Noiser69 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Najprej se sam potrudi, pa uporabi iskalnik. Stotinam ljudi je uspelo, ne vidim razloga, da tebi ne bi. sej sm brav ja, sam tk sm napiso, sm mislo da bo kdo hitr odgovoro pa na kratko povedo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aodinsvi Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 mene zanima če je kdo ve al pa ta je tolk prijazn da bi pogledou če obstaja blokada za Yamaha R1 letnik 2005 na 25kw. sam sem nekaj gledal samo žal na alphatechnic nič ne razumem ker ni v eng ali slo jeziku. hvala in lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 zdej kuk jst vem itak sm še 35 kW blokada pride v poštev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 mene zanima če je kdo ve al pa ta je tolk prijazn da bi pogledou če obstaja blokada za Yamaha R1 letnik 2005 na 25kw. sam sem nekaj gledal samo žal na alphatechnic nič ne razumem ker ni v eng ali slo jeziku. hvala in lp! Obstaja, jo je tudi uporabnik Rizla vgradil. Če pobrskaš z iskalnikom boš sigurno našel spletno stran na kateri piše za ketere motorje obstajajo blokade in koliko stanejo (cca +100eu samo blokada). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maZZZ Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 mene pa zanima kateri obrazec si sprintaš in izpovniš na strani lpp-ja ??? skratka, kako naprej potem ko imaš blokado že vgrajeno???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 mene pa zanima kateri obrazec si sprintaš in izpovniš na strani lpp-ja ??? skratka, kako naprej potem ko imaš blokado že vgrajeno???? Sam mejčkn strani nazaj preber, ker je vse napisano kako naprej...Tist obrazec ki je za homologacije, izpovneš obrazec in počakaš da ti pošlejo povabilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Je že kdo odblokiral motor, torej zdj mam 25kw pa bi rad nazaj v homologacijo nazaj original 80kw? Najbrž morm spet it na uradn servis, da mi vgradijo original dele notr (odstranijo blokado), pol grem pa spet na homologacijo oz A test. Kaj naj bi napisal pod vlogo? Homologacija pač, pa zravn vse papirje, pa bojo mende nazaj upisal original moč. Vidim da se zdj tele 25kw nebo prodalo, tak da bo treba nekej ukrent Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aodinsvi Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 imam yamaho r1 zablokirano na 25kw in jo mislim spomladi odblokirat ker so spet te zakone zjebali in ne mislim čakat do neomejenega sem se pa že naveličal z 25kw voziti. in me zanima če je kdo že dal blokado vn tako da je samo v prometnem pisalo 25kw, pa da je imel pol kakšne probleme z policaji itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ducati996 Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Namen imam kupiti ducatija 996 in ga blokirati na 25kw in sedaj me zanima če je to po novi zakonodaji sploh še mogoče. Zanima me tudi kako ga blokirati (kje dobiti blokade,...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Ma ne morš blokade dajat na tak moped Drugač blokade dobiš pri Alpha Technik ( mal pogooglaj) ali pa pri Yamaha Štern v Kranju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Ma ne morš blokade dajat na tak moped Al pa.... @ducatti996 preberi si mal temo blokada 35kw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 kdo kupi 996 pa si da blokado not neko azijsko plastiko 600kubično ze ne pa dučeja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ducati996 Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 Samo še vedno nisem dobil odgovora če se ga da po zakonu blokirati na 25kw in da ga lahko voziš z 18 leti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 (popravljeno) Samo še vedno nisem dobil odgovora če se ga da po zakonu blokirati na 25kw in da ga lahko voziš z 18 leti. Blokirati se ga da, voziti pa ga ne smeš s kategorijo A2. :glare: Lahko ga voziš, če imaš A neomejeno. Popravljeno December 4, 2009. Popravil fp4492 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 @ducatti996 preberi si mal temo blokada 35kw Samo še vedno nisem dobil odgovora če se ga da po zakonu blokirati na 25kw in da ga lahko voziš z 18 leti. Spregledal ali le len Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ducati996 Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 Spregledal ali le len sm videl in tudi prebral sam sem bol malo zastopil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ducati996 Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 aja še neki kaj pa če bi kupil ducatija 748 in dal noter blokado na 25kw a bi ga potem lahko vozil z A2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 aja še neki kaj pa če bi kupil ducatija 748 in dal noter blokado na 25kw a bi ga potem lahko vozil z A2 ne odpade vsak dukati cungl in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 aja še neki kaj pa če bi kupil ducatija 748 in dal noter blokado na 25kw a bi ga potem lahko vozil z A2 Daj ,prosim, nehaj bluzit. Že dovolj je, da Stoner vozi za ducati, zdaj pa še ti ... fp4492, hilton, Alla in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy46 Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 A je ze kdo probu odstarnit tisto ploscico ki jo drzita 2 krizna vijaka na yamahi fz6. Je mootr cist odblokiran al je treba naredit se kaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Ko ta dva vijaka odstraniš skupaj z tistim ploščkom je zadva popolnoma odprta kot je bila pred blokiranjem. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy46 Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Kaj pa ce bi dal zadevo nazaj gor je ravno tako enostavno al je treba kej vec odpirat al isto sam privijes dva vijaka in je to to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Kaj pa ce bi dal zadevo nazaj gor je ravno tako enostavno al je treba kej vec odpirat al isto sam privijes dva vijaka in je to to? To ej vsa blokada k jo ta moped ma...Tist kar odšraufaš tist zašraufaš...Drgač je meu ta motor blokeran tud en z foruma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
westnikky Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 ne odpade vsak dukati monster 620 pa gre skozi, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy46 Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Hvala! Pol bomo pa to v kratkem tud probal pa da vidmo kako bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se