Pimpi limpi Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Bojo, bojo... Sam je treba najprej narest selekcijo.. Ni vse za v javnost. Ja to pa le!!!! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Kje je se kaj slik, da vidmo kaj smo zamudil??? :P Takole nabito poln je zgledal camp... [attachmentid=74014] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Klimbra tudi ti dobiš vrnjeno danes pri Firestarterjih ... pa hvala :004 Zate vedno :blush: :blush: :blush: :blush: Ce mislis, kar jaz mislim, da mislis, potem mislim, da narobe mislis :grim Kot vedno........a sem že kdaj pravilno mislil....... BTW.....se poraja vprašanje......kolk se ti spomniš :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Zate vedno :blush: :blush: :blush: :blush:Kot vedno........a sem že kdaj pravilno mislil....... A za Tedija pa ne :hmm: :fight2: BTW.....se poraja vprašanje......kolk se ti spomniš :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Sem ga jaz čuvala pred čudnimi žvalmi :grim O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 A za Tedija pa ne :hmm: :fight2: Sem ga jaz čuvala pred čudnimi žvalmi :grim O:-) :eek: :eek: :eek: :eek: A to ni popolnoma isto :eek: :eek: :eek: kokr se spomnem.....sta ko siamska dvojčke........konstantno združena :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 A za Tedija pa ne :hmm: :fight2: Ne bodi no tako zaščitniška. Toti tvoj Tedi se bo že sam od sebe lahko branil, kolko sem ga jaz vido. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 (popravljeno) volk ima najbl fine kopalke in najlepšo ritko tam naokol :yea1: GO Volk GO :OK: [attachmentid=74020] Popravljeno Junij 28, 2006. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Ne bodi no tako zaščitniška. Toti tvoj Tedi se bo že sam od sebe lahko branil, kolko sem ga jaz vido. B) Butli blontni ... govorila sem o Brihti ... zdej pa berite še enkrat, črko po črko ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Butli blontni ... govorila sem o Brihti ... Kdo pa je od teh dveh blond... :hmm: Pirrulz...črn Klimbra ... medium plešast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 (popravljeno) Pirrulz...črn + kosmat :grim Butli blontni ... okej okej če se že žalimo, si pa ti slepa ko kura c :P GO Volk GO :OK: Đoni Vajsmiler. :grim :D Popravljeno Junij 28, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 A za Tedija pa ne :hmm: :fight2: Sem ga jaz čuvala pred čudnimi žvalmi :grim O:-) :blush: GO Volk GO :OK: [attachmentid=74020] ne poznam :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 okej okej če se že žalimo, si pa ti slepa ko kura c :P To ni blo žaljenje ampak čisto simpatičen kompliment :grim Hvala za tvojega ... res sem slepa, kadar dam leče vun ... o tipologiji živali pa bi lahko debatirala :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Hvala za tvojega ... res sem slepa, kadar dam leče vun ... o tipologiji živali pa bi lahko debatirala :winkiss: enitajm, bejbi :grim :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Fotke bojo najbolj verjetno danes ponoci na www.firestartersmc.com. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mir Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 (popravljeno) :OK: Petek popoldne,med prvimi gosti. :OK: Popravljeno Junij 28, 2006. Popravil Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Fotke bojo najbolj verjetno danes ponoci na www.firestartersmc.com. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Fotke bojo najbolj verjetno danes ponoci na www.firestartersmc.com. :hmm: :hmm: :eek: Kje :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 :hmm: :hmm: :eek: Kje :? male jebe :) working on it :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 :hmm: :hmm: :eek: Kje :? Jaz mam pa nove fotkeeeeeeeeeeeeee :devil: Pa še mal ... ostalo pa "po dogovoru" :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Uuuu, šit :blink: Kako ste pa sploh preživeli??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Uuuu, šit :blink: Kako ste pa sploh preživeli??? Ne se nevednega delat ... ker vem, da si nas iz dreves opazoval ... in to od začetka do konca :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 ... ker vem, da si nas iz dreves opazoval ... in to od začetka do konca :grim Do čigavega konca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Do čigavega konca? Ja Kolpinega .... a ne ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 oba zgledata čisto normalno vsak na svoji strani :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Uuuu, šit :blink: Kako ste pa sploh preživeli??? Ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se