predstavljam spanje kje drugje kot na kakem LTju ali GW - zadaj seveda B) Na ER-5 se da spati tudi spredaj, a ne SF :lol1: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2004 na nekaterih motorjih ti tank ne pomaga nič ker je enostavno predaleč in bi z držanjem le-tega voznika ful oviral...medtem ko je na kakemu športnemu motorju držanje oz. naslonitev na tank nujno potrebna.... Tocno tako, kot sem napisal, odvisno je od motorja tako glede ergonomskih moznosti, kot tudi namena motorja. Na M900 se zadaj nisem mogel drzati, zato sem se pa spredaj, z nekaj bolecine v rokah ;) Kar sicer ne pomeni da med voznjo nisem uzival, nasprotno, bil sem pa vesel postanka na pumpi :D Na FZS sem se pa lahko drzal zadaj in celo pri zivahni voznji sploh ni bilo tezav, trebusne misice, kot je ze bladzo napisal, in se nekaj opore zadaj v rokah (za pospesevanje, lahko tudi mocnejse) in seveda za zaviranje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Ice, prav trdno spanje to menda ni moglo biti, kvecjemu dremanje/obcasno "kinkanje", tezko si predstavljam spanje kje drugje kot na kakem LTju ali GW - zadaj seveda B) kaksno je bilo spanje ne vem, jaz sem vozil. samo dame do bile presentljivo zivahne na cilju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Kadar sem jaz zaspala na TDM-ki, je Barto vsake toliko časa malo zabremzal, da sem ruknila v njegovo čelado in se tako prebudila. Vem, da zna biti to nevarno, ampak drugače ni šlo...... LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Ice, prav trdno spanje to menda ni moglo biti, kvecjemu dremanje/obcasno "kinkanje", tezko si predstavljam spanje kje drugje kot na kakem LTju ali GW - zadaj seveda B) Na ER-5 se da spati tudi spredaj, a ne SF :lol1: ;) Evo na VN 800clasiccu sem zadi pošteno kinkala tako da sem ene dvakrat pošteno trznla ko sem se začela že z motorja nagibati dol,no na VN 1500tourerju sem že bolj lažje kinkala ker je bil večji naslon tako da sem kar nekaj kitic odremala na poti po skandinavija,kako se pa drema na goldwingu bom pa povedala gdaj drugič,do zdaj nisem mela volje da bi zadaj spala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRAGON Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 To sm zasledu na siolu,pa me malozanima vaše mnenje??? :hmm: http://avtomoto.siol.net/default.asp?page_...504050300471664 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Po tazadnji slikci sem pogruntal kdo je to :) Glede držanja sopotnika, v soboto sem se peljal s cbr 900 (seveda na zadnjem sedežu.) ), pa sem se za vsako "figo" naslanjal na tank. Ob "normalni" vožnji samo z eno roko, za malo opore, da ne bi glih dol z motorja padel, pri hitrejši pa z obema rokama naslonjenima na tank. Rame so trpele do konca, seveda sploh pri močnem zaviranju. Pri pospeševanju pa me je skoraj odneslo z zica :blink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Kadar sem jaz zaspala na TDM-ki, je Barto vsake toliko časa malo zabremzal, da sem ruknila v njegovo čelado in se tako prebudila. Vem, da zna biti to nevarno, ampak drugače ni šlo...... LP D Uf, opažam da nism edina ki kinka vzadi. Najbol zoprno je pa to, da ti glava kar opleta okol, ko pa zabremza pa rukneš v čelado, pa se pol še voznik ustraš kva dogaja. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Po tazadnji slikci sem pogruntal kdo je to :) tudi meni se je nekam znano zdelo :D zdej vemo da ma hondo (glej profil, kategorijo motocikel) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 tudi meni se je nekam znano zdelo :D zdej vemo da ma hondo (glej profil, kategorijo motocikel) :lol1: Jap, še zmerej isto :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Jst od moje drage zahtevam, da je pri bolj ostri vožnji naslonjena na tank, drugače pa vsaj na moja kolena. Držati pa mora tudi stik z mojim hrbtom. V takem položaju imam zelo dober občutek glede ravnotežja in stabilnosti. Zdi se mi celo, da bi se lahko še hitreje peljal v ovinke kot sam. Nikol ne bom pozabu lani ko sva šla lani na morje in je malo protestirala, saj jo je začel boleti hrbet. No in sem rekel v redu, pa bodi vzravnana, bom pa jaz malo bolj pazil in vozil počasneje... Toda glej ga zlomka, kaj opazim po cca 10-ih minutih teke vožnje: dama si je lepo snela rokavičke, iz nekega žepa povlekla Snickers in ga počasi lomastila... :blink: ... prekipelo mi je ... naslednji ovinek sva šla na koleno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 (popravljeno) :yea2: .......z babami je križ.... :D...drugič ji daj integralno čelado :xx: Popravljeno Maj 21, 2004. Popravil soddplah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MteByKer82 Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 (popravljeno) A ve kod- pozna kje bi se dalo dobiti kake ročke za na rezervoar? Nekoč sem zaseldil nek patent, ki se jih je dalo tudi brez vijačenja odstraniti.. zdaj jih pa ne najdem več Hvala Popravljeno Januar 31, 2010. Popravil MteByKer82 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 V Loizu 2010 imaš en model! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 A ve kod- pozna kje bi se dalo dobiti kake ročke za na rezervoar? Nekoč sem zaseldil nek patent, ki se jih je dalo tudi brez vijačenja odstraniti.. zdaj jih pa ne najdem več Hvala tema o ročajih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MteByKer82 Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 Mogoče veš stran v katalogu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se