Skoči na vsebino

25KW blokada

-pero-

Priporočene objave

kaj pa er6f?

se mi zdi ,da se da!!!Poznam enga tipa ,ki ti vse zrihta.je pa iz okolice gorice.

$$$$$$$samo najverjetneje te bo kar veliko stalo!!!!!!!$$$$$$$$

meni je reku,da mi celo lahko zrihta za zablokirat ninjo 6(zxr 6).

:hmm: :hmm: glede SV pa so mi """"suzuki odar""" odsvetovali,da ga za ZAblokiram------enostavno se ne splača.

Toda najverjetneje ti kakšen mehanik lahko zrihta tudita ta motor!"

:slap: :slap: MA V GLAVNEM SMO PRI NAS ZA SVETOM---------V NEMČIJI VOZIJO LAHKO 1000CCM MOTORJE!!!!!!! :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

why do you think so :?

yes i think so... I*** (da ne dokončam) mi je za 2 minute dela (ker sem reku da peljem h serviserju, da ne bom doma kej ušpiču), kjer je nakoncu motor uniču in ne popravu, zaračunal 35k, pol se pa še pametnga delu... V glavnem doma bi sam bolš naredu in mi je žal korkor las mam (dosti) da sem peljal h njemu ker me je na konc koštalo 3x tolk ku bi moglo, da sem drek za njim popravljal :angry:

pojma nima kaj je šraufanje, sploh pa motorja :slap: in najbol žalostno je d je edino on "mehanik" vsi ostali nimajo pojma.. teslo jedno :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se mi zdi ,da se da!!!Poznam enga tipa ,ki ti vse zrihta.je pa iz okolice gorice.

$$$$$$$samo najverjetneje te bo kar veliko stalo!!!!!!!$$$$$$$$

meni je reku,da mi celo lahko zrihta za zablokirat ninjo 6(zxr 6).

:hmm: :hmm: glede SV pa so mi """"suzuki odar""" odsvetovali,da ga za ZAblokiram------enostavno se ne splača.

Toda najverjetneje ti kakšen mehanik lahko zrihta tudita ta motor!"

:slap: :slap: MA V GLAVNEM SMO PRI NAS ZA SVETOM---------V NEMČIJI VOZIJO LAHKO 1000CCM MOTORJE!!!!!!! :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:

sej tut pr nas lahko :D sam blokirat ga morš, in obstajajo blokade tudi za 1000

teoretično bi blo še bol za tiste z omejitvijo vozit 1000cc, ker je 1000cc težji od 600

blokada obstaja celo za HAYABUSO :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej vem,da se da vse motorje zablokirat-----samo v nemčiji se da to naredit na izi!!¨!!

pri nas pa nastanejo piz......!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko sem se jaz zanimal za fergazer SVja je bla blokada 16k sit

...16 kSit?????? :lol1: SV ma blokado na frgazerju, je pa ena Al ploščica, ki "štopa" gas,.. za montažo oz. demontažo potrebuješ 5 minut. Stroškov še za jurja ne,... razen če ti še uredijo papirje za ta dnar??? :hmm:

Jaz mam to blokado še doma,.. prodam za jurja :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej vem,da se da vse motorje zablokirat-----samo v nemčiji se da to naredit na izi!!¨!!

pri nas pa nastanejo piz......!!

V Nemčiji je glih tok izi, k pr nas - blokade so enake, motorji so enaki, cene serviserjev, ki ti to nardijo, so pa nekajkrat višje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jp, točn tko pa še homologacija je pomoje dražja k pa u slo...

s TUV nimaš nobenih homologacij... samo pr nas je tko d moreš moped 324x pelat pregledat in na 34 listov ti morejo napisat da je OK :slap: na koncu pa plačat za nč

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

inverzno propocionalno razmerje vlada med stevilo zigov/podpisov potrebnih za nekaj in naprednostjo sistema.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...16 kSit?????? :lol1: SV ma blokado na frgazerju, je pa ena Al ploščica, ki "štopa" gas,.. za montažo oz. demontažo potrebuješ 5 minut. Stroškov še za jurja ne,... razen če ti še uredijo papirje za ta dnar??? :hmm:

Jaz mam to blokado še doma,.. prodam za jurja :grim

Blokado lahko jest za GSX-R nardim doma oz. pri kolegu, nič več kot 10min dela, samo ti nč ne pomaga ker nima papirja(TÜV) zraven....

Sej materjal ni drag, dragi so papirji

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo.. motor zablokeran. Pr PAnigazu so mi vgradili blokado (ki pride nekam pod ˝ainšpric˝), cena 31.200 sit.

Blokera pa gas, tko da je hod ročice gasa za več kot pol manjši. Kok gre zdej z blokado, pa še nism probu :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo.. motor zablokeran. Pr PAnigazu so mi vgradili blokado (ki pride nekam pod ˝ainšpric˝), cena 31.200 sit.

