Skoči na vsebino

Dobre ceste za motoriste (predvsem za sportive)!

master 007

Priporočene objave

Kdaj pa na cesti od Senja proti Karlobagu ni gužve? Morda tedaj ko piha burja?

Pa če kdo še ni videl, na eno stran je stena na drugo pa prepad (vsaj pol poti).

No ja po odcepu za trajekt na Rab je pa res že manj gužve in cesta je pa tam res super, po trajektu za Pag pa gaas (do prvega purgera v Audiju ki ti po tvoji strani nasproti pripelje).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

letos še ni blo gužve tam :)

jst ko sem se vozu, res da med tednom, sem usakih 5-10 minut srečal avto al pa ga prehitel...

cesta pa nora... super asfalt, dovolj pregledno, ograje so pa tko al tko povsod razen na pistah ne, tko da...

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moram šefu dopovedati da moram dopust drugače organizirati, ampak to je običajno :headbang: .

Mislim pa da smo že malo :topic: - glejte vpise na prvi strani.

Nekomu s presežkom časa zato priporočam temo Dobre ceste za motoriste - malo preko meje.

Moj predlog: Zgornja Kungota, Lučane (AT), Gomilica (AT) in nazaj v Zgornjo Kungoto.

3 × gor in 3 × dol vmes ovinkaste ravnine pa kakšen lepi kraj za sprostitev!

Je pa malo nevarna med trgatvijo - vsi pač ne pijejo kokakole, okoli pa je veliko vinogradov (beri gostiln) :nono: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Upam da nisem preveč :topic: s temle vprašanjem.

Je že kdo vozil od Idrije do Mostu na Soči? Po zemljevidu je cesta podobna kot Godovič.Idrija, zanima me samo stanje ceste, če kdo ve? Bi bil zelo hvaležen. :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je že kdo vozil od Idrije do Mostu na Soči? Po zemljevidu je cesta podobna kot Godovič.Idrija, zanima me samo stanje ceste, če kdo ve? Bi bil zelo hvaležen. :blush:

:grim Cesta je dobra :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cesta ja ožja kot na odseku Idrija - Godovič, predvsem od Želina naprej. Med tednom so nevarni šleparji, ker ne morejo drugače skozi ovinek, kot da zapeljejo tudi na nasprotni pas. Tudi kakšen avtobus se zna pripelat čez črto ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cesta ja ožja kot na odseku Idrija - Godovič, predvsem od Želina naprej. Med tednom so nevarni šleparji, ker ne morejo drugače skozi ovinek, kot da zapeljejo tudi na nasprotni pas. Tudi kakšen avtobus se zna pripelat čez črto ...

Tocno tako. Ovinki so drugace lepi, cesta fajn ampak zajebana.. Nahitro si pod sleparjem, zato previdno!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!