OSSA Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Jaz grem 30.o4.09 v Sremsko Mitrovico šel bi pa tudi pogledati v Orašije če hočeš lahko greva skupaj .? Hvala za ponudbo. Jaz lahko štartam šele v petek okoli 12.00 ure. Jebi ga, služba Bom pa priletel še z dvema prijateljema.
Pepca Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Sremska Mitrovica motozbor odpade-baje zaradi nesreče enega izmed člana kluba?????
punca z unca Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 se vidmo dol pa upam da se bo do zjutrej kej spremenila vremenska napoved...
punca z unca Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 spet doma.... v orašju je blo kot na fronti.... streljanje in kurjenje gum v nedogled, umes smo vidl en hud pretep... Okrog polnoči se je folk zelo zredčil. Muska je bla kr dobra, pa ful nas je zeblu- še dobru da smo spal v hotelu. manjkalo mi je tisto tapravo vzdušje... v petek smo bli tud na zboru v Srbiji(majilovac, al neki tazga)kjer mi je blo zelo boljše kot v bosni. boljši ljudje, hrana in vzdušje.... skratka enkratno kljub temu, da nas je po poti za tja pralo, smo nardil precej kilometrov. imeli smo se zelo lepo. hvala družbi in živel 1. maj
OSSA Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 V petek smo jo potegnili iz Ljubljane preko Gorjancev v Karlovac, nato preko Vojniča v Banja Luko, kjer smo prespali (hotel Bosna), nato v soboto do Orašja na zbor. Nazaj po AC. Ljudje povsod prijazni, cene ugodne, pivo hladno, pot brez dežja....lep vikend, nabralo se je 1060km. ...v orašju je blo kot na fronti.... streljanje in kurjenje gum v nedogled........ Alko je naredil svoje .... Nateg z vstopnino (5 €); našitek in 2 bona za pijačo, pa ne na zboru ampak v nekem bifeju (samo nebo zna gde)... Slovencev zelo malo. Poleg nas, še 5 motorjev s SLO reg. parkiranih zraven tribune. Spali smo v hotelu Evropa v Brčkem (cca 20 km stran), ker so bili v Orašju vsi zasedeni.
moto rider Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 (popravljeno) V petek smo jo potegnili iz Ljubljane preko Gorjancev v ... :worship: ČESTITKE!!! Alko je naredil svoje .... OSSA, ne alko! Glavni krivec je v glavi! In ravno zato ne hodim več po zborih, ampak se grem raje motorizem... in še veliiiiko pravih motoristov, ki so to spoznali že pred mnogo leti. Jebiga, tako to, :unsure: samo do tega je potrebno prit'... Popravljeno Maj 4, 2009. Popravil moto rider
OSSA Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 ...Glavni krivec je v glavi! ... Se strinjam moto rider. Če pa dodaš še "stimulans" dobiš.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se