Vale Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Da ne bi kdo kakega obmejnega incidenta ala Joško Joras delal, ko bomo že tko številčni tik ob meji :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 (popravljeno) Uf, kopalke, točno.. sploh ni prišlo na misel :huh: pa brisačko pa ležalnik pa senčnik :P še dobr, da mi ni treba prtljažnika delit.. Popravljeno Junij 21, 2006. Popravil Sabine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Lahko bi poizkusili špukat na ono stran :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Uf, kopalke, točno.. sploh ni prišlo na misel :huh: pa brisačko pa ležalnik pa senčnik :P še dobr, da mi ni treba prtljažnika delit.. :nono: :nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Malo groba mapa (MapPoint 2004): Lj-po avtocesti do Ivančne gorice, Žužemberk, Črnomelj, Podzemelj, ca. 100 km. ja ja ja kot da vsi vletimo iz Laibacha :nono: :glare: :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 (popravljeno) Jap. Jutri zjutraj :eek: :OK: :yea1: [attachmentid=73497] [attachmentid=73498] vreme kaže lepo.... :whistle: Popravljeno Junij 21, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 ja ja ja kot da vsi vletimo iz Laibacha :nono: :glare: :grrr :P Pa prej prlet na en pir :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Pa prej prlet na en pir :D Z veseljem, ampak jaz bom, čeprav prihajam "from a land far, far away" že doli, ko boš ti še v Laibachu. B) Lahko pa seveda tisti pir, ki bi mi ga častil/serviral, pritovoriš dol v Podzemelj. :grim :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Ko jebe vreme, jaz pridem, pa če bojo fuzbal žoge iz neba letele :grim Sabina kopalke :hmm: kwa je že to :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 ... kopalke :hmm: kwa je že to :? nekaj takega kot cesarjeva nova oblačila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 nekaj takega kot cesarjeva nova oblačila. Aha, potem jih lahko jaz vsakemu dan, da si jih obleče ... jih imam doma polno omaro :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 ... jih imam doma polno omaro :grim Pod nujno jih pritovori. Omaro lohk pustiš doma. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Pod nujno jih pritovori. Omaro lohk pustiš doma. :) Dobiš ... dvodelne ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Po možnosti z leopardjim vzorcem. Lepo poudarijo gibčnost mojega telesa :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Po možnosti z leopardjim vzorcem. Lepo poudarijo gibčnost mojega telesa :fredy: V mislih sem imela golobje sive z antracitno modrimi drobnimi rožicami ... ampak tudi kaj iz životinjskega carstva se bo seveda našlo ... just for you ... če ne leoparda pa zebra ziher ... :grim A maš ti mogoče kakšne japonke zame :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 A maš ti mogoče kakšne japonke zame :hmm: Mam. Cifra 44. Lahko boš splavarila. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Lahko bi poizkusili špukat na ono stran :kva2: brez veze, ker od jutri od 23 00 bodo žalostni na poti iz Stuttgarda. :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: brez veze, ker od jutri od 23 00 bodo žalostni na poti iz Stuttgarda. :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: :lol1: :kva2: Upam, da pridem, sej pravjo, da je Kolpa dost topla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 :OK: ! Pridemo :010 :010 :010 ! :yea1: :yea1: :yea1: pridni, ampak brez pizdarij .) .) .) jaz imam danes ponoči uvajanje na urgenci za pomoč tistim, ki bodo preveč :beer2: :drunk: :drunk: , pa saj vem, da ne bo treba kaj veliko delati, ker ste že vsi izkušeni na tem področju :krneki: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Ko jebe vreme, jaz pridem, pa če bojo fuzbal žoge iz neba letele :grim Sabina kopalke :hmm: kwa je že to :? Če bodo žoge padale, rabmo kopačke, ne pa kopalke. Lahka pa oboje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Če bo panoramska vožnja se lahko ustavimo v campu Vinica tam bo baje srečanje hroščev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Drugače pa burn baby/m/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 (popravljeno) Če bo panoramska vožnja se lahko ustavimo v campu Vinica tam bo baje srečanje hroščev. Res je, tam bo srečanje zračno hlajenih Volkswagnovih vozil - starodobnikov. Popravljeno Junij 21, 2006. Popravil EuroBiker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Mam. Cifra 44. Lahko boš splavarila. :) Če je premalo, ji laho posodim svoje cifra 48. Kaj že pravijo? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 A je treba za kampiranje kaj plačat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 ..ženske, oz. motoristke,... obvezno sabo "TRODELNE KOPALKE"... :grim :grim :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se