street_fighter Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Mene zanima ta motor če ga kdo vozi in kako je zadovoljen. Najbolj me zanima vzdržljivost agregata, občutljivost na okvare in poraba olja. Zavedam se, da je nakup takega motorja loterija, ampak me vseeno zanima. Kolk pa je kej končna hitrost po števcu- za pospeške vem da poči dol ninjo9 kar je pisalo v testih, hitrosti pa nisem nikjer zasledil. Mogoče bi jo kupil ali celo menjal z svojim...Če je pa kdo pripravljen zamenjat za 10min, naj pa kar tu napiše :worship: to maš namen fzr 1000 kupit?
Stric Burek Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Ti se res nisi naveličal starih "zjahanih" motorjev al kaj? :D Dober si, ni kej :worship:
simonsi Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 :yes: Jaz imam litrco. Dejstvo je, da ni več izpravnih fzrk ali pa vsaj lepo ohranjenih. Že ko sem svojo kupoval, sem jih šel ene pet gledat, pa je bilo vse žalost. Še moja ni bila perfektna ampak je pa bila najboljša. Motor je dosti močen, leti 280 po števcu kadarkoli. Dosti navora in odziven gas, vse kurijo olje, ene manj druge več. Šibka točka je sklopka, če ni modificirano pesto rada ruži, exup zna ropotat, pa fergazerji morajo biti prav nastavljeni. Relativno okorna ampak super za hitre ovinke.
MarduK Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 (popravljeno) Jaz imam litrco. Dejstvo je, da ni več izpravnih fzrk ali pa vsaj lepo ohranjenih. Že ko sem svojo kupoval, sem jih šel ene pet gledat, pa je bilo vse žalost. Še moja ni bila perfektna ampak je pa bila najboljša. Motor je dosti močen, leti 280 po števcu kadarkoli. Dosti navora in odziven gas, vse kurijo olje, ene manj druge več. Šibka točka je sklopka, če ni modificirano pesto rada ruži, exup zna ropotat, pa fergazerji morajo biti prav nastavljeni. Relativno okorna ampak super za hitre ovinke. He, sklopka je res bomba, meni je jeseni še delala, spomladi pa sem jo pobral ven v kosih :glare: Problem slabe košare rešiš z vgraditvijo ojačane košare od YZF750. V glavnem težko boš našel kakšno, ki ne deluje na princip naliješ olje - dotočiš bencin. Če pa si ljubitelj živali, si boš pri ogledih lahko spotoma ogledal še kakšnega bikca simentalca v sosednjem boksu :naughty: Popravljeno Maj 12, 2008. Popravil MarduK
no_name Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Vozim sicer ThunderACE, vendar ima enak agregat kot FZR1000 le da je dodano nekaj elektronike in čez motor res nimam pripomb razen seveda porabe olja, kar pa tudi načeloma ni velik problem, če ga voziš s sabo in tankaš olje za 25€/4L :OK:
bikez Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Mene zanima ta motor če ga kdo vozi in kako je zadovoljen. Najbolj me zanima vzdržljivost agregata, občutljivost na okvare in poraba olja. Zavedam se, da je nakup takega motorja loterija, ampak me vseeno zanima. Kolk pa je kej končna hitrost po števcu- za pospeške vem da poči dol ninjo9 kar je pisalo v testih, hitrosti pa nisem nikjer zasledil. Mogoče bi jo kupil ali celo menjal z svojim...Če je pa kdo pripravljen zamenjat za 10min, naj pa kar tu napiše :worship: Sej nimam nč osebno proti tebi, ampak razumem te pa ne. Jokaš kolk denarja zmečeš na motor. In potem porihtaš in prodaš. In potem spet jokaš, ko kupiš jajca. Dej si kup en novejš motor pa boš vidu kak je fino samo tankat pa redne servise delat pa furat. Nč težav z mehaniki itd.. Mal se zamisl pa premisl zadevo, da se ne boš spet nasankal.
Andro82 Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Mene zanima ta motor če ga kdo vozi in kako je zadovoljen. Najbolj me zanima vzdržljivost agregata, občutljivost na okvare in poraba olja. Zavedam se, da je nakup takega motorja loterija, ampak me vseeno zanima. Kolk pa je kej končna hitrost po števcu- za pospeške vem da poči dol ninjo9 kar je pisalo v testih, hitrosti pa nisem nikjer zasledil. Mogoče bi jo kupil ali celo menjal z svojim...Če je pa kdo pripravljen zamenjat za 10min, naj pa kar tu napiše :worship: Sm zaslediu da kupuješ FZR1000....če si že poklical tega na Avtonetu http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=2025641 Ga osebno poznam, motor je pa tud kr OK - bl mal vožen. Sam tolk, če ti bo kej v pomoč .)
