KAOSWAKI Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Vsi, ki bi se radi poslovili od Grega, je pogreb v soboto 22. aprila ob 14.00 uri na pokopališču v Domžalah, vsi ki pa se bomo poslovili od njega z motorji, pa se zberemo ob 12.30 uri pred BRUNARICO VAŠKI BOYSI, od koder se bomo skupaj odpeljali na pokopališče... Grega R.I.P.
Red Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 R.I.P. Nikoleta...... upal sem, da se srečava drugič, ker se usodnega dne nisem odpravil tja. Sožalje najbližjim in vsem znancem... Slavko R.I.P. Nikoleta...... upal sem, da se srečava drugič, ker se usodnega dne nisem odpravil tja... R.I.P. Sožalje najbližjim in vsem znancem. Slavko
caca Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Pišem vam v imenu staršev tragično preminulega Sršena (nikoleta) ZAHVALJUJEM SE VAM ZA IZREČENE BESEDE KATERE STE MI POSLALI OB NESREČI. ŠE POSEBNO PA ZA TAKO MNOŽIČNO UDELEŽBO NA ZADNJI POTI NAJINEGA SINA GREGORJA IMEJTE VEČ SREČE KOT JO JE IMEL ON MATI JOŽICA IN OČE VALENTIN
Baky23 Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 (popravljeno) Minilo je eno leto odkar nas je tragično in mnogo prezgodaj zapustil Grega Sršen. Na fotografiji njegova prva in nažalost zadnja zmaga. Popravljeno April 14, 2007. Popravil Baky23
Jure007 Objavljeno April 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2007 Minilo je eno leto odkar nas je tragično in mnogo prezgodaj zapustil Grega Sršen. Že eno leto je?? Kam leti ta čas :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se