semamiz Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 :OK: Nisem je glih za rokav pocukal , pozdravil pa le ...
MARJA Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 (popravljeno) Bil, srečal nekaj starih znancev, spoznal nekaj novih, popil pivo in bil v dobri družbi, zvečer pa v dobri službi. Popravljeno April 1, 2006. Popravil MARJA
PERO58 Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Bil tam okrog 11h,so šele pripravlajli :hmm:
eWe Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 kar fajn je blo, pa dons bo tud še fajn... :OK:
Hanzi Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 :whistle: Bilo je pestro, sploh zadnji dve uri včeraj zvečer :rolleyes: (pa ne rabim slikovnega dokaza ker toliko pa nisem bil :doze: ) :devil: No danes pa smo malo povedrili po Maksijevi delavnici in prikazu PP, ker je kako uro kar dobro scal. Je bilo pač še malo več časa za "čvek" sicer pa odlično predavanje o škotski, tudi avstralija je bila zanimiva, čeprav ni bila lansko leto obiskana, tko da drugo leto se spet vidimo :OK: Po predavanju Škotske mi je za las ušel Godfather :? , tudi bmwslo-ja smo "občudovali" ob odhodu, (prej te nisem opazil ob motorju, sicer bi te pocukal za rokav). Janetka me pa ni pocukala za berglo razen če... :blush:
jezdec Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 (popravljeno) Ja Hanzi smo vidl kaj se je dogajal. Smetana ti gre zelo dobr od rok ;) Drugač pa so fantje in ddekleta iz MK Kamnik ponovno pohvalno organizirali prireditev. Popravljeno April 2, 2006. Popravil jezdec
SiR Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 žal ni blo cajta da bi se hodu cukat za rokave v Kamnik :blush:
Gregs Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Jaz sem pa najbolj "fouš" Hanziju, ki je z enema metra opazoval dogajanje dveh brhkih deklet, medtem ko smo se drugi po ograjah pojali in skušali ujeti kakšen "trenutek pregrešnosti"... :whistle: .)
eWe Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 (popravljeno) pa še ena za tiste z leve.... Popravljeno April 6, 2006. Popravil Thundercat
AlterMann Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 "letečega se pa ne spomnim :? prišel po tvojem odhodu.... iskal enga, ki se je z biciklom po zadnjem kolesu vozu po obvoznic... ;)
bmwslo Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :whistle: ...., tudi bmwslo-ja smo "občudovali" ob odhodu, (prej te nisem opazil ob motorju, sicer bi te pocukal za rokav). Ej škoda , sem se malo dolgočasil, pa bi lahko katero rekli. Drugič pa kar berglo za mano vrž :kva2:
Hanzi Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 @alter: a me slučajno s svojo provido ni mogel ujet in posnet :devil: , sem bil v dobre pol ure doma @bmwslo: jep smo potem padli v debato kako "redek" motor je tvoj v SLO in sem rekel da potem si pa zagotovo to TI.
travac Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 (popravljeno) prišel po tvojem odhodu.... iskal enga, ki se je z biciklom po zadnjem kolesu vozu po obvoznic... ;) KJE SE NAJAME TO STRIPTIZETO. Popravljeno April 6, 2006. Popravil Thundercat
Zdrawc Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 KJE SE NAJAME TO STRIPTIZETO. A ni ta klubska :hmm: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se