Blokera pa gas, tko da je hod ročice gasa za več kot pol manjši. Kok gre zdej z blokado, pa še nism probu :)

Motor gre z blokado okol 157km/h... mogoče bi se še dal kkšn kilometrček iztisnt iz njega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dovol :)

za normalno uporabo gre res dovolj, sam jeba je, k motor mori od 6500 rpm, čeprov pol nad 9000 spm se mu tut odfuka :kva2: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

seveda tudi zavarovalnice pozorne na hitrosti.

Primer: mladoletnik z vozniškim 1A povzročitelj prometne nesreče pri hitrosti večji kot je dovoljena oz vpisana v homologaciji je lahko resen problem za serviserja ki mu je predelal motor iz recimo 11KW na polno moč.

V tujini se gre za tak prekršek sedet...serviser mislim...

Sem pri nas bil v mototrgovini, ki ima tudi servis, pa je oni na šalterju ponudil stranki, da mu iz skuterja vzame blokade......

Sicer pa se da v Nemčiji kupiti precej motorjev z 25kW.

Zanimivo je, da večina prodajalcev teh motorjem zraven napiše, da se da blokado z lahkoto odstraniti. To po moje pomeni, da tudi Nemci tipizirajo na 25 kW, pa se potem vozijo z več.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motor gre z blokado okol 157km/h... mogoče bi se še dal kkšn kilometrček iztisnt iz njega.

hmm, praviš da ti gre v 6. pr 9000 sam 157?

Al se ti ne zvrti?

Meni gre po ravnini, če sem sklonjen 170km/h, več nisem probaval ker je bil tm en tak CopPlaceForRadar....

Dol po Rakitni pa tudi 170km/h, sam zmanjka ravnine...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmm, praviš da ti gre v 6. pr 9000 sam 157?

Al se ti ne zvrti?

Meni gre po ravnini, če sem sklonjen 170km/h, več nisem probaval ker je bil tm en tak CopPlaceForRadar....

Nism biu čist nč sklonjen... tm od 6500 rpm ga začne morit...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo je, da večina prodajalcev teh motorjem zraven napiše, da se da blokado z lahkoto odstraniti. To po moje pomeni, da tudi Nemci tipizirajo na 25 kW, pa se potem vozijo z več.

po mojem pa tako zgolj strankam želijo dati vedeti,d a ne bo težav, ko bodo imele izpit za upravljanje močnejšega motorja in da bodo takrat z lahkoto samo odblokirali.

ja ful problem

1) tvoj števc je analogn in mal bolj laže, kot njegov digitalni

2) tvoj motor ma ipak mal bolšo aerodinamiko

verjetno se oba realno peljeta največ 140 km/h...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po mojem pa tako zgolj strankam želijo dati vedeti,d a ne bo težav, ko bodo imele izpit za upravljanje močnejšega motorja in da bodo takrat z lahkoto samo odblokirali.

ja ful problem

1) tvoj števc je analogn in mal bolj laže, kot njegov digitalni

2) tvoj motor ma ipak mal bolšo aerodinamiko

verjetno se oba realno peljeta največ 140 km/h...

za 30km/h pa števc ne more kr tko lagat :slap:

a pol če na števcu kaže da se pelš 10km/h, to pomen, da se pelš -20km/h (v rikverc?) :lol1: :lol1: :lol1:

nisi resn :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motor gre z blokado okol 157km/h...

superca ...še vedno bi pa rad videl kako ta zadeva deluje...ob priliki .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Kaj se meni samo zdi, al blokada za GSX-R 600 (K6) na 25kW ne obstaja :? :BUA: malo bi blo cudno, da bi za hayabuso bla, za 600tko pa ne. Ce jo kdo najde na netu, mi naj prosim da link :D

Nasel sem namrec samo motorje, ki so ze v osnovi zablokirani, ne pa samo blokade, ki bi jo kupil posebej

LP, Grega

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Okej, pa začnimo!

Motor Suzuki Gsx-r 600 '04 letnik kupljen v Italiji z italjanskimi dokumenti, bi rad spravil na 25kw in z slovenskimi papirji, da bo vse 'LEGALNO'.

Slišal sem recept, prvo na homologacijo v Koper na AUTOPLUS da dobim slovenske papirje, potem pa naročit blokado in na LLP, oz. dat nekomu ki se s tem ukvarja. Na konci pa še enkrat vse skupaj homologirat, da je blokada homologirana na motorju.

Nekako v tem stilu gre, bi mi lahko nekdo TOČNO PO KORAKIH napisal kaj naj storim, ter če je to sigurno, da ne bom metal denarja stran. Bi mi bil zelo hvaležen, pa še kako pivo bi šla spit ko bi bil kje v Kopru.

Ker je z tem lahko veliko težav, sem se leto prej začel pripravljat, da motor zrihtam pred sezono, saj ne bi rad mi potem vse propade.

V pričakovanju odgovora vas lepo pozdravljam !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!