Zoolo Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 In debata je ob številki 1 6 0 0 0 0 0 EUR zamrla. :P
ton Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pri taki ceni dobiš dva cmoka v grlu. :eek:
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Hmm 2 akrapovičeva heksagonalca mi prideta na misel. [attachmentid=83126] :grim
Noise Objavljeno Oktober 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Hmm 2 akrapovičeva heksagonalca mi prideta na misel. [attachmentid=83126] :grim Fantastično...
ciciban Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Kot bi jadralno letalo naskočlo motor :photo: Meni zadeva ni všeč. Še ena igrača za bogataše...
h750at Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 V Kopru na križišču srečal podobno stvar le da je bila spodaj bolj realistična mašina ala BMW ali nekaj podobnega. Ta zgoraj pa je še samo fantazija ker z tolikšnimi konji mu nemorejo pogruntat gume sedaj razvijajo gume za to čudo da se bodo med potjo obnavljale ker drugače ne prideš do prvega bencinskega servisa in še tam jih je problem menjat če ni vulkanizerja. Te gune bodo imele v sebi neko živo snov ki se bo po obrabi obnovila tako da bolj kot boš gumo kuril bolj bo nova. :kva2:
Gregc Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 (popravljeno) Hmm 2 akrapovičeva heksagonalca mi prideta na misel. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...st&id=83126 :grim Hudo B) Popravljeno Oktober 4, 2006. Popravil Gregc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se