bu5a Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Gre kdo mogoče že v nedeljo 6.5. dol?
danci1973 Objavljeno Maj 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pravkar prišel z R-Days... Bilo je :OK: - vreme skoraj ne bi moglo biti lepše, pa tudi časi so se od lani nekoliko popravili... ;) En Motosvetovec pa je celo osvojil pokal... :grupni: D.
moto_freak Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 En Motosvetovec pa je celo osvojil pokal... :grupni: D. bu5a? :naughty:
danci1973 Objavljeno Maj 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 bu5a? :naughty: Nope.... :grrr V bistvu sploh ne vem, če je bil - srečali nismo nobenega drugega Slovenca... D.
bu5a Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Nope.... :grrr V bistvu sploh ne vem, če je bil - srečali nismo nobenega drugega Slovenca... D. Me je žal zdravje pustilo na cedilu in sem upošteval nasvet zdravnika in ostal doma :(
moto_freak Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Pol si nekje na enakem kot sem jaz bil na 27.aprila. Vendar sem šel vseeno pogledat na pisto, ampak ni blo pravega filinga. :closedeyes:
danci1973 Objavljeno Maj 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Pokal: Moped dan po dirki (crknil je starter rele ... :rolleyes: ): D.
danci1973 Objavljeno Maj 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Lep pokal :OK: . Je bila gužva na pisti? V 'beli' skupini, v kateri sva vozila Gody01 in jaz, je bila kar gužva. Ampak če si se pri vstopu na stezo prerinil na začetek, to niti ni bil nek problem... :whistle: D.
gody01 Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) V 'beli' skupini, v kateri sva vozila Gody01 in jaz, je bila kar gužva. Ampak če si se pri vstopu na stezo prerinil na začetek, to niti ni bil nek problem... :whistle: D. Ja, na zacetku termina pri vstopu na stezo se je bilo potrebno zrinit cist v prvo vrsto. Potem se je v ovinkastem delu dalo oddaljit od tistih, ki so samo na ravnem tiscali in naredit dovolj razlike za par dokaj cistih krogov, dokler nisi vlovil bolj pocasnih, ki so sli na stezo proti koncu vrste. Pol pa so Danci in takega razreda vozniki svignili mimo, jaz pa sem rabil nekaj casa za preboje :) Ampak pokal je pa res lep a ne :naughty: Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil gody01
elbarto Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Bravo za pokal. :OK: :OK: :OK: Zelo vesel bi bil še kake slike, ko so nekdaj ponosni lastniki R6-k, CBRk in podobnih jeter polivali svoje motorje z bencinom in jih zažigali od sramote, skupaj tolkli itd.. ko jih je hrček hcat peljal :lol1: :lol1: El Barto
danci1973 Objavljeno Maj 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Bravo za pokal. :OK: :OK: :OK: Zelo vesel bi bil še kake slike, ko so nekdaj ponosni lastniki R6-k, CBRk in podobnih jeter polivali svoje motorje z bencinom in jih zažigali od sramote, skupaj tolkli itd.. ko jih je hrček hcat peljal :lol1: :lol1: El Barto Bojda je pri motociklih največ odvisno od voznika... :naughty: D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se