Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Čudne stvari so se dogajale ... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Res, res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Tkole je blo...nekje na začetku sobotnega večera... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Uuuu, šit :blink: Kako ste pa sploh preživeli??? Bili smo bitko za ranjence :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 :OK: :worship: :yea1: Fajn fotke iz zbora na spletni strani!!!! Pa hitro tudi! Pohvale nalagalcu!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 :OK: :worship: :yea1: Fajn fotke iz zbora na spletni strani!!!! Pa hitro tudi! Pohvale nalagalcu!!!! Ni bilo prav nic hitro - za kar se opravicujem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Beri Nedeljski Dnevnik stran 19. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Beri Nedeljski Dnevnik stran 19. :worship: Nedeljski Dnevnik z nedelje, 25.6. al kak? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Beri Nedeljski Dnevnik stran 19. :worship: Kje kurac naj pa to dobim??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Kje kurac naj pa to dobim??? mama je zihr naročena nanj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 (popravljeno) Naj kdo skenira pa gor prilepi Popravljeno Junij 30, 2006. Popravil Godfather Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Kje kurac naj pa to dobim??? Če daš za pivo, ti ga pokažem od daleč, če daš za gajbo se bova pogovarjala, če daš za................. :lol1: :yea1: Nedeljski Dnevnik datum 2. 7. 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rogisisi Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 [attachmentid=74216] a tole? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rogisisi Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Morda še slika "mažuretke" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 ker mi končno net dela :010 da še jz neki napišem :grim bilo je noro dobr :OK: žal prehitr minil :wacko: edin žal mi je, k sm spet brez tatoo-ja ostala :( ampak v Kranju pa bo :grim seveda,če me bo kdo za rokco držal za pogum :lol1: vsem firestartarjem :004 pa ostalim seveda tud :004 za prečudovit vikend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Nedeljski Dnevnik datum 2. 7. 2006 Marja insajder. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 po slikah sodeč je tudi v nočnih urah ful dogajalo :? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 po slikah sodeč je tudi v nočnih urah ful dogajalo :? :whistle: Oh, takrat se je šele ornk začelo!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 Sem obljubila, da sporocim... Un izpit, za katerega ste me vsi zafrkavali tam na Kolpi... sem naredila z 10! Prva 10 na tem faksu :) Tko da... :OK: pozdravcke iz Granade :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 Sem obljubila, da sporocim... Un izpit, za katerega ste me vsi zafrkavali tam na Kolpi... sem naredila z 10! Prva 10 na tem faksu :) Tko da... :OK: pozdravcke iz Granade :K Čestitam :OK: U fak si pa res pridna ja sam to se lahko sam komuni zahvališ ker smo te pustili pri miru da si se lahko učila :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 sm našel nekej slikc z Kolpe tulele B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockerca Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 zdjawc, rojen si za paparacoja :yea1: a bomo ta vikend šli kej na zbor? pa bi laehk pol u nedelo šli h kristjanu, k vam je helfo, k je bla nesreča... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 a bomo ta vikend šli kej na zbor? pa bi laehk pol u nedelo šli h kristjanu, k vam je helfo, k je bla nesreča... :? :hmm: kaj je pa ta tedn ne wem še, k se je treba na dopust prštimat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockerca Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 :hmm: kaj je pa ta tedn ne wem še, k se je treba na dopust prštimat :grim ta tedn je u žamancih, k je fritz že na kolpi reku, d bo izvajou komad pussycat pussycat I love you... :whistle: (lahk mu tud js pomagam) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 jz sem bla pa glih učeri na kolpi na tem placu matr se je trlo folka pa motorjev tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se