RHonda Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Sem ga našel rdeče-bel..Meni se zdi zelo lep
suhi Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Sem ga našel rdeče-bel..Meni se zdi zelo lep Moj kolega ma tud enega 89 letnik 1000-ko pa je nadvse zadovoln - sam on je bl umirjen peba pa se res na kruzing voz :naughty: , pa pomoje bi ti ga tud za zlo normaln keš dal (PM) - edino kar mu je crknal, mu je lani pumpica za bencin druga pa brez problema adj
simonsi Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Sem ga našel rdeče-bel..Meni se zdi zelo lep Še en lep motor boš uničil. :closedeyes:
Andro82 Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Sem ga našel rdeče-bel..Meni se zdi zelo lep No če te bo kaj bol zanimal me lahko po PM kej obvestiš...če bi si rad ogledal motor...
peshi Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Imam l+d oklep in original izpuh za fzr1000 če koga zanima.
skerzz Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Imam l+d oklep in original izpuh za fzr1000 če koga zanima. Pozdravljen...res je,me zanima izpuh.Bi te lepo prosil,če bi me lahko kontaktiral na telefon 031 607 790...lp,Mare
frontman Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 pozdrav... Imam vpršanje če ima gdo mogoče za prodat desni žmigavec za Yamaho FZR 600 l.92 in šipco ker je doživela majnši padec :whistle: lp Patrik
tejo17 Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Pozdravljeni, A mogoče kdo ve kaj bi blo narobe pri fzr-ki, namreč ko dam v 1. prestavo mi naredi kot da nebi imel stisnjene sklopke. Se pravi udari in ugasne. Tudi ko je motor ugasnjen in v brzini ga pri stisnjeni sklopki ne morem premikati, kot da je nebi stisnil, ćeprav sem pogledal sklopko in se lepo odmika. Ali se premalo odmakne ali bi lahko bilo kaj drugega? Hvala za morebitne odgovore!
tucko Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Pozdravljeni, A mogoče kdo ve kaj bi blo narobe pri fzr-ki, namreč ko dam v 1. prestavo mi naredi kot da nebi imel stisnjene sklopke. Se pravi udari in ugasne. Tudi ko je motor ugasnjen in v brzini ga pri stisnjeni sklopki ne morem premikati, kot da je nebi stisnil, ćeprav sem pogledal sklopko in se lepo odmika. Ali se premalo odmakne ali bi lahko bilo kaj drugega? Hvala za morebitne odgovore! Bo treba kar do mehanika. Verjetno je šla sklopka. daneb in trojan69 1 1
SOLO1 Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Pozdravljeni, A mogoče kdo ve kaj bi blo narobe pri fzr-ki, namreč ko dam v 1. prestavo mi naredi kot da nebi imel stisnjene sklopke. Se pravi udari in ugasne. Tudi ko je motor ugasnjen in v brzini ga pri stisnjeni sklopki ne morem premikati, kot da je nebi stisnil, ćeprav sem pogledal sklopko in se lepo odmika. Ali se premalo odmakne ali bi lahko bilo kaj drugega? Hvala za morebitne odgovore! poglej tisto stikalo na tački,lahko da ne dela in ti zaznava kot da je tačka skoz dol lp ghibli 1
tejo17 Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Bo treba kar do mehanika. Verjetno je šla sklopka. Nič ni sesuto, je pa nov komplet obročev v sklopki. Lani mi je tudi parkrat tako naredilo a sem vžgal in dal v brzino kot da ni bilo nič in je delalo bp. Zdaj pa ne gre več.
simonsi Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 (popravljeno) prezrači sklopko, ker je hidravlična. postopek je isti kot pri zavorah, tudi tekočina je ista, se pravi zavorna tekočina dot4. jaz sem imel tri sezone fzr1000, imam same lepe spomine nanjo Popravljeno Marec 27, 2011. Popravil simonsi
tejo17 Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Sklopko sem prezračil, potisna plošča se odmika lepo
simonsi Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 (popravljeno) pa so plošče pravilno sestavljene skupaj, da se kje kaj ne zatika. možno, čeprav malo verjetno je pa tudi, da je košara sklopke tako obrabljena od lamel in ima utore, da se lamele zataknejo noter in se sploh ne odmaknejo. Popravljeno Marec 27, 2011. Popravil simonsi
tejo17 Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Problem rešen!! Po nekajkratnem razkopavanju sklopke sem zdaj slučajno ugotovil, da je krivo stikalo na tački Slab stik Hvala vsem za odgovore! iom 1
ghibli Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 SOLO1 zdaj specijalizira motomehaniko in odgovore pozna napamet :naughty:
bmw Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 SOLO1 zdaj specijalizira motomehaniko in odgovore pozna napamet :naughty: nekdo je pa zloben...... :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se