Vale Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 res je ja, bova pa robo imeli ob sebi .) .) lep pozdrav na obalo iz peklensko vroče lj...... :yea1: Pozdrav nazaj, s pridihom slanega morja :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Ein no problem ... jaz sem bila samo prijateljsko prijazna do Sabine ... če smo pa že pri tem kdo je prvi ... je pa imela ponudbo že v soboto od Fiusa :grim A si ga ti nahecala......e znam te tico :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 :o Kakšen razvrat. Šokiran sem. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Aja, da ne pozabim :slap: tisti, ki v soboto najde 2 alu kufra & črn motor, dobi ....* :grim * - eni že wedo, drugi še pa bodo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Res je, nekam bomo mogli dat vso opremo in čelade :grim A pol moram jest spet mojo graščino s seboj prpelat.......vsaj opremo boste mel na varnem.....ker.....hihihihiiii......k jest vklopim renčanje bodo vsi stran bežal.......medvedi so ob Kolpi...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 če vidite kako TV ekipo, je to Discovery ... k bojo o Klimbri dokumentarc posnel :) hehe, sploh ne vedo, kaj jih čaka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 :o Kakšen razvrat Kaj šele bo :? :devil: mater je wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 tudi v gorici je vroce-soparno :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 tudi v gorici je vroce-soparno :oops: sami ste si kriwi :krneki: mater je wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 saj klima dela samo nic ne ohlaja. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 :D kaj ste face hmm.. kaj pa če se vsi skup preselmo h Klimbrici v šotor.. kolkor se spomnim ma on res družinskega :P (čist sem si zj*** bioritem čez vikend, ob 2h ponoč sem delala, šla spat s ptički, zdele grem naprej delat.. jao :wacko: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Aja, da ne pozabim :slap: tisti, ki v soboto najde 2 alu kufra & črn motor, dobi ....* :grim * - eni že wedo, drugi še pa bodo :krneki: Klobaso :kva2: A pol moram jest spet mojo graščino s seboj prpelat.......vsaj opremo boste mel na varnem.....ker.....hihihihiiii......k jest vklopim renčanje bodo vsi stran bežal.......medvedi so ob Kolpi...... Mislim, da ti bo Fius konkurenco delal. (čist sem si zj*** bioritem čez vikend, ob 2h ponoč sem delala, šla spat s ptički, zdele grem naprej delat.. jao :wacko: ) Kwa ste pa počeli :fight2: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 zvezde gledal :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 zvezde gledal :P :D Aha, to ste se zmenli, da boste vsi isto rekli :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Aja, da ne pozabim :slap: tisti, ki v soboto najde 2 alu kufra & črn motor, dobi ....* :grim * - eni že wedo, drugi še pa bodo :krneki: a je mogoš domača specialiteta :D :D .) .) Vale - kdaj si že rekla, da je v petek odhod??? al gre kdo kaj prej, ker jaz bi naj bila že okrog 17-18 ure dol, no tam malo kasneje po moje ne bo nič hudega, ampak pravila so pravila .) .) , da ne bi sama šla, ker niti ne vem kje je to :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 a je mogoš domača specialiteta :D :D .) .) Vale - kdaj si že rekla, da je v petek odhod??? al gre kdo kaj prej, ker jaz bi naj bila že okrog 17-18 ure dol, no tam malo kasneje po moje ne bo nič hudega, ampak pravila so pravila .) .) , da ne bi sama šla, ker niti ne vem kje je to :? :? Mi baje plužimo ob 19.00 izpred Paviljona ... podrobnosti v četrtek ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 zvezde gledal :P :D Perverzno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Mi baje plužimo ob 19.00 izpred Paviljona ... podrobnosti v četrtek ... pol pa moram kar lepo že prej pot pod noge, pa na Dolenjsko :( :( .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 pol pa moram kar lepo že prej pot pod noge, pa na Dolenjsko :( :( .) Čimprej tati :grim mi bomo štartali iz Savinjske okrog 15.00h :krneki: sam gremo še Skitnača na Bizeljsko pozdravit :yea1: pol pa dol lagano preko Kostanjevice in Gorjancew....... :P mater bo šele doli wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 a je mogoš domača specialiteta :D :D .) .) Vale - kdaj si že rekla, da je v petek odhod??? al gre kdo kaj prej, ker jaz bi naj bila že okrog 17-18 ure dol, no tam malo kasneje po moje ne bo nič hudega, ampak pravila so pravila .) .) , da ne bi sama šla, ker niti ne vem kje je to :? :? :eek: :eek: :eek: Ob Kolpi. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 :eek: :eek: :eek: Ob Kolpi. :grim :angry2: :angry2: Čimprej tati :grim mi bomo štartali iz Savinjske okrog 15.00h :krneki: sam gremo še Skitnača na Bizeljsko pozdravit :yea1: pol pa dol lagano preko Kostanjevice in Gorjancew....... :P mater bo šele doli wroče B) pol že vem kako bo----zidanca in na glavo :hmm: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 :eek: :eek: :eek: Ob Kolpi. :grim Very funny :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 (popravljeno) Kaj a zdej boste pa tekmoval, kdo ma večji šotor. Bom jst s svojim avtodomom dol prletu, pa boste vidl hudiča :grim Popravljeno Junij 20, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Kaj a zdej boste pa tekmoval, kdo ma večji šotor. Bom jst s svojim avtodomom dol prletu, pa boste vidl hudiča :grim pa upam, da boš mel hladilnik poln mrzlih pirow..... :grim ker bo zihr wroče B) :angry2: :angry2: pol že vem kako bo----zidanca in na glavo :hmm: :grim :grrr samo nekaj nabašemo za na pot :naughty: pol pa gasa na Kolpo :krneki: .....kjer bo že wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 (popravljeno) pa upam, da boš mel hladilnik poln mrzlih pirow..... :grim Bom. Zlatorog gajbo, pa vsi k bodo hotl pit mrzlo pivo v mojmu klimatiziranemu avtotomum se mi bodo mogl prilizovat :grim Aja, lahka že kr zdej začnete :grim Popravljeno Junij 20, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se