pirrulz Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Firbec :P Eh če misliš, da me matra, kak tvoja ritka zgleda, bom že doli kak pogled v tej smeri frcnil. B) :P
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Eh če misliš, da me matra, kak tvoja ritka zgleda, bom že doli kak pogled v tej smeri frcnil. B) :P Sploh nisem mislila na mojo ritko :eek: :blink:
pirrulz Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Sploh nisem mislila na mojo ritko :eek: :blink: A ne? :hmm: no ja, jaz pa sem. :grim
Rude Boy Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 kako sta si različna ! :whistle: .)
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 eno wprašanje za odgovorne :? a lahko mi pripeljemo svojo kuhnjo seboj :hmm: , smo navajeni bolj domače košte :whistle:
finger Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 eno wprašanje za odgovorne :? a lahko mi pripeljemo svojo kuhnjo seboj :hmm: , smo navajeni bolj domače košte :whistle: Kaj pa lokalne dobrote v stilu vlada Tepesa na kolcu oplemeniteni kralj živali al pa mali vuneni travojed :?
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Kaj pa lokalne dobrote v stilu vlada Tepesa na kolcu oplemeniteni kralj živali al pa mali vuneni travojed :? to že ja, sam nekaj mora bit pa za pred/vmes/po glavni jedi :grim
pirrulz Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 to že ja, sam nekaj mora bit pa za pred/vmes/po glavni jedi :grim Tistemu za pred/vmes/po glavni jedi se reče pivo. :grim :beer2:
Fire Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 :? Kaj pa :? PIZZA :hmm: Eh pir itaq rullz :kva2:
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Bom jaz še ribiške zadewe seboj vzel, ni hudič, da v kolpi ne plava kaka zanimiva okusna riba :hmm: Aja, pa še tole sem našel na uradni strani kampa: Citiram: "Predvsem pa je kamp znan po miru tako, da se boste lahko dobro odpočili." :eek: :naughty: :lol1:
Brihta Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Bom jaz še ribiške zadewe seboj vzel, ni hudič, da v kolpi ne plava kaka zanimiva okusna riba :hmm: Tale pa ni svoh :hmm:
finger Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Bom jaz še ribiške zadewe seboj vzel, ni hudič, da v kolpi ne plava kaka zanimiva okusna riba :hmm: Aja, pa še tole sem našel na uradni strani kampa: Citiram: "Predvsem pa je kamp znan po miru tako, da se boste lahko dobro odpočili." :eek: :naughty: :lol1: Bojo se lahko odpočili od nedelje popoldan naprej.... :lol1:
Fire Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 V nedeljo zvecer je after party :OK: nic pocivanja :kva2:
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 V nedeljo zvecer je after party :OK: nic pocivanja :kva2: Zato pa že imam rezerviran dopust v ponedeljek :kva2: :OK: Sampiščalkošenajdempress
pirrulz Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 V nedeljo zvecer je after party :OK: nic pocivanja :kva2: BEFOREBETWEENAFTER PARTY :yea2:
SiR Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Sampiščalkošenajdempress padla ti je iz (vstavi po želji) :)
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 padla ti je iz (vstavi po želji) :) Dragi Sym mene ne pade ... tako da si jo lahko vtakšne kamor te je volja ... :grim
Rude Boy Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 uhaaa ! komu sedaj stoji in kdo narezen noge drži ko sedi ? :P
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) kdo narezen noge drži ko sedi ? :P tis't k serje :naughty: in ima velike :eek: Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Zdrawc
Fire Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Vale, tisto pisuko pa le prnes... da ne bo tko k na jancah :P
Brihta Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Po moje......mu mora na lep način razložit, zakaj bo moral peljati pred njo :devil: Ne bo slo :grrr Ker nimam pojma kaj je to lagano turisticki stil, bom moral lepo bremzati zadaj :grim
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Ne bo slo :grrr Ker nimam pojma kaj je to lagano turisticki stil, bom moral lepo bremzati zadaj :grim Glede na to, da si najmlajši in da bo z mano še moj buldog, boš vozil zadnji ... tako, da bo razgled malo omejen ... pa še buldog te lahko ugrizne ... čeprav je bolj miroljubne sorte ... .) ... ampak pri njemu človek nikol ne ve ... :rolleyes: Zbor med 18.30 in 19.00 izpred Paviljona ... če se misli še kdo pridružit ... Vale, tisto pisuko pa le prnes... da ne bo tko k na jancah :P Če sem jo zgubla ... :angry2: :cry: Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Vale
Brihta Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Glede na to, da si najmlajši in da bo z mano še moj buldog, boš vozil zadnji ... tako, da bo razgled malo omejen ... pa še buldog te lahko ugrizne ... čeprav je bolj miroljubne sorte ... .) ... ampak pri njemu človek nikol ne ve ... :rolleyes: :xx: Pol ga pa le na ketno prvež. Sej veš, med vožnjo je treba bit sproščen, da ne pride to pizdarij.
Vale Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 :xx: Pol ga pa le na ketno prvež... Brihta ... buldong ne bi bil moj buldong, če bi se pustil na ketno prvezat ... :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se