ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 On ma na več temah čudne poste katerih kar nekaj ljudi ne razume, med njimi tudi jaz :) Govora je o Valceku, ne o Vapoteku ... BTW: Včeraj te je Vapotek čakal pri Aliju, pa te ni blo ... je biu čist bogi! grepavl 1
vapotek Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Včeraj te je Vapotek čakal pri Aliju, pa te ni blo ... je biu čist bogi! Je mel srečo, da so mi drugi plačali, ker drugače Hoče niso tak vlke, da ga nebi najdo!!!
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Je mel srečo, da so mi drugi plačali, ker drugače Hoče niso tak vlke, da ga nebi najdo!!! Kaj sn jaz narobe ču, ko si reko "Dobro, Barakude ni, samo vseeno - sprejet JE, ampak račun pa ga bo počakal!" ? ??? grepavl 1
ELO Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 .-. .- .--- -. --. .-.. .- --..-- / - .- -.- / -.- --- / ...- ... . / .... --- -. -.. . -- ..- - .- / ? / .- .--. -. -.... ... --..-- / --.. .- -.- --- -. ? / -.- -. . -.. . ..--..
Einherjar Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Pravi naked vsaj 1000 ccm(XJR,Bandit.....itd. bmw),prava šipca,prava čelada,prava oprema pravi motorist-velikost rokavic VSAJ XXL,škornjev VSAJ 44+ in teža 90 Kg+ :whistle: Ich libe naked! :wub: ok 1100 (predelana XX), sipca skoraj nikakrsna, celada x-lite, cordura, rokavice XL, skornji 43, teza 100+ A pasem not?
vapotek Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 skornji 43 Taki ded, pa take male nogice??? :eek: :P
T-boy Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Pravi naked vsaj 1000 ccm(XJR,Bandit.....itd. bmw),prava šipca,prava čelada,prava oprema pravi motorist-velikost rokavic VSAJ XXL,škornjev VSAJ 44+ in teža 90 Kg+ :whistle: Ich libe naked! :wub: Torej 1050 ccm :yea2: :yea2: :yea2: , sipca ni sploh :grrr , Schubert S1 Pro, Triumph leder, rokavice M+ :blush: , skornji 44 in masa 90 kg. A sem vsaj blizu? :hmm:
GRUNF Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Vapo te bo pošpukal, ker voziš Triumpha, tak da sorči.... :evilgrin: grepavl 1
vapotek Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 A sem vsaj blizu? :hmm: ne :krneki:
baddad Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 ... naked je edini pravi - prvinski motor (to je moje skromno mnenje) ... ... če vam.... preveč priha - pojdite na avtobus - motor ni za vas ... Točno tako. Šipe, šipce... so za na avto
Guest Brumer Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Torej 1050 ccm :yea2 , sipca ni sploh :grrr , Schubert S1 Pro, Triumph leder, rokavice M+ :blush: , skornji 44 in masa 90 kg. A sem vsaj blizu? :hmm: Vse štima razen številke rokavic(vsaj XL) če že ne XXXL,namreč marsikatera nebi bla zadovoljna saj se po dolžini prstov un organ meri!!!! :whistle: Namreč za majnše prste mora bit cestak,če je že majhen,da je vsaj HITER!!! :whistle: grepavl 1
T-boy Objavljeno Marec 18, 2009 Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Namreč za manjše prste mora bit cestak,če je že majhen,da je vsaj HITER!!! :whistle: ...in ti predvidevas :slap: , da moj dovolj veliki Speedy ni dovolj hiter? :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se