kycysymet Objavljeno Maj 29, 2002 Opozori Objavljeno Maj 29, 2002 Tolk smo pljuval po AM, da so nas slišal in objavil v novi številki(sicer mejhno) novičko o dirki v Portorožu. No Brain No Pain
ORJAK Objavljeno Maj 29, 2002 Opozori Objavljeno Maj 29, 2002 Tolk smo pluval da bi mogla bit dirka na naslovnici ne pa 5x5 centimetrov članek z Hladovo sliko iz Celja.Seveda niso mogli poslikat saj so bili v Cerkljah.Namesto da pišejo se rajši vozijo v zastonj avtomobilih in kradejo prostor mladim ambicjoznim voznikom. Oni se pa vozijo za svoj gušt in niso ne tič ne miš. Popravil/a - ORJAK dne 29/05/2002 ob 22:04:27
gidl Objavljeno Maj 29, 2002 Opozori Objavljeno Maj 29, 2002 Mogoče bi mogl pa sami kdaj kakšn povzetek tekme napisat in jim ga poslat, pa potem nebi bilo izgovorov da jih ni blo na tekmo, ker... Potem pa res ni več opravičila za neobjavo. Sicer pa je biu P.K. v Soboto dop. v Portorožu, tako da nekaj malga se bo napisal.
FP Objavljeno Maj 31, 2002 Opozori Objavljeno Maj 31, 2002 quote: Novinarji resno berejo tudi vsak drekec v našem motosvetovem forumu. V Članku Brez prve pomoči? (AvtoMagazin, 10/2002, str.62) je citirana celo naša kozlarija okoli dokazovanja mopedovskih razvalin ob registraciji, ko sem bil Klimbri za steklenico piva pripravljen pričati, da je sam skonstruiral in sestavil avtomatika in da so vsi ostali Tomosi kloni njegovega praavtomatika. Brrrm Motosvet so omenjali še v MM-u (marketing magazin al neki tazga), članek je govoril o oglasih motorjev. quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Najboljs bi blo, da bi nekdo odkupu licenco za motorrad, ga vsak mesec prevedu v slo, pa bi mel en dost soliden cajtung. Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... -------------------------------------------------------------------------------- Dobra ideja, ampak težko izvedljiva. Licenca je blazno draga, še dražji pa je fotomaterial, ki ga moraš plačevati posebej. Poleg tega pa nisem prepričan, da motorrad sploh ima kakšno tujo izdajo (mislim v celoti, ne samo sodelovanje). Najbrž jim licenciranje ni v interesu. Burn to be wild Sem vidu izvod Motorrada na Madžarskem v madžarščini, sem tud jes debel pogledu.
Lucky Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 A res? No, to pa tudi mene preseneča. Pol so pa mogoče tudi pri nas moznosti za slovensko izdajo. Nkol ne veš. Burn to be wild
Noise Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 quote: Motosvet so omenjali še v MM-u (marketing magazin al neki tazga), članek je govoril o oglasih motorjev. FP, v kateri številki? Jo imaš mogoče pri sebi, da poskeniram?? quote: Najboljs bi blo, da bi nekdo odkupu licenco za motorrad, ga vsak mesec prevedu v slo, pa bi mel en dost soliden cajtung. Pa sej Auto Magcin itak full stvari prepiše in objavi od njih.... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
Lucky Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 Noise, to kar objavlja AM zame ni full prepisovanje ampak le površno. Naj prepišejo vse ali pa nič. Mi hočmo ornk revijo, ne pa sam pamflete. Burn to be wild
Kamijondzija Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Pa dejmo se zment pa vsi uporabniki foruma en mesec ne kupmo AM ali Motorista, pa tako izrazimo svoje nezadovoljstvo in bojkotiramo. Mislim, da se jim bom enmal že poznal na prodaji!!
ID Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 quote: Pa dejmo se zment pa vsi uporabniki foruma en mesec ne kupmo AM ali Motorista, pa tako izrazimo svoje nezadovoljstvo in bojkotiramo. Mislim, da se jim bom enmal že poznal na prodaji!! Jaz sem se sam s sabo tako zmenil že pred leti. Upam, da se jim kaj pozna. Ampak če se vsi zmenimo, bom pa še zamižal, ko bom šel mimo trafike. The life is short, but the way is long!
SF Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 Prav! Jest se bom pa še za nos prijel... Jebeš mir bez rata!
Ales Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 quote:Pa dejmo se zment pa vsi uporabniki foruma en mesec ne kupmo AM ali Motorista, pa tako izrazimo svoje nezadovoljstvo in bojkotiramo. Mislim, da se jim bom enmal že poznal na prodaji!! Jaz itak ne kupujem AM ali Motorista, raje si kupim kako tujo motoristicno revijo, npr: Motorrad, MO ali PS. Tuje revije so mal drazje sam so pa bolj kvalitetne in strokovno napisane. I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.
Pervy Objavljeno Junij 4, 2002 Opozori Objavljeno Junij 4, 2002 quote: quote:Pa dejmo se zment pa vsi uporabniki foruma en mesec ne kupmo AM ali Motorista, pa tako izrazimo svoje nezadovoljstvo in bojkotiramo. Mislim, da se jim bom enmal že poznal na prodaji!! Jaz itak ne kupujem AM ali Motorista, raje si kupim kako tujo motoristicno revijo, npr: Motorrad, MO ali PS. Tuje revije so mal drazje sam so pa bolj kvalitetne in strokovno napisane. I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded. saj ne recem da motorrad ni dobra revija semo prevec jim pa ne verjami, odkar se sam ukvarjam z motorji (in mam moznost probat kaj)sem krepko spremenil mnenje o njihovi "strokovnosti"! drugace pa more pri nas nekdo odkupit licenco in naredit svojo motorrad slovenija revijo, samo prevajanje in kopiranje ne gre! madzari majo svojo in ostali EU tudi, sicer ponekod pod drugim imenom ampak od iste zalozniske hise. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
FP Objavljeno Junij 7, 2002 Opozori Objavljeno Junij 7, 2002 quote: quote: Motosvet so omenjali še v MM-u (marketing magazin al neki tazga), članek je govoril o oglasih motorjev. FP, v kateri številki? Jo imaš mogoče pri sebi, da poskeniram?? Ne, MM sem bral v knjižnci. Mislim, da je bila aprilska al majska. Ne moreš falit, na naslovnici je ena bejba v kabriu.
kycysymet Objavljeno Junij 28, 2002 Opozori Objavljeno Junij 28, 2002 V ZADNJEM AVTOMAGAZINU ŠT.13 JE LEP ČLANEK O SUPERMOTU. Napisal ga je Peter Kavčič :D
spidy Objavljeno Junij 28, 2002 Opozori Objavljeno Junij 28, 2002 V ZADNJEM AVTOMAGAZINU ŠT.13 JE LEP ČLANEK O SUPERMOTU. Napisal ga je Peter Kavčič :D Zgleda da so prebral forum! Res so se v roke vzel in malo lepš napisal, tudi o kartingu! Upajmo da bo šlo tko naprej!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se