vapotek Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Heh :) tu je bil že tak bogi, da mi je skoraj na mojo stran šanka padel B) :P Kaj te gluposti kvasiš! Tu sem samo preverjal kolko pira še maš v sodu. Jaz pa bogi!.......................Svašta ej! Slikal pa je valda Zdrawc, ne vajen kvalitetnega pira! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 (popravljeno) kar se kwalitete tiče, si tole poglej :eek: :grim Popravljeno Junij 26, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 kar se kwalitete tiče, si tole poglej :eek: :grim Ja pa saj sn reko, samo za v koš! :P :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Ja pa saj sn reko, samo za v koš! :P :grim Kak koš, saj to ni košarka :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Se vidmo v Kranju pri Freisingih! Se vidmo stari! Zbor je bil fenomenalen :yea1: ! Družba .....! :rolleyes: :OK: Končno sem se malo naspala! :zzz: Hvala Bogu vsaj eden! Moje oči so približno :blink: Glede zbora pa milo rečeno-RES SUPER!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Jst jo rabm, k grem u cetrtek na morje :kva2: Upam da mi jo bo vsaj oprala :blush: Hmm ... Tedi jo je dal v pranje ... če ti bo pa prinesel oprano pa ne vem ... upam, da ja ... baje te čaka jutri zvečer pri Firestarterjih ... Drgač sem pa nazaj ... blo je super fino ... lokacija 1A ... družba 7Ž, sploh v nedeljo ... voda 3W ... skratka ... :OK: Lasagna, Suzi, Hočko :004 za nedeljsko čofotanje v gejzirju ... pa za vse ostalo ... Drugač pa Pirrulz drugič mal glej kaj se ti na odru za hrbtom dogaja ... če bi bil malo bolj pozoren bi lahko imeli erotik šov, tako pa ... ni blo nič ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Moj tatoo je pa še vedno najbolši.....no vsaj unikaten je bil :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Drugač pa Pirrulz drugič mal glej kaj se ti na odru za hrbtom dogaja ... če bi bil malo bolj pozoren bi lahko imeli erotik šov, tako pa ... ni blo nič ... Sori, nisem bil obveščen, da si bla pripravljena striptiz odplesat. B) Drugič pa kar pogumno povej, saj ne grizem (no, vsaj pretežno časa ne :) ). Sicer pa si kar nekam tiha punca delovala :hmm: :eek: še ko sem te po ritki s čelado pobožal, samo sramežljiv nasmeh :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Upam da mi jo bo vsaj oprala :blush: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ti kar sanjaj .) BTW.....a je kaj bolelo :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Bilo je fino fajn! Lokacija odlična, družba tudi... ...da o borovničkah ne govorim... B) Spoznala celo nekaj Motosvetovcev... me je veselilo :) Skratka...super! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 kar se kwalitete tiče, si tole poglej :eek: :grim Tudi sam bil deležen dela tega zaklada. :D :worship: hvala, hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 (popravljeno) Sori, nisem bil obveščen, da si bla pripravljena striptiz odplesat. B) Drugič pa kar pogumno povej, saj ne grizem (no, vsaj pretežno časa ne :) ). Slaba obveščevalna :grim Sicer pa si kar nekam tiha punca delovala :hmm: :eek: še ko sem te po ritki s čelado pobožal, samo sramežljiv nasmeh :D :P A ti si bil :kva2: :kva2: :kva2: ... mater maš srečo, ker sem ravno leče ven vzela in sem na pol slepa brez njih ... :fight1: :fight2: ... Valjda sem bla tiho, da te ne bi moj buldog za vrat prijel :P Moj tatoo je pa še vedno najbolši.....no vsaj unikaten je bil :eek: A si podelil kaj žvečilnih :naughty: Popravljeno Junij 27, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Eni so si pa privoščili... B) [attachmentid=73927] [attachmentid=73928] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Evo, koncno doma... po cca 12 urah (v dveh dneh) pospravljanja na 35 stopinjah lestvice po Celziju... ...in po 12 urnega nočnega šihta sem tut jest doma ..........tako, da se samo še zlijem v posteljo spat pa lahko noč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Lep pozdravčk vojakinji na levi strani :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Klimbra tudi ti dobiš vrnjeno danes pri Firestarterjih ... pa hvala :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 (popravljeno) Madona je bilo tolk fajn na Kolpi, da hočem kr nazaj!!!! :cry: Popravljeno Junij 27, 2006. Popravil Pimpi limpi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 BTW.....a je kaj bolelo :whistle: O:-) Ce mislis, kar jaz mislim, da mislis, potem mislim, da narobe mislis :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Bravo, MC Firestarterji :worship: Pa čeprav nism mogla ostat malce dlje, žal, :cry: lahko rečem, da je lokacija perfektna :OK: in žur vidm da je bil tut :OK: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 nekaj slik na www.mk-raubritter.com :OK: :OK: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Kje je se kaj slik, da vidmo kaj smo zamudil??? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Kje je se kaj slik so, sam niso za objawo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 so, sam niso za objawo :grrr res je...razmišljam da bi objavo kakšno fotografijo prekrasne striptizete... pa se bojim da je v tistem trenutko bila na ramenih katerega od vezanih oz. poročenih motosvetovcev :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 ... pa se bojim da je v tistem trenutku bila na ramenih katerega......... Se mi je zdelo, da je to z "mokrimi majčkami" bilo nekam nekonvencionalno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Kje je se kaj slik, da vidmo kaj smo zamudil??? :P Bojo, bojo... Sam je treba najprej narest selekcijo.. Ni vse za v javnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se