-Jani- Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 ja :whistle: :whistle: OK :D A se ti da malo razpisat - sploh če si biw morda tam že v preteklih letih - kako je kaj s prenočišči, transportom, cenami, samim ogledom (kje je za bit),...; z vsem, kar spada zraven. Hvala :)
P182 Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 OK :D A se ti da malo razpisat - sploh če si biw morda tam že v preteklih letih - kako je kaj s prenočišči, transportom, cenami, samim ogledom (kje je za bit),...; z vsem, kar spada zraven. Hvala :) V Barceloni na GP-ju sem bil l.04, šla sva s kolegom v lastni režiji z avtom brez kakršnih koli rezervacij kart in hotela. Šla v petek zvečer in prispela v soboto na začetek treningov spala pa sva v šotoru na travnatem parkirišču ob pisti. Cel izlet je bil tako relativno poceni, endino na kar bi pa rad opozoril so pa mestni roparji na skuterjih, ki ti na semaforju prerežejo gume da si se prisiljen ustavit, takrat pa napadejo(kar sem tudi okusil). Drugače pa ogled toplo priporočam, vdušje na dirkališču je :OK:
SiR Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 OK :D A se ti da malo razpisat - sploh če si biw morda tam že v preteklih letih - kako je kaj s prenočišči, transportom, cenami, samim ogledom (kje je za bit),...; z vsem, kar spada zraven. Hvala :) sploh še nisem bil na dirki GP :OK:
-Jani- Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 endino na kar bi pa rad opozoril so pa mestni roparji na skuterjih, ki ti na semaforju prerežejo gume da si se prisiljen ustavit, takrat pa napadejo(kar sem tudi okusil). Đizs :blink: Hvala za informacije, kakorkoli :) @SiR Nevermind then :D Kako pa potuješ?
600rrc Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 [attachmentid=94787] [attachmentid=94789][attachmentid=94790][attachmentid=94791] nekaj slik iz Mugella mal starejših so pa "live"
Kokimaster Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Poglejte si tole: Moto GP Mugello Moto GP Brno Moto GP Misano www.gremonadirko.com Skoda da ni se kake Barcelone al pa Valencije. Spanija bi se prilegla :):)
-Jani- Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Btw. kaj vse zajema "general standing area" na dirkališču?
brubi46 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Čau vsem skupi.Sem čist frišna tuki-imam namreč eno vprašanje.S sestro imava karti za Mugello in naju zanima če se mogoče še kdo odpravlja v to smer ali pa če ima kdo kakšne izkušnje glede prevoza, prenočišč,... Kakršnekoli informacije bodo več kot dobrodošle :worship: Lepo si ga mejte :D
2Bad Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Kaj pa letos se bo zbrala kakšna ekipa za obisk dirke v Mugellu z motorjem? :)
nowfak Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Kaj pa letos se bo zbrala kakšna ekipa za obisk dirke v Mugellu z motorjem? :) Me močno mika, ker baje da Mugelo je No. 1, kar se dogajanja na prireditvi in ob njej tiče!!
reule Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 letos gremo junija na ogled dirke MotoGP - Catalunya. Nekako bomo združili dopust s dirko, grem mogoče še kdo na dirko? http://www.motogp.com/en/circuits/Circuit+de+Catalunya/2009
radoracer Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 16 avgust, Brno vredno ogleda, še posebi, če vzameš kakšen dan več in zažuraš še mal z klapo in si ogledaš še mal češko, pa še kar poceni je kot na drugih dirkah GP
fp4492 Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 letos gremo junija na ogled dirke MotoGP - Catalunya. Nekako bomo združili dopust s dirko, grem mogoče še kdo na dirko? http://www.motogp.com/en/circuits/Circuit+de+Catalunya/2009 Jp, 9.6. odrineva za Barcelono, vikend 12. - 14. smo na dirkališču, pol pa še mal Lloret De Mar, 16. pa domov.
600rrc Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 (popravljeno) Me močno mika, ker baje da Mugelo je No. 1, kar se dogajanja na prireditvi in ob njej tiče!! 120 000 ljudi,2 WC,voda je al pa ne,130€ vstopnica,avto 5 km stran,edino če maš dober plac vidiš veliko s tem da moraš v četrtek večer biti dol.Dogajanje pred boksih že a ne prideš zraven Popravljeno Maj 3, 2009. Popravil 600rrc casper7 1
FrigoFrops Objavljeno Avgust 11, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2010 Letošnje leto mi ogled dirke v Brnu preprečuje dopust, zato me zanima izkušnja kakšnega ki je že bil na ogledu dirke v Misanu ki bo letos 5 septembra. Prosim za kakšne info okoli te dirke?
Giga Objavljeno Avgust 11, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2010 Zdravo,mene in kolege tudi zanima ogled derke v nedeljo.kolk je karta pa če se jo da še kupiti?
skopusnik Objavljeno Avgust 11, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2010 poglej na tentours.si če prodajajo vstopnice za nedeljo...
karlovacko Objavljeno Avgust 11, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2010 (popravljeno) Zdravo,mene in kolege tudi zanima ogled derke v nedeljo.kolk je karta pa če se jo da še kupiti? Karte se še da kupit, cena za stojišča A,B,D,G... je 60 € (toliko smo mi dali lani). za C in F je dražja, okoli 100+ €, dražja je tudi za tribune. Popravljeno Avgust 11, 2010. Popravil karlovacko
nowfak Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Letošnje leto mi ogled dirke v Brnu preprečuje dopust, zato me zanima izkušnja kakšnega ki je že bil na ogledu dirke v Misanu ki bo letos 5 septembra. Prosim za kakšne info okoli te dirke? Kar se dirke tiče je OK, je sicer malce dražje od Brna, pa tudi dogajanje med vikendom okrog samega dirkališča ni primerljivo z Brnom!
brembo Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 tut jst pa kolega se bova naslikala v misanu na tribuni D (sobota-nedelja)petek pa vsepovsod :grim bajkr88 in P182 1 1
P182 Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 tut jst pa kolega se bova naslikala v misanu na tribuni D (sobota-nedelja)petek pa vsepovsod :grim uff..., komaj čakam
niet Objavljeno Avgust 1, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2011 Vprasanje tistim, ki so ze bili na MotoGP Brno z lastnim vozilom: kako je z dovozom oz. parkiranjem za casa dirke ? Se parkira kje pred dirkaliscem in potem bus/taxi ? lp
P182 Objavljeno Avgust 1, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2011 Vprasanje tistim, ki so ze bili na MotoGP Brno z lastnim vozilom: kako je z dovozom oz. parkiranjem za casa dirke ? Se parkira kje pred dirkaliscem in potem bus/taxi ? lp zraven piste je veliko urejeno in varovano parkirišče
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se