janih Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Hmm, nevem, ma al ti nisi jedu kje bolšga, al so se poslabšali, sam če naročm KOKAKOLO to tudi pričakujem, kokta je še sprejemljiva, sam tisto italjansko sranje je pa res obupno! In šveps je bil še bolj gnjusen. Še ena štorja, s frendi smo šli lani poleti na hamburgerje. Ženska pride, si ZAPIŠE, dobimo vse zmešano, NOBEN hamburger ni bil tak kot smo naročili, pol smo premetavali solato in pomidore vn in notr :doze: Mogoče je fora tega da mi smo bli mulci v raztrganih kavbojkah in v brezrokavasti majci od majdnov, vsi sprani, turisti pa pač pridejo z busom, malenkost lepše oblečeni :angry: glih danes je bil pri meni prijatelj iz I. Bistrice, pa mi je povedal točno to kar tudi ti pišeš tukaj, nimaš kaj, je že tako janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Zdej k to berem sm se spomnu se jst na eno. Med Kanalom in Novo Gorico je v Desklah pizzeria Vinazza. Sej ni se vse tko slabo, samo se fajn slabsa. Tisti dve sestri ki upravljata lokal nista vec tko prijazni, pice so zmer bolj pogace, pa tudi folk.. namesto druzin je zmeri vec lokalnih pijandur/pola pijandur tko da.. :nono: Sej je se za it, ampak ste opozorjeni... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 (popravljeno) No jst pa na Gorenjskem dam minus dvema "gostilnama": :ninja: :krneki: 1. Gostilna Zala, Britof (pri Kranju.) - ker hočjo biti ena kao neki uber gostilna, zelo dobro pa jim uspeva ravno nasprotno. Porcije niso velike, solate pa popolnoma mrzle, iz hladilnika. Čeprav skorajda ves čas oglašujejo dneve "italijanske kuhinje", se mi zdi da ne uspevajo ravno v tej kuhinji. Obisk je po mojem mnenju hudo podpovprečen; 2. (Taverna) Sova v Lescah. - ker se mi zdi, da se je hrana krepko poslabšala, kelnarca oz. lastnica pa totalno naveličana. Pizze so slabše, ljubljanski zrezek je bil najbrž oni iz Mercatorja/Tuša/Spara, puran (naravni) pa je v času življenja najbrž imel kakšne maratonske ambicije. + za ambient. Obe gostilni bi bili alhko precej boljši... :zzz: Še en link za večino gostišč v Sloveniji- mojagostilna.com klikni na eno regijo! Popravljeno Marec 11, 2006. Popravil jupiter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 Na jasi. takšno lepozvočno ime :D tudi sam sem bil vedno razočaran nad njihovo ponudbo tako na Tepanjah kot na Lomu :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 30let nazaj je bila šestica bolj pajzl, kot pa kakšna dobra gostilna, mogoče so tudi podgane še iz tistih časov, oziroma njihovi potomci, so imel pa dober golaž al pa vampe janih le zakaj le zakaj le zakaj le zakaj le zakaj ni blo podgane iz kuhne nazaj :OK: PS: civilizacija brez podgane ni spljoh ;) Bojda je v velikem mestu človek v vsakem trenutku največ 10 metrov oddaljen od enega pripadnika te antične živalske vrste. Ni hudič, da se včasih vzpostavi tudi optični kontakt. :-) PS: šestico sem nazadnje obiskal enkrat pred 5-7 leti - notri se še spomnim, kako sem prišel, ven pa več ne ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 ARGENTINO BTC kakršna je reklama..... so porcije sicer dobre ampak absolutno premajhne Sorry ampak za šnicl k meri 15 cm x 10 cm (res je debel 3 cm) je čist preveč 3500 SIT. Za tak halo k ga zganjajo na radio bi pričakoval šnicl čez cel talar. 2500 sit košta kilo rampssteka pri mesarju, v veleprodaji polovico manj, lahko bi ti dali kaj več kot 150 gramov... Prvič, zadnjič, nikoli več.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 V Mariboru ne vem imena točno, je pa takoj zraven Hofa (nočni klub) torej, 2 sva dobila hrano v razmaku 15 minut, kljub prazni oštariji... nato sem pa še 15 minut račun čakal. ko sem vstal da bi šel, smo poračunali pred gostilno zunaj.... še danes ne vem kaj mi je bilo da sem sploh plačal... Nasploh obstaja celo krdelo obupnih kelnerjev, ki te gledajo kot smrkavca če nisi vsaj s tuaregom in prijetno osivel, zato sem že totalno alergičen nanje. Kot da bi jaz kaj manj plačal. Tipično je tudi, da v primeru, ko vstopi tak gospod za teboj v gostilno, bo prej postrežen. To me najbolj jezi. :angry2: Tko da.... pretepsti vse take kelnerje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Tko da.... pretepsti vse take kelnerje :) :grrr ignorirati take lokale. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Sorry ampak za šnicl k meri 15 cm x 10 cm (res je debel 3 cm) je čist preveč 3500 SIT. Za tak halo k ga zganjajo na radio bi pričakoval šnicl čez cel talar. 2500 sit košta kilo rampssteka pri mesarju, v veleprodaji polovico manj, lahko bi ti dali kaj več kot 150 gramov... REcimo, da ima mesko skoraj tako specifično maso, kot voda ... 10x15x3 cm = 450 ccm = skor pol kile ... no, recimo, da je pol manj ... je še zmer več od 150 g ;) pa tut neke norme v gostinstvu veljajo... če se ne motim, je za steak in zrezke a la carte norma vsaj 20 dkg ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Gostilna Šetstica v LJ..... hrano dobiš na krožnik hladno, hrane je malo, s kruhom škrtarijo. Decembra ti pa dela družbo še bend Šrkipanje & fušanje trio. Račun pa zasoljen. Nobel gril v MB na Lentu..... postrežba nikakva. Kakšna je hrana ne vem, ker po 45 minutah čakanja, smo plačali pijačo in odšli nazaj v Lj na mesni burek. Slavni Žabar v LJ. Zadnjič bil tam decembra. Mali izbor jedi, tisti dan so bile vse v kominaciji s kislim zeljem. Porcijo zlahka zamešaš za predjed. Odšel lačen iz gostilne in s prazno denarnico oz. s čebulo v denarnici. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 REcimo, da ima mesko skoraj tako specifično maso, kot voda ... 10x15x3 cm = 450 ccm = skor pol kile ... no, recimo, da je pol manj ... je še zmer več od 150 g ;) pa tut neke norme v gostinstvu veljajo... če se ne motim, je za steak in zrezke a la carte norma vsaj 20 dkg ... Se strinjam. Samo reklamirajo čist izven norme in človek gre tja z nekim pričakovanjem nečesa več. Res je bil majhen šnicl... ne me zdej na mere lovit :) nism meu metra sabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 pr JOVOTU, moti me, da je poleg hrane tut stržba balkanska :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Verjetno misliš Gril Ranca (lastnik Ćamili Alinafi :ninja: ) Ne vem, če ja ta. Blo je med festivalom Lenta polet. Med unimi restavracijami je bila edina, ki je imela mize in stole na splavu.... A je to to? :? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Ne vem, če ja ta. Blo je med festivalom Lenta polet. Med unimi restavracijami je bila edina, ki je imela mize in stole na splavu.... A je to to? :? Tadej mislim, da nope. :grrr Med festivalom Ćamili lepo zapre ob normalnem zapiralnem času in ga boli kurac za festival. Pa miz tudi nima na nobenem splavu. Mu gre preveč dobro, da bi se še s tem zajebaval. Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 POTRJUJEM!!!!!!! je pa po poti od tega grila na lentu na zgornji strani pri trgu še Stari gril istega lastnika, manj gužve in boljši plac hrana pa enako dobra :OK: Napaka :grrr ! Lastnik Starega grila je Ameti Đemo, Ćamilijev brat al nekaj takega, lepinje tam so pa malenkost bolj mastne. Meni so pri ranci boljše :grim ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 mislim, da nope. :grrr Med festivalom Ćamili lepo zapre ob normalnem zapiralnem času in ga boli kurac za festival. Pa miz tudi nima na nobenem splavu. Mu gre preveč dobro, da bi se še s tem zajebaval. Definitivno ni to to :grrr ! Ćamilija boli k za vse, še najbolj pa za Lent fest! Pa ko so stranke izrazle željo, da bi Ranca bila odprta tudi ob nedeljah, jih je mrtvohladno a vendar sočno poslal u 3 PM :grim . Glavno da vozi jaguara :fredy: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se