ubuntu Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Ena fajn zadeva. Iskanje naslovov , ulic , optimizacija poti ... (po Sloveniji). kje.sm Pa še zastonj je. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Super stvar! Hvala. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 no še en naslov sam se je pa treba samo registrerat....pa še letalsko sliko maš NATLAS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 Ja AdriaRoute se lahko kar skrije .) LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 Zelo uporabne zadeve!! :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vic Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 :OK: Zlo zanimiva zadeva in uporabno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 super uporabno bravo :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 kaj pa kkšn strani za načrtovanje poti... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 kaj pa kkšn strani za načrtovanje poti... :? http://rp.rac.co.uk/routeplanner Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 kaj pa kkšn strani za načrtovanje poti... :? michelin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 Meni je načeloma Autoroute zlo všeč.... Problem je edino, ko je Slovenija le do leta 2002, pol so jo pa kr zbrisal, idioti. Upam, da bo v 2006 verziji spet SLO zraven..... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 v autoroute 2006 slovenije še vedno ni :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 v autoroute 2006 slovenije še vedno ni :angry: res je ni, je pa zato v Marco Polo EuroRoute 2006 klik, baje celo obstaja GPS varianta, ampak te jaz nimam. aja, program je v angleščini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se