Ice Objavljeno Maj 18, 2002 Opozori Objavljeno Maj 18, 2002 http://members.aon.at/carbotech/4_index.html ,klinkni na "motorcycle" .....adijo cvenki ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
DAN Objavljeno Maj 18, 2002 Opozori Objavljeno Maj 18, 2002 Kr nej ga majo,je mau prehudo za moj žep! LP DAN If you need A BIKE that´s faster you´re either a)WSB Champion b)New to biking
Ice Objavljeno Maj 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2002 samo 7,2 kg tezek okvir? .....aaaaaa ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Onim Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 ... ja pol se pa zamaščen, 120 kilski motorist gor usede.... mater je profitiral... Lp, Onim GSF {Genuine Suzuki Fun}
hotschko Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 Moj je lepši. Sploh pa lažji vrtljivi deli bistveno bolj pripomorejo k večjemu učinku v motorju zbranih konjičev, kot pa lahek okvir. hotschko
easyrider Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: Moj je lepši. Sploh pa lažji vrtljivi deli bistveno bolj pripomorejo k večjemu učinku v motorju zbranih konjičev, kot pa lahek okvir. hotschko ... BTW: ... a matico magneta imaš dobro varovano? lp Easyrider
hotschko Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: ... BTW: ... a matico magneta imaš dobro varovano? lp Easyrider ... veš da ... hotschko
easyrider Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: ... veš da ... hotschko ... dobro ... lp Easyrider
Ice Objavljeno Maj 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 ducatisti in ostali sportni nadebudnezi: ste si ogledali seznam karbonskih delov? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se