Vale Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Britha, Sabine in ostala kompanija ... jutri zbor v Paviljonu ob 18.15 ... krenemo najkasneje ob 19.00 ... vodža puta Volk :kva2: :rolleyes: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Britha, Sabine in ostala kompanija ... jutri zbor v Paviljonu ob 18.15 ... krenemo najkasneje ob 19.00 ... vodža puta Volk :kva2: :rolleyes: .) Kva pa ti na internetu, a nisi v Tolminu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Kva pa ti na internetu, a nisi v Tolminu? Jutri ... do dveh ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Jutri ... do dveh ... Ja ce si do 2 u tolminu, bi ga lahka pa kako uro prej dol pihnl. Da bi se jst lahka se mal namocu :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Ja ce si do 2 u tolminu, bi ga lahka pa kako uro prej dol pihnl. Da bi se jst lahka se mal namocu :blush: namakanje je planirano v poznih večernih urah :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 namakanje je planirano v poznih večernih urah :naughty: ....najbrž misliš utapljanje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Če je premalo, ji laho posodim svoje cifra 48. Kaj že pravijo? :blush: A, noben ne ve kako je s tem?? A je treba za kampiranje kaj plačat? Sorry :? tisto zgoraj je temule namenjeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 A, noben ne ve kako je s tem?? Sorry :? tisto zgoraj je temule namenjeno. Kampiranje je đabe. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Itak :OK: ...je že zadosti wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Britha, Sabine in ostala kompanija ... jutri zbor v Paviljonu ob 18.15 ... krenemo najkasneje ob 19.00 ... vodža puta Volk :kva2: :rolleyes: .) :naughty: Zmejeno. Cim prej uleti, sam v mejah ceste, da ne bomo mi v čakanju v piru :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 :naughty: Zmejeno. Cim prej uleti, sam v mejah ceste, da ne bomo mi v čakanju v piru :blink: Kličem preden štartam iz Tolmina ... po moje bom zviznila okoli 14.30 ... sam pol ure mi še dejte za domačo nalogo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Britha, Sabine in ostala kompanija ... jutri zbor v Paviljonu ob 18.15 ... krenemo najkasneje ob 19.00 ... vodža puta Volk :kva2: :rolleyes: .) uf, a jutr je že tole.. deal :) :naughty: Zmejeno. Cim prej uleti, sam v mejah ceste, da ne bomo mi v čakanju v piru :blink: kok pa men tole ni nič jasno kaj si hotu povedat :doze: Jao... glihkar ugotavljam da ... mah nč :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Kličem preden štartam iz Tolmina ... po moje bom zviznila okoli 14.30 ... sam pol ure mi še dejte za domačo nalogo :naughty: :nono: :nono: :nono: Na Kolpi bo razvrat in ne dovolimo vnaprejšnjega trošenja municije in baterij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Včerajšnja idila na/v Kolpi. Primadona večera: Fire. B) [attachmentid=73639] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 uf, a jutr je že tole.. deal :) kok pa men tole ni nič jasno kaj si hotu povedat :doze: Jao... glihkar ugotavljam da ... mah nč :blush: :eek: men tud ni jasno da ti ne razumeš :hmm: :hmm: mogoče pa mi je :whistle: :( ______________________ :friend2: :winkiss: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 :nono: :nono: :nono: Na Kolpi bo razvrat in ne dovolimo vnaprejšnjega trošenja municije in baterij Pa če sem službeno v Tolminu valjda ne bom municije in baterij trošila :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Včerajšnja idila na/v Kolpi. Primadona večera: Fire. B) Pizda, če bo Fire še dans in jutri v vodi, bo Kolpa v soboto že zawrela..... .) in zopet bo wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Pizda, če bo Fire še dans in jutri v vodi, bo Kolpa v soboto že zawrela..... .) in zopet bo wroče B) Fire gejzire pripravlja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Fire gejzire pripravlja :grim potem šele bo wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 potem šele bo wroče B) Samo da bo pir hladn!!!!!! :grim Drugače pa bolj ko bom švical, več bom lahko spil! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 ..ženske, oz. motoristke,... obvezno sabo "TRODELNE KOPALKE"... :grim :grim :grim :OK: :wacko: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Eurobiker iz kje si ti iz Krasinca?Ja sm iz Črnomlja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Eurobiker iz kje si ti iz Krasinca?Ja sm iz Črnomlja. Sm 2km južno od Gribelj (Dragoši) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Sitno 001 :kva2: pol bo pa zares wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Sitno 001 :kva2: pol bo pa zares wroče B) kakšne so razmere na Kolpi, a je vroče :? :doze: :glare: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se