Skoči na vsebino

Ne tako dobre gostilne v SLO


Priporočene objave

Objavljeno

Hmm, nevem, ma al ti nisi jedu kje bolšga, al so se poslabšali, sam če naročm KOKAKOLO to tudi pričakujem, kokta je še sprejemljiva, sam tisto italjansko sranje je pa res obupno! In šveps je bil še bolj gnjusen.

Še ena štorja, s frendi smo šli lani poleti na hamburgerje. Ženska pride, si ZAPIŠE, dobimo vse zmešano, NOBEN hamburger ni bil tak kot smo naročili, pol smo premetavali solato in pomidore vn in notr :doze:

Mogoče je fora tega da mi smo bli mulci v raztrganih kavbojkah in v brezrokavasti majci od majdnov, vsi sprani, turisti pa pač pridejo z busom, malenkost lepše oblečeni :angry:

glih danes je bil pri meni prijatelj iz I. Bistrice, pa mi je povedal točno to kar tudi ti pišeš tukaj, nimaš kaj, je že tako

janih

Objavljeno

Zdej k to berem sm se spomnu se jst na eno.

Med Kanalom in Novo Gorico je v Desklah pizzeria Vinazza. Sej ni se vse tko slabo, samo se fajn slabsa. Tisti dve sestri ki upravljata lokal nista vec tko prijazni, pice so zmer bolj pogace, pa tudi folk.. namesto druzin je zmeri vec lokalnih pijandur/pola pijandur tko da.. :nono:

Sej je se za it, ampak ste opozorjeni... :fredy:

Objavljeno (popravljeno)

No jst pa na Gorenjskem dam minus dvema "gostilnama": :ninja: :krneki:

1. Gostilna Zala, Britof (pri Kranju.)

- ker hočjo biti ena kao neki uber gostilna, zelo dobro pa jim uspeva ravno nasprotno. Porcije niso velike, solate pa popolnoma mrzle, iz hladilnika. Čeprav skorajda ves čas oglašujejo dneve "italijanske kuhinje", se mi zdi da ne uspevajo ravno v tej kuhinji. Obisk je po mojem mnenju hudo podpovprečen;

2. (Taverna) Sova v Lescah.

- ker se mi zdi, da se je hrana krepko poslabšala, kelnarca oz. lastnica pa totalno naveličana. Pizze so slabše, ljubljanski zrezek je bil najbrž oni iz Mercatorja/Tuša/Spara, puran (naravni) pa je v času življenja najbrž imel kakšne maratonske ambicije. + za ambient.

Obe gostilni bi bili alhko precej boljši... :zzz:

Še en link za večino gostišč v Sloveniji- mojagostilna.com

klikni na eno regijo!

Popravljeno . Popravil jupiter
Objavljeno

Na jasi.

takšno lepozvočno ime :D

tudi sam sem bil vedno razočaran nad njihovo ponudbo tako na Tepanjah kot na Lomu :SS

Objavljeno

30let nazaj je bila šestica bolj pajzl, kot pa kakšna dobra gostilna, mogoče so tudi podgane še iz tistih časov, oziroma njihovi potomci, so imel pa dober golaž al pa vampe

janih

le zakaj le zakaj le zakaj le zakaj le zakaj ni blo podgane iz kuhne nazaj :OK:

PS: civilizacija brez podgane ni spljoh ;) Bojda je v velikem mestu človek v vsakem trenutku največ 10 metrov oddaljen od enega pripadnika te antične živalske vrste. Ni hudič, da se včasih vzpostavi tudi optični kontakt. :-)

PS: šestico sem nazadnje obiskal enkrat pred 5-7 leti - notri se še spomnim, kako sem prišel, ven pa več ne ... :)

Objavljeno

ARGENTINO BTC

kakršna je reklama..... so porcije sicer dobre ampak absolutno premajhne

Sorry ampak za šnicl k meri 15 cm x 10 cm (res je debel 3 cm) je čist preveč 3500 SIT.

Za tak halo k ga zganjajo na radio bi pričakoval šnicl čez cel talar. 2500 sit košta kilo rampssteka pri mesarju, v veleprodaji polovico manj, lahko bi ti dali kaj več kot 150 gramov...

Prvič, zadnjič, nikoli več....

Objavljeno

V Mariboru ne vem imena točno, je pa takoj zraven Hofa (nočni klub) torej, 2 sva dobila hrano v razmaku 15 minut, kljub prazni oštariji... nato sem pa še 15 minut račun čakal. ko sem vstal da bi šel, smo poračunali pred gostilno zunaj.... še danes ne vem kaj mi je bilo da sem sploh plačal...

Nasploh obstaja celo krdelo obupnih kelnerjev, ki te gledajo kot smrkavca če nisi vsaj s tuaregom in prijetno osivel, zato sem že totalno alergičen nanje. Kot da bi jaz kaj manj plačal.

Tipično je tudi, da v primeru, ko vstopi tak gospod za teboj v gostilno, bo prej postrežen. To me najbolj jezi. :angry2:

Tko da.... pretepsti vse take kelnerje :)

Objavljeno

Tko da.... pretepsti vse take kelnerje :)

:grrr

ignorirati take lokale. :naughty:

Objavljeno

Sorry ampak za šnicl k meri 15 cm x 10 cm (res je debel 3 cm) je čist preveč 3500 SIT.

Za tak halo k ga zganjajo na radio bi pričakoval šnicl čez cel talar. 2500 sit košta kilo rampssteka pri mesarju, v veleprodaji polovico manj, lahko bi ti dali kaj več kot 150 gramov...

REcimo, da ima mesko skoraj tako specifično maso, kot voda ... 10x15x3 cm = 450 ccm = skor pol kile ... no, recimo, da je pol manj ... je še zmer več od 150 g ;) pa tut neke norme v gostinstvu veljajo... če se ne motim, je za steak in zrezke a la carte norma vsaj 20 dkg ...

Objavljeno

Gostilna Šetstica v LJ..... hrano dobiš na krožnik hladno, hrane je malo, s kruhom škrtarijo. Decembra ti pa dela družbo še bend Šrkipanje & fušanje trio. Račun pa zasoljen.

Nobel gril v MB na Lentu..... postrežba nikakva. Kakšna je hrana ne vem, ker po 45 minutah čakanja, smo plačali pijačo in odšli nazaj v Lj na mesni burek.

Slavni Žabar v LJ. Zadnjič bil tam decembra. Mali izbor jedi, tisti dan so bile vse v kominaciji s kislim zeljem. Porcijo zlahka zamešaš za predjed. Odšel lačen iz gostilne in s prazno denarnico oz. s čebulo v denarnici.

Tadej

Objavljeno

REcimo, da ima mesko skoraj tako specifično maso, kot voda ... 10x15x3 cm = 450 ccm = skor pol kile ... no, recimo, da je pol manj ... je še zmer več od 150 g ;) pa tut neke norme v gostinstvu veljajo... če se ne motim, je za steak in zrezke a la carte norma vsaj 20 dkg ...

Se strinjam. Samo reklamirajo čist izven norme in človek gre tja z nekim pričakovanjem nečesa več. Res je bil majhen šnicl... ne me zdej na mere lovit :) nism meu metra sabo

Objavljeno

pr JOVOTU, moti me, da je poleg hrane tut stržba balkanska :angry:

Objavljeno

Verjetno misliš Gril Ranca (lastnik Ćamili Alinafi :ninja: )

Ne vem, če ja ta. Blo je med festivalom Lenta polet. Med unimi restavracijami je bila edina, ki je imela mize in stole na splavu.... A je to to? :?

Tadej

Objavljeno (popravljeno)

Ne vem, če ja ta. Blo je med festivalom Lenta polet. Med unimi restavracijami je bila edina, ki je imela mize in stole na splavu.... A je to to? :?

Tadej

mislim, da nope. :grrr

Med festivalom Ćamili lepo zapre ob normalnem zapiralnem času in ga boli kurac za festival. Pa miz tudi nima na nobenem splavu. Mu gre preveč dobro, da bi se še s tem zajebaval.

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

POTRJUJEM!!!!!!! je pa po poti od tega grila na lentu na zgornji strani pri trgu še Stari gril istega lastnika, manj gužve in boljši plac hrana pa enako dobra :OK:

Napaka :grrr ! Lastnik Starega grila je Ameti Đemo, Ćamilijev brat al nekaj takega, lepinje tam so pa malenkost bolj mastne. Meni so pri ranci boljše :grim !

Objavljeno

mislim, da nope. :grrr

Med festivalom Ćamili lepo zapre ob normalnem zapiralnem času in ga boli kurac za festival. Pa miz tudi nima na nobenem splavu. Mu gre preveč dobro, da bi se še s tem zajebaval.

Definitivno ni to to :grrr ! Ćamilija boli k za vse, še najbolj pa za Lent fest! Pa ko so stranke izrazle željo, da bi Ranca bila odprta tudi ob nedeljah, jih je mrtvohladno a vendar sočno poslal u 3 PM :grim .

Glavno da vozi jaguara :fredy: .

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!