Skoči na vsebino

AUTO SHOW ZAGREB


btobias

Priporočene objave

Na zagrebškem avto showu bo poleg 42 avtomobilskih znamk prisotnih tudi 30 znamk motociklov oz.200 modelov motorjev in skuterjev! Za popestritev pa off road dirke, kaskaderji iz petih držav, vključno s Slovenijo, nastopi glasbenih skupin s Severino in še mnogo kot obljubljajo!Predlagam, da gremo! :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa kak link pa datum, kdaj to sploh dogaja :?

no bom pa jaz....

Zagreb Auto show

od 23.3. do 2.4. 2006

IPB Slika

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil v soboto..... gneča, gneča, gneča..... pojdite raje med tednom boste si lažje ogledali avtomobile in motocikle ter lažje fotografirali hostese .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil,videl, odšel malo razočaran..... Sicer ne vem kakšna so pričakovanja drugih...osebno sem pričakoval več (vsaj če primerjam lanski avto show,ki mi je bil bolšji,več raztavljalcev dodatne opreme itd....).....

Je pa res da so tete bile :OK: (oz. so še :P )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

(vsaj če primerjam lanski avto show,ki mi je bil bolšji,več raztavljalcev dodatne opreme itd....).....

Na bolšjega lahko greš vsako nedeljo tudi v Lj ali MB :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 9 let pozneje...

Kako je pa kaj s tem sejmom. Verjetno se splača pogledat. Ima kdo kakšne frišne informacije, oziroma kaj na to temo dodat?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5-10 April

http://www.zv.hr/default.aspx?id=5579

" Prijavljene marke motocikala, četverocikala i bicikala: HARLEY DAVIDSON, BMW, HONDA, KTM, TRIUMPH, KEEWAY, BRP, LINHAI, HISUN, TGB, ARCTIC CAT, CF MOTO, EPSILON, ACCESS MOTOR, PUKY, BYVIN, XINRI, GOING GREEN, DOK-ING, APACHE, HAIBIKE, WINORA, DEVRON, GOVECS, HUSQVARNA, KYMCO, KAWASAKI"

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Karavana za život malo drugače: :bike:

Događaj u organizaciji Udruge KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ uz potporu grada Zagreba,TZ grada Zagreba zemalja koje podupiru projekt i potvrdile su svoj dolazak;
-Japan, Italija, Švicarska, Njemačka, Amerika, Norveška, Švedska, Slovenija, Australija,Mađarska i još mnoge druge koje tek trebaju potvrditi svoj dolazak....
KADA? 05.-07.05.2017. godine
GDJE? Zagrebački velesajam,Zagreb
Cilj;
- na jednom mjestu okupiti sve poznate proizvođače motocikla, mopeda, skutera kao i prateće industrije (zaštitna oprema, motooprema, zaštitne kacige idr.)
- na jednom mjestu organizirati edukaciju motociklista trodnevnim seminarima za autoškole, motocikliste i mopediste u suradnji da ADAC-om, najjačom organizacijom u segmentu sigurnosti!
- Prezentacija motosporta i motociklizma kroz povijest (povijest motociklizma u Hrvatskoj) i kroz aktualne motoklubove i organizacije
-Prezentacija elastičnih zaštitnih odbojnika, prezentacija demo vožnji, prezentacija svih klasa u motociklizmu zastupljenih u RH.
-Prezentacija kamp opreme i opreme za boravak na otvorenom
-Organizacija najduže kolone motociklista i mopedista centrom Zagreba sa prezentacijom klubova,Udruga, organizacija.
-Prezentacija, pokazne vježbe svih segmenata struke i svih uključenih u život motociklista.
-Prezentacija svih domaćih prodavača moto opreme koji su se nesebično odazivali na sva događanja UKZŽ proteklih godina.
-Organizacija,prihvat i boravak motociklista koji dolaze te prerastanje u tradiciju održavanja kroz dugi niz godina.

Da li je ovo sve? Ne, nije sve ali molim sve članice i članove za razumijevanje .Morate razumjeti da su nam jedan projekt već „maznuli“ i pripisali sebi...prošao bi da nismo reagirali i naravno propao je jer nisu imali „viziju za projekt“.
Udruga KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ već je odavno prepoznata izvan granica RH, izašla je iz gabarita vlastite zemlje i postala međunarodna organizacija koja jednostavno mora dalje, mora rasti sa jedinicom vremena i mora se proširiti upravo na ovaj način.
Prema gore navedenom vidljivo je da imamo apsolutno sve navedeno u jednom;
-druženje, edukacija, prezentacija, vožnja, profesionalni pristup i ono najvažnije...krov nad glavom.
Zašto ovo radimo?
Napravili smo dovoljno do sada, nemamo jednostavno pravo odustati i moramo dalje,..još jače, još kvalitetnije i još uvjerljivije jer među svim institucijama u RH smo priznati kao partner koji zna i može, koji ima osjećaj za svakog motociklista i koji ima „srce za motocikliste“.
Kvalitetan sajam dana motociklista, sajam motora, festival motora, festival motociklizma nikada nije postojao na ovim prostorima. Ako i jest,nije prešao granicu koju mi sada želim prijeći, zajedno sa svima vama.
Događalo nam se na dosadašnjim manifestacijama da nam se npr.Honda,Yamaha i sl. zastupnici ovih motocikla za HR uopće ne jave niti opravdaju svoj izostanak iako uredno pozvani...
Ono što nam je dalo „vjetar u leđa“ je razgovor sa direktorima Honde i Yamahe u Japanu, na spomen da netko nije došao rekli su,ok, ako nisu došli imali su možda drugi događaj. Kada sam poslao mail sa pozivom na koji nisu odgovorili...rekli su slijedeće...oni će doći tamo gdje im mi kažemo i sa onoliko motora koliko mi kažemo inače ih više neće biti...Japanski sistem.
Ovim putem, molim sve članice i članove da uvaže kako nam je potreban enorman napor u vezi ovog događanja, da uvaže kako će karavana 2016-te biti „žrtvovana“ za „viši cilj“ i da uvaže kako vas nismo iznevjerii već naprotiv...želimo najbolje Hrvatskoj, hrvatskom motociklizmu i sigurnosti hrvatskih motociklista.
Pratite naše stranice, pratite i budite informirani.
Nadam se da nećemo ove godine morati napisati, kao što sam napisao 2011-te...ako treba odvesti ću je sam...znam da nisam sam, znam da imam team iza sebe i znam da imamo motociklistice i motocikliste koji će nas poduprijeti. Ako ste za..napišite to...ako ste ZA kliknite LIKE 
I „avansno“ Vam zahvaljujem na potpori!!!
Stipko & ©KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ (iz razumljivih razloga poučeni ranijim iskustvom)
Svi zainteresirani za ovaj događaj,naročito izlagači, klubovi kao i oni koji žele imati svoje mjesto na događanju neka se već sada počnu javljati na 091/254-9537 ili organizacija@karavanazazivot.com kako bi dobili pravovremenu informaciju o svemu, bili u tijeku, ostavili podatke i sustavno bili obavještavani o novostima.
Sada kada ste (više ili manje) pročitali sve,između redaka vidite jedan prostor...Nitko Vas službeno nije pozvao da se okupite u svojim gradovima (kao i do sada) i krenete..gdje? Trg bana Josipa Jelačića...mislim da bi Vas netko mogao dočekati...i sprovesti...u isto vrijeme na isto mjesto...
Znajte da je enorman posao pred nama...i već radimo...i kao što ste komentirali...odustajanje nije opcija...nikada bila niti će biti!"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!