Stric Burek Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 NO, včerej sem se vozu mal s svojim GSX-R600 s temi ubogimi 25KW. Thundercat:Ko obrneš gas, pr nizkih dobro potegne, pri 8k rpm pa mu moč pade... Nad 9000-10000rpm bolj trokira in ne gre čez tolk... Na mestu sem obrnu gas, prej je blo 14000rpm takoj, zdej pa več kot 12.000nevem če bi šel, pa še za to rabi mal dlje... Navora neki ostane... da se lepo kulturno peljat, kar se s 2T 125ko ne da. mogoče bi blo celo boljše dat spredaj večji zobnik, ker v 6. pri 7000rpm ne gre lih hitro... Končna pa upam da bo kmalu stestirana, sam dvomim, da bo to 200km/h.. Zadovoljen bom če bo šel tam ene 150km/h nejc90 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Na strani kjer si naročil blokado sem gledal za CBR 600 da jo omeji na 164 km/h...Tu pa mora bit nekaj podobnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 24, 2006 Deli Objavljeno Junij 24, 2006 Piše da gre potem 151km/h, v papirju od blokade... Verjetno kej več... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M1k€ Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 Še neki bi rad vprašal. Kje se pa da te blokade notr, a to tam kjer ga kupš al morp motor kam pelat? Če veste kje to delajo mi prosm povejte d se mal pozanimam. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lokostrelec Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 :hmm: Mene pa zanima, če obstaja blokada ( 25 kw) za Moto Guzzija Nevada 750. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 vse obstaja sam pejdi prašat pri zastopniku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lokostrelec Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 vse obstaja sam pejdi prašat pri zastopniku. :blush: Sem vprašal pri pooblaščenem serviserju, pa ne ve nič... Tako, da če ve kdo od vas, ali ima celo kakšen naslov kamor se lahko obrnem,bom zelo hvaležen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 res, tudi TUKAJ je ni :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lokostrelec Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 :? Ali res nobeden nič ne ve ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 a je kdo že zablokeral motor? Zanima ma, če je kdo že dubu kkšn izredni pregled (če je blokada notr) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Burek je homologirov zadevo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 (popravljeno) Jeee, končno! :OK: :010 Popravljeno Julij 3, 2006. Popravil BolhA^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Ajm da man! :D :D :D :D :D Še zmer so neki jamrali pa nevem kaj, pol pa je reku, no v redu, homologacijo vam po pošti pošljemo :D :D:D :D :D:D:D:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 to burci :> bos enkrat nakazou tole ok ? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P_E_T_R_A_ Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 a kdo ve, ce se da hondo cbr 600 blokirat na 25 kw? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 a kdo ve, ce se da hondo cbr 600 blokirat na 25 kw? Prašej Gebre-ta, on se ubada s CBR600F, letnik 2000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 a kdo ve, ce se da hondo cbr 600 blokirat na 25 kw? se da ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 a kdo ve, ce se da hondo cbr 600 blokirat na 25 kw? Zelo mučno opravilo, sploh ker očitno v ASu delajo samo do 15h :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 jest bom use postrelu!!! vombergerja pa avto hišo odar pa sploh!!!!!!! :angry2: vombergerja kličm kolk pride blokada za horneto l.99... 130k- 140k sit :cry: :angry2: za novejšo od l.02 pa dnarja ni k pa pride 36k sit blokada, pol pa kličm še odarja v lj. pa reče da blokad sploh ne delajo za suzukije (suzuki sv 650) :angry2: a ma kdo od teh dveh mopedov zablokiranga pa kje je to naredu pa kolk je dau??? al pa če kdo ve kje bi lah to naredu za čim manši dnar??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 jest bom use postrelu!!! vombergerja pa avto hišo odar pa sploh!!!!!!! :angry2: vombergerja kličm kolk pride blokada za horneto l.99... 130k- 140k sit :cry: :angry2: za novejšo od l.02 pa dnarja ni k pa pride 36k sit blokada, pol pa kličm še odarja v lj. pa reče da blokad sploh ne delajo za suzukije (suzuki sv 650) :angry2: a ma kdo od teh dveh mopedov zablokiranga pa kje je to naredu pa kolk je dau??? al pa če kdo ve kje bi lah to naredu za čim manši dnar??? :hmm: Poglej v temo galerija motociklov,ima ena svja zablokiranega na 25kW,...drugace pa poklici k sternu v kranj pa vpras za blokade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
liwčan Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 da se tudi sv zablokirat vendar ne starejši tip od 2002---novejši model....Sam mi je to zatrdil "marčelo" v novi gorici!!! pravijo da se tega motorja ne splača zablokirat kot tudi ne bandita!!!--------------preveč drago!!!! sam sem se odločil da bom kupil suzuki gs 500f-nov,vseskupaj me pride koštat okrog 1.200 000 SIT. poznam tudi dva tipa ki imata zablokiran suzuki gsx 600f.enega imam celo možnost kupit!!! samo se bom verjetno odloču raje za gs 500f!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Sam mi je to zatrdil "marčelo" v novi gorici!!! pusti ti njega k je ku d bi branjevko spraševal od toleranc ležajev pri alternatorjih :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 pusti ti njega k je ku d bi branjevko spraševal od toleranc ležajev pri alternatorjih :slap: why do you think so :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 da se tudi sv zablokirat vendar ne starejši tip od 2002---novejši model....Sam mi je to zatrdil "marčelo" v novi gorici!!! pravijo da se tega motorja ne splača zablokirat kot tudi ne bandita!!!--------------preveč drago!!!! sam sem se odločil da bom kupil suzuki gs 500f-nov,vseskupaj me pride koštat okrog 1.200 000 SIT. poznam tudi dva tipa ki imata zablokiran suzuki gsx 600f.enega imam celo možnost kupit!!! samo se bom verjetno odloču raje za gs 500f!! kaj pa er6f? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Ko sem se jaz zanimal za fergazer SVja je bla blokada 16k sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se