fabi Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Za vse člane, nečlane, skoraj člane, vglavnem simpatizerje kluba Orel, organizirajo Orli MOTO PIKNIK, ki bo 8. aprila v Markovi koči v Renčah pri Gorici. Pri nas, se je sezona že začela :OK: Ben, na ta dan, bo prost vstop in pasulj zastojn. Tud kampiranje je že vključeno v paket .) Na žurki bo rock skupina Dhe cops in D.J. Piknik bo v vsakem vremenu :yea1: Pridite vsi, ki se čutite svobodni kot Orli B) :beer2:
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Pri nas, se je sezona že začela :OK: Tudi pri nas se je začela, le v manjših dozah :( Ben, na ta dan, bo prost vstop in pasulj zastojn A bo tudi kaj za spit :?
PERO58 Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Tudi pri nas se je začela, le v manjših dozah :( A bo tudi kaj za spit :? Seveda,Zdrawc za tebe 1 sod,pa :beer2:
PERO58 Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 tale pasulj me kr mika :naughty: Kaj pa vetrovi :?
SiR Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 Za vse člane, nečlane, skoraj člane, vglavnem simpatizerje kluba Orel, organizirajo Orli MOTO PIKNIK, ki bo 8. aprila v Markovi koči v Renčah pri Gorici. Pri nas, se je sezona že začela :OK: Ben, na ta dan, bo prost vstop in pasulj zastojn. Tud kampiranje je že vključeno v paket .) Na žurki bo rock skupina Dhe cops in D.J. Piknik bo v vsakem vremenu :yea1: Pridite vsi, ki se čutite svobodni kot Orli B) :beer2: pridem
.T. Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Baje tudi Nina pride :naughty: :naughty: :naughty: Tadej
vapotek Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Baje tudi Nina pride :naughty: :naughty: :naughty: Tadej Katera :? ? Ona črna s kroglicami?
.T. Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Katera :? ? Ona črna s kroglicami? Nina :whistle: :whistle: :whistle: Tadej
vapotek Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Nina :whistle: :whistle: :whistle: Tadej Ja ja, to je ta. Sploh nisem vedel, da ima svojo stran :eek: . Nastop zna res nardit tapravi, drugače mi pa ni nič kaj. Ti zrihtam njeno telefonsko, da se zmenita :devil: . Mož nima nič proti .) .
.T. Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 Ti zrihtam njeno telefonsko, da se zmenita :devil: . Mož nima nič proti .) . Njena telefonska je že dolgo časa v pomnilniku mojega mobitela :naughty: :naughty: :naughty: Tadej
Godfather Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 Baje tudi Nina pride :naughty: :naughty: :naughty: Tadej :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
SiR Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 Njena telefonska je že dolgo časa v pomnilniku mojega mobitela :naughty: :naughty: :naughty: Tadej v mojem pa od Nine Osenar :blush: beat this ;)
vapotek Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 v mojem pa od Nine Osenar :blush: beat this ;) :worship: :worship: :worship: Na PM prosim :grim !
Virko Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 Imate mogoče kakšen "zemljevidek" lokacije, ker ne vem kje boste to imeli ? :cry:
Rokovnjač Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 ob cesti Renče - Trstelj stoji Markova koča (kraj zločina) :OK:
.T. Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Na kraj "zločina": Ne cesti Sežana - Nova gorica v kraju Volčja Draga zavijete proti Renčam. Tam greste proti Trstelju. Tam sta dve koči. Lovska (ta ni ta prava) in Markova. Po avtocesti greste na izvoz za Novo Gorico ven in se priključite na cesto Nova Gorica - Sežana. Sicer pa bo vse označeno :OK: Tadej
GorazdH Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 to je tako blizu...da bi blo naravnost nesramno ne prit... :hmm: sicer pa za prenočišče niti v dežju ni blema...kaverne so blizu!! :lol:
travac Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 to je tako blizu...da bi blo naravnost nesramno ne prit... :hmm: sicer pa za prenočišče niti v dežju ni blema...kaverne so blizu!! :lol: Bo tudi striptiz?
inge- Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Kaj pa vetrovi :? originalna receptura anti njim je presekat z žestokem (rakijca, travarca ipd...) )prej in pole :yes:
lasagna Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Je bilo lepo in sončno na placu z razgledom. Pasulj je bil fajn (večkrat), žar kuhinja pa prav tako. Mi je kar žal, ko smo na večer odšli. Koča je :OK: in tudi v kot bi se lahko zvalili spat. Pir je bil mrzel (tako da je mašina za točit zmrznila, pa so jo kmalu zamenjali).
Rokovnjač Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Par moto Rokovnjačev se je odzvalo povabilu Zorkota in se v soboto ob 16h odpravil proti NG. Šli preko Podkraja (pesek, mraz), našli renče in kočo, pojedli pasulj in zastavl pr šanku. Kljub zgodnjemu terminu so Orli spedenal prijetno klimo pod nadstreškom, tko da une tete ni preveč zebl... :OK: Zahvala gre vsem sodelujočim, jutranjim kofetkarjem in nočnim poslušalcem mojega smrčanja... :)
inge Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 (popravljeno) :D Popravljeno Marec 14, 2007. Popravil inge
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se