Sabine Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 :OK: šotor bi načeloma itak mogla za v španijo si nabavt, ampak vseen.. sprejmem ponudbo.. khm... ponudbe... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 :OK: šotor bi načeloma itak mogla za v španijo si nabavt, ampak vseen.. sprejmem ponudbo.. khm... ponudbe... :) No, moja ponudba je bila prva... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 No, moja ponudba je bila prva... :devil: Grebator. :fredy: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Grebator. :fredy: :D A voham malo fousarije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 A hladilniki za pir že laufajo :hmm: menda bo cel teden vroče in bi blo dobro dat pire že zdaj hladit, da ne bi bili slučajno premalo mrzli :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 jst mam šotor za tri tako, da lahko ena cela spi noter ena pa samo od pasu dol... :P ostalo je oprema in jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 A hladilniki za pir že laufajo :hmm: menda bo cel teden vroče in bi blo dobro dat pire že zdaj hladit, da ne bi bili slučajno premalo mrzli :grim Brez skrbi... za vse je poskrbljeno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 No, moja ponudba je bila prva... :devil: Ein no problem ... jaz sem bila samo prijateljsko prijazna do Sabine ... če smo pa že pri tem kdo je prvi ... je pa imela ponudbo že v soboto od Fiusa :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Itak ga ni lepšiga, kot pod zvezdami spat :P Jebeš šotor. Not je zatohlo pa smrdi :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Brihta, lula SE PRED OZIROMA OKOLI ŠOTORA ne noter... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Jebeš šotor. Not je zatohlo pa smrdi :angry2: Jebeš v šotoru ... se reče ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Jebeš v šotoru ... se reče ... :P čeprav bi bil prizor, v katerem Brihta natepava šotor, pravi magnet za kopico fotoaparatov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 čeprav bi bil prizor, v katerem Brihta natepava šotor, pravi magnet za kopico fotoaparatov.. ga bomo spremljali, mogoče bo sposoben za kej takega :photo: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 A voham malo fousarije? Nikakor. :grrr Jaz sploh ne znam bit fauš. Niti malo, niti dosti. Pa srednje tudi ne. :grrr :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 sej če cel vikend ostanem, lahk vsak večer v drugem... da ne bo foušije (:grrr Vale, ti mi kar rezerviraj plac) Ein no problem ... jaz sem bila samo prijateljsko prijazna do Sabine ... če smo pa že pri tem kdo je prvi ... je pa imela ponudbo že v soboto od Fiusa :grim khm... :hmm: kdo, koga, kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 sej če cel vikend ostanem, lahk vsak večer v drugem... da ne bo foušije (:grrr Vale, ti mi kar rezerviraj plac) khm... :hmm: kdo, koga, kaj? Pojma nimam, ampak ziher je fajn ... bi rekel Volk in zamenjal dlako :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 (popravljeno) Gorazd kej gremo na petek? :kva2: Popravljeno Junij 19, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 sej če cel vikend ostanem, lahk vsak večer v drugem... da ne bo foušije (:grrr Vale, ti mi kar rezerviraj plac) khm... :hmm: kdo, koga, kaj? Zdele sem se spomnila ... da ne vem kako bo, če boš spala z nama ... Fius je namreč že enkrat zamenjal tvojo seksi ritko z mojo seksi ritko ... kaj če se to ponovi :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Gorazd kej gremo na petek? :kva2: lepo, lepo da se vidimo.... :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 jao jao jao :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Zdele sem se spomnila ... da ne vem kako bo, če boš spala z nama ... Fius je namreč že enkrat zamenjal tvojo seksi ritko z mojo seksi ritko ... kaj če se to ponovi :kva2: aja :slap: zdele dojela tegale Fiusa :slap: hmm.. zdej se je menda že tolk navadu, da ne bo več menjal, ne.. ali pač? bom zvlekla iz omare un zarjavel deviški pas in si ga namontirala preventivno... okrog obrnjenga :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 (popravljeno) aja :slap: zdele dojela tegale Fiusa :slap: hmm.. zdej se je menda že tolk navadu, da ne bo več menjal, ne.. ali pač? bom zvlekla iz omare un zarjavel deviški pas in si ga namontirala preventivno... okrog obrnjenga :P Se mi je zdelo, da se delaš blond glede Fiusa :P Deviški pas ga bo še sam zrajcal, ne ga srat s takimi :rolleyes: Najboljš, da Volka vmes damo ... :naughty: ... sam pol bo hudič, ker bo Volk mojo rit s Fiusovo zamenjal ... skratka cela štala .) Popravljeno Junij 19, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 blond je moja naravna barva :OK: kaj mata vidva to družinski šotor? ker drugač ne bomo en zraven druzga ampak en na drugem... pol je pa itak vseen :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 ker drugač ne bomo en zraven druzga ampak en na drugem... pol je pa itak vseen :D Itaq ... v tem je poanta ... baje bo še Frane zravn :kva2: ... cel razvrat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 :OK: Volkec bi pripomnu kej v stilu the more the merrier :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se