Gregc Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 (popravljeno) Malo verjetno, možno je pa vse... :D Lansko leto smo imeli nekajkrat testne motorje, za to delavnico pa še ne vemo, če se nas bo kdo usmilil. Svojega ti pa gotovo ne bom posodil... :P .) Dobro to vem... :D Držim fige da bo Popravljeno April 1, 2006. Popravil Gregc
motoristek Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 V nedeljo, 9.4. se pripravlja delavnica v Celju. Lahko prideš tja... ;) Bladzo bi rekel.. neuradno... :lol1: Jaz bi rekel, da je kar uradno... :yea1:
Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Pa je tam zadosti palca, za kaj takega :? Je ja polno kandelabrov in robnikov .)
bladzo Objavljeno April 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2006 Pa je tam zadosti palca, za kaj takega :? Je ja polno kandelabrov in robnikov .) Še nikoli nismo imeli toliko prostora, kot ga je tam. Pomoč dobrodošla! To bo do sedaj največja delavnica sploh! lp
Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 (popravljeno) Pomoč dobrodošla! :yes: Pripelem nekaj za odžejat :whistle: Popravljeno April 3, 2006. Popravil Zdrawc
motoristek Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Pa je tam zadosti palca, za kaj takega :? Je ja polno kandelabrov in robnikov .) ...boš slalom okoli kandelabrov vozil :kva2: Tudi že Fantasy poroča na radiju. :worship:
mrki Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Čist tko iz firbca..... ....ali se planirajo delavnice tudi drugod po Sloveniji? Ker če bo naslednja v Lendavi, se bom raje na to v Celju potrudu. Lani sem se udeležil maksijeve delavnice in sem navdušen :OK: . Sploh spomladi je zadeva več kot dobrodošla! LP
MaraudeR Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 ...ali se planirajo delavnice tudi drugod po Sloveniji? ... ...trenutno so poleg celjske potrjene le delavnice v ljubljani (atos vis - šiška)...razpored je na www.drustvo-maksi.si
_THUNDER_ Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 sem imel resen namen se v nedeljo oglasit, pa me je pralo ko mačka od konjic pa vse do domžal.... :blush:
Zdrawc Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 ...boš slalom okoli kandelabrov vozil :kva2: :eek: bomo vidli, ....bom dal aluminjake gor, da vidim če ga lahk tak položim kot bladzo :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se