Lucky Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Gre za serijo 10-ih epizod dokumentarne narave o motociklističnem potovanju dveh angležev (eden je Ewan Mc Gregor - igral v Star Wars) okoli sveta. Dobesedno okoli, saj sta se nekaterim celinam izognila. Srečneži, ki so serijo gledali že leta 2004, so bili navdušeni. Jest gledal prvi del včeraj in me matra, da bi pogledal vseh 10 delov naenkrat. V prvem delu se šele pripravljata na podvig in to precej organizirano in iz vseh aspektov. Najbolj mi je šlo na smeh, ko so jima nekaj tednov pred odhodom KTM-ovci odpovedali sponzorstvo, ker naj bi njun projekt bil preveč ambiciozen in jima lahko tudi ne bi uspelo. Skratka, ustrašili so se slabe reklame ali pa preprosto ugotovili, da KTM takšnega podviga ne zmore. V nadaljevanju sledi, da dobita podporo BMW-ja z dvema GS 1150 adventure in opremo. In očitno jima je podvig uspel. Danes gledam drugi del. :OK:
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Symru je pred leti o tem zapisal novico, ekskluzivno za Motosvet ;-)
Noise Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Hehehe, še dobro, da sta vadila samoobrambo... fantastično... showbusiness je showbusiness... :)
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 @Lucky - kdaj in na kterem programu pa je ?
Lucky Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Program LuckyTV, vsak večer okoli osmih. Termin je fleksibilen, ker imam VoD (Video on demand) po domače DVD in daljinca. .)
netopir1930 Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 sem lani spoznal Charlija Bormana v Garmischu na BMW Meetingu in kupil komplet dveh DVD... :OK: Ewan McGregor je drugače škot!! Odlična DVD-ja... :worship:
AleksG Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Ej prjatu, a bi se dalo to sposodt oz. kakorkoli dobit? :hmm:
netopir1930 Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Ej prjatu, a bi se dalo to sposodt oz. kakorkoli dobit? :hmm: :beer1:
matjazek Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Na kosmatincu je najti le prvih 7 delov. Čudno tole :cry: Ima kdo kakšen namig, kje se da to dobit on-line? če koga zanima, so torrenti na mininovi - cel DVD z vsemi serijami + dodatki LP, Matjaz
motoristek Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 :beer1: Se da to kaj speči ali skuhati??? :whistle: Jaz to papal.... :hmm:
S57CQ Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 LP a je mozno se zame eno kopijo pre-svasat? Beer is not a problem - box is a challenge - barrel is a good challenge - a pool is my dream...
Špilferderber Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 :lol1: se mi zdi, da je bila objava lastništva DVDjev rahla napaka... :lol1:
netopir1930 Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 :lol1: se mi zdi, da je bila objava lastništva DVDjev rahla napaka... :lol1: vidim, da sem se prehitro pohvalil... :blush: zmenimo se takole... naredil bom dve kopiji in dobila jih bosta dva, ki vozita BMW-ja! :worship: velja?! :P
bmw Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Daj,bodi dec in naredi 3.....vozim bmw-ja....
motoristek Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 vidim, da sem se prehitro pohvalil... :blush: zmenimo se takole... naredil bom dve kopiji in dobila jih bosta dva, ki vozita BMW-ja! :worship: velja?! :P Naprej kuham jaz :lol1: kdaj naj pridem v Veleje... :yea1:
matjazek Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Če kdo nuca, mam js tudi že doma. Vse serije, vključno z DVD-extra. LP, M.
Motorist_ Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Tudi meni mula in torrent pomagata, da "mi prihaja". Potem pa okrog sveta. Juhu hu hu . . . . Poročam kako je bilo (okrog sveta - ne, kako-kdaj "mi je prišlo" ! !). :naughty: lp
Lucky Objavljeno Marec 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 No, pri meni pot poteka v laganem ritmu. Prijatelja čaka še okoli 16.000 milj do New Yorka, za njima pa je že vzhodna Evropa in Kazahstan. Ewan je doživel hladen tuš bencina v oči in skoraj so morali odpovedati potovanje. Tudi čakanje na mejnih prehodih ju ni odvrnilo od cilja. Fanta sta imela ornk spremljevalno ekipo, s katero pa se dobivajo samo na mejnih prehodih. Sicer pa je z njima potoval še en motorist-snemalec, ki je tik pred odhodom opravljal še izpit za motor, ga prvič pogrnil, v drugo pa naredil in se jima pridružil v Pragi. Zdej pa gasa v Sibirijo in cesto kosti, kot ji pravijo.
lasagna Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 ..... Fanta sta imela ornk spremljevalno ekipo, s katero pa se dobivajo samo na mejnih prehodih...... Yeah, right....
Lucky Objavljeno Marec 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Yeah, right.... Do 3 epizode je blo tko, naprej bom pa še vidu. Najbrž čez sibirijo res nista bla čist sama.
Motorist_ Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Do sedaj pregledal do Ulan Ude (52. dan). Mislil, da jima bo šlo lažje, glede na spremstvo in podporo, ki ju je spremljala. Pa ju (jih) je Mongolija dodobra spravila na "trda" realna tla. Na splošno pa zanimivo. lp
AleksG Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 No? kdo bi bil pripravljen bit pek :kva2:
bmwslo Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Jaz pečem, če gdo kaj prinese za spečt. Ni problema. :OK:
netopir1930 Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 naredil sem dve kopiji in jih dam dvema BMW-jistoma! več na PM... :D
lo1ma Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Do sedaj pregledal do Ulan Ude (52. dan). Mislil, da jima bo šlo lažje, glede na spremstvo in podporo, ki ju je spremljala. Pa ju (jih) je Mongolija dodobra spravila na "trda" realna tla. Na splošno pa zanimivo. lp Tole spremstvo in podpora kar velik pomeni. Všeč mi je omenjen film,ker ponavadi gledam le slike s takih potovanj. Zadnje čase je vse bolj popularno gledat filme in ne razne (dia) projekcije. Namig: če imate kamero in ogromno volje snemajte vaše moto potovanje...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se