thunderace Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Meni je na motorju počilo vetrobransko steklo, sedaj pa me zanima če se to da kako zalimati in spolirati (npr.:kot to naredijo pri avtu, če ti kamenček naredi luknjo), in če se da kdo to dela in za kakšno ceno.Ali je že kdo imel tak primer, nova pa je kar precej draga - razen ponaredek(pleksi)? :cry:
Guest Brumer Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Meni je na motorju počilo vetrobransko steklo, sedaj pa me zanima če se to da kako zalimati in spolirati (npr.:kot to naredijo pri avtu, če ti kamenček naredi luknjo), in če se da kdo to dela in za kakšno ceno.Ali je že kdo imel tak primer, nova pa je kar precej draga - razen ponaredek(pleksi)? :cry: Ponaredek bo treba ; vTrebnjem dobiš tega pleksija različnih otenkov in že bonbiran (zakrivljen) ostanki od raznih kupol .Nato pa staro šipo; flumaster,zaščitiš z ličarskim lepilnim trako izrežeš z štih žagico ali cirkularjem,nato rob zbrusiš z šmirgelj papirjem (najprej z malo bolj grobim potem s finim in nazadnje še malo okoli po robu spoliraš(nato odstraniš zaščitni papir) Lahko jih prosiš tudi v fabriki,če imajo čas tudi naredijo.Je pa nekdo ,ki jih izdeluje pozanimaj se ,jaz ninam naslova,mislim,da je nekje v Celju. Popravit je nemogoče,tudi steklo se nepopravlja ,če je počeno popravlja se samo če je luknica se pravi manjša vdolbina , poka pa nesme biti daljša od par milimetrov :OK:
SiR Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 pa lepo gumirat robove da ne bi komu aorte prerezalo slučajno ...
thunderace Objavljeno April 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2006 Potem se pa raje vozim s počeno, kot pa da pleksi gor dam! :BUA:
Guest Brumer Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Potem se pa raje vozim s počeno, kot pa da pleksi gor dam! :BUA: Kaj pa misliš, da imaš zdaj gor -sigurno pleksi :BUA: Velik mamo mrtvih in poškodovanih in ne zaradi pleksija -beri poročila policijskih uprav. :OK:
Leteči Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 :grim pleksi sigurno tudi kot original.
tomaž79 Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 hude probleme si delaš po mojem bi moral kupiti original vsaj za dušo pleksi bo tak al tak! :OK: :